Inscrie firma »
Transportoare si alte echipamente pentru manipulat cereale

Transportoare si alte echipamente pentru manipulat cereale

Tip produs: elevatoare pentru cereale | transportoare pentru cereale | snecuri pentru cereale
Telefon: click aici0724674768
Producator: european
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Burnich Sergiu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Transportoare si alte echipamente pentru manipulat cereale

Elevatoarele cu cupe pentru cereale, transportoarele pentru cereale cu lant si racleti, snecurile pentru cereale, utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator suedez, specializat in productia de transportoare, elevatoare si snecuri.

ELEVATOARE CU CUPE:

Elevatoarele cu cupe sunt fabricate din tabla de otel zincat la cald. Elevatoarele cu cupe pentru transportul cerealelor sunt compuse din module avand cadru autoportant, dotate cu platforma la partea superioara si scara de acces.

In functie de capacitatea de transport, transmisia benzii elevatoarelor cu cupe pentru transportul cerealelor in plan vertical poate fi cu lant, curea trapezoidala sau ansamblu motor electric-grup reductor.

Cupele, cureaua si viteza de ridicare a elevatoarelor pentru cereale sunt alese in functie de capacitatea productiva necesara si tipul de produs de transportat.

Tevile de descarcare, care fac legatura intre elevatorul pentru cereale cu cupe si utilajul ce trebuie alimentat sunt confectionate dintr-un otel cu rezistenta mare la frecare, zincat la cald si constituie diferite module de descarcare a cerealelor in forme si marimi variate.

TRANSPORTOARELE CU LANT SI RACLETI:

Pentru receptia cerealelor, utilizam transportoare pentru cereale cu lant si racleti avand capacitati de transport intre 30 si 120 t/h, cu grilaj metalic pentru trecerea autovehiculelor si capat curbat de transmiterea mai departe a cerealelor.

Transportoarele pentru cereale cu lant si racleti au lungimi care poate ajunge chiar la 60 m, pe care este montat capatul de transmitere curbat. Capatul de transmitere curbat al transportoarelor pentru cereale cu lant si racleti este usor de intretinut si poate inlocui foarte eficient buncarele de alimentare pentru elevatoare pentru cereale cu cupe.

Combinatia pieselor transportoarelor pentru cereale, fabricate dintr-un material plastic special si metal se comporta delicat cu semintele.

Transportoarele speciale cu lant si racleti se pot utiliza cu succes la incarcarea sau descarcarea uscatoarelor, a selectoarelor, a silozurilor turn sau a depozitelor orizontale.

Transportoarele cu lant si racleti pot fi fixe intr-o diversitate mare de modele sau variate modele mobile si care pot fi dotate in functie de necesitate cu diverse sisteme de dozare sau alte sisteme speciale.

Purificatoarele de aer si cicloanele ca piese auxiliare sistemelor de transport al cerealelor cu capacitati de 30-60-80-100 t/h, simplu de integrat in sistem, sunt fabricate din otel suedez de cea mai buna calitate.

Pe langa transportoarele cu lant si racleti respectiv elevatoare cu cupe si snecuri pentru cereale mai sunt si alte materiale auxiliare:Clapete de inchidere, distribuitoare, tevi de golire,coliere, coturi, racordari cu etansare precisa cu piese de racordare si piese de fixare etc, fabricate la aceelasi standarde de inalta calitate.

SNECURILE PENTRU CEREALE:

Snecurile pentru cereale, fabricate de catre un producator european la standarde de inalta calitate, dar totusi la un pret accesibil sunt de mai multe tipuri, in functie de utilizare.

O larga utilizare o au snecurile rotative pentru cereale ( asa-numitele snecuri planetare) pentru golirea silozurilor. Aceste snecuri pentru cereale sunt fabricate in functie de diametrul silozului pentru cereale.

Pentru descarcarea silozurilor pentru cereale si transferul mai departe a cerealelor catre sistemul de transportoare, ca varianta alternativa la transportoarele cu lant si racleti, putem utiliza snecurile de descarcare cu carcasa fixa

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca sistemele noastre pentru manipularea si transportul cerealelor sunt cea mai buna alegere.

Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii - selectarii - depozitarii cerealelor.
PREZENTARE SC USEPREST SRL
LIGHT
MEMBER
SC USEPREST SRL
44 545 accesari
Persoana de contact: Burnich Sergiu
Adresa postala: Str. Tiglariei Nr. 17, Covasna
Localitate: Covasna, Covasna
Telefon: click aici 0724674768
Fax: -
Website:

Activitate firma: uscatoare cereale - silozuri cereale - hedere porumb si floarea soarelui

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRANSPORTOARE SI ALTE ECHIPAMENTE PENTRU MANIPULAT CEREALE

Silozuri metalice pentru cerealeSilozuri metalice pentru cereale
Silozuri metalice pentru cereale
Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de ...
Silozuri metalice cu fund plan pentru cerealeSilozuri metalice cu fund plan pentru cereale
Silozuri metalice cu fund plan pentru ce...
Silozurile metalice cu fund plan pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, specializat in ...
Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau, floarea -soarelui, etc)Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau, floarea -soarelui, etc)
Silozuri metalice cu fund conic pentru d...
Silozurile metalice cu fund conic pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, specializat ...
Grup silozuri metalice pentru depozitare cerealeGrup silozuri metalice pentru depozitare cereale
Grup silozuri metalice pentru depozitare...
Silozurile metalice pentru cereale utilizate de noi pentru grupaje de silozuri sunt fabricate de un mare producator ...
Silozuri pentru incarcare rapida in baza de cerealeSilozuri pentru incarcare rapida in baza de cereale
Silozuri pentru incarcare rapida in baza...
Pentru incarcarea mai facila in utilajele de transport, recomandam silozuri metalice pentru cereale cu baza conica, ...
Silozuri cereale cu fund conic din betonSilozuri cereale cu fund conic din beton
Silozuri cereale cu fund conic din beton
Silozurile metalice cu fund conic din beton pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, ...
Fabricare si constructie silozuri metalice pentru cerealeFabricare si constructie silozuri metalice pentru cereale
Fabricare si constructie silozuri metali...
Silozurile metalice pentru cereale cu podea plana sau palnie conica sunt fabricate in cea mai noua si mai moderna ...
Silozuri metalice cu destinatie specialaSilozuri metalice cu destinatie speciala
Silozuri metalice cu destinatie speciala
Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de ...
Uscatoare mobile pentru cereale – model MUFUscatoare mobile pentru cereale – model MUF
Uscatoare mobile pentru cereale – ...
Modelul nostru de succes de ani de zile, utilitate dovedita in practica. Placile cu orificii de auto-curatare realizate ...
EUR 40000