Inscrie firma »
Silozuri metalice pentru cereale

Silozuri metalice pentru cereale

Tip produs: silozuri pentru cereale | silozuri metalice | depozite cereale
Telefon: click aici0724674768
Producator: european
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Burnich Sergiu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Silozuri metalice pentru cereale

Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de silozuri pentru cereale.

Silozurile pentru cereale pot fi cu baza conica sau silozuri pentru cereale cu podea plana. Silozurile pentru cereale sunt dotate cu sisteme de ventialtie a cerealelor comandate de sisteme electronice de urmarire a temperaturii din interiorul silozului pentru cereale.

In functie de spatiul disponibil sau de preferinta clientului nostru, silozurile pentru cereale pot fi montate pe unul sau mai multe randuri, dar pot fi si depozite de cereale cu silozuri pentru cereale montate in grupaj.

Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt foarte bine etansate, stabile si pot fi dotate cu scari interioare-exterioare, usi de vizitare, sisteme de ventilatie respectiv racire si o multitudine de senzori electronici pentru determinarea nivelului sau a temperaturii produsului depozitat, etc.

Silozurile pentru cereale sunt construite din piese cilindrice, fabricate din tabla de otel laminat cu profil sinusoidal, apoi zincat la cald. Aceste piese componente ale silozurilor pentru cereale sunt asamblate cu suruburi.

Diametrele silozurilor pentru cereale sunt cuprinse intre 4.600 mm si 24.440 mm, iar inaltimile acestor silozuri pentru cereale sunt cuprinse intre 4.560 mm si 18.240 mm.

Silozurile pentru cereale au cadru din otel cu stabilitate ridicata, intarituri laterale, scari de acces, sistem de aerisire si acoperis etansat impotriva umiditatii.

Silozurile pentru cereale cu fund drept (autoportant) sau conic avand cadru din otel/beton au capacitati in functie de cerinte incepand de la 80 mc pana la 9.517 mc, ceea ce inseamna o capacitate de la 60 tone la 7.137 tone pentru stocarea cerealelor cultivate in Romania, plantelor tehnice (uleioase), produse granulate (ex. zahar).

Silozurile pentru cereale sunt prevazute cu canal de golire conic sau sisteme de autogolire speciale cu snecuri sau elevatoare.

In functie de cerinte, silozurile pentru cereale pot fi echipate cu podea avand sistem de aerisire.

Dupa necesitate, sistemele de aerisire ale silozurilor pentru cereale pot fi combinate si cu agreagte de racire, ventilatoare de aerisire comandate electronic sau chiar cu racirea ulterioara a cerealelor.

Silozurile pentru cereale pot fi echipate cu multe alte dispozitive auxiliare pentru o stocare a cerealelor in conditii de siguranta si de calitate.

Pentru incarcarea mai facila in utilajele de transport, recomandam silozuri pentru cereale cu baza conica, asezate pe o structura metalica avand o inaltime care permite intrarea camioanelor sub siloz. Acest tip de siloz l-am denumit siloz sau rezervor de tranzit si permite incarcarea unui camion in cateva clipe. silozul de tranzit este dotat la partea inferioara cu un inchizator culisant care permite controlul incarcarii utilajului de transport.

Oricare ar fi modalitatea de instalare a silozurilor pentru cereale, dispozitivele auxiliare si cele pentru transport fabricate de un cunoscut producator european, contribuie la o depozitare automatizata care necesita foarte putina forta de munca si pierderi minime.

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca silozurile noastre pentru cereale sunt cea mai buna alegere.

Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii - selectarii - depozitarii cerealelor.
PREZENTARE SC USEPREST SRL
LIGHT
MEMBER
SC USEPREST SRL
45 087 accesari
Persoana de contact: Burnich Sergiu
Adresa postala: Str. Tiglariei Nr. 17, Covasna
Localitate: Covasna, Covasna
Telefon: click aici 0724674768
Fax: -
Website:

Activitate firma: uscatoare cereale - silozuri cereale - hedere porumb si floarea soarelui

PRODUSE ASEMANATOARE CU SILOZURI METALICE PENTRU CEREALE

Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau, floarea -soarelui, etc)Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau, floarea -soarelui, etc)
Silozuri metalice cu fund conic pentru d...
Silozurile metalice cu fund conic pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, specializat ...
Silozuri cereale cu fund conic din betonSilozuri cereale cu fund conic din beton
Silozuri cereale cu fund conic din beton
Silozurile metalice cu fund conic din beton pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, ...
Silozuri metalice cu fund plan pentru cerealeSilozuri metalice cu fund plan pentru cereale
Silozuri metalice cu fund plan pentru ce...
Silozurile metalice cu fund plan pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, specializat in ...
Grup silozuri metalice pentru depozitare cerealeGrup silozuri metalice pentru depozitare cereale
Grup silozuri metalice pentru depozitare...
Silozurile metalice pentru cereale utilizate de noi pentru grupaje de silozuri sunt fabricate de un mare producator ...
Silozuri pentru incarcare rapida in baza de cerealeSilozuri pentru incarcare rapida in baza de cereale
Silozuri pentru incarcare rapida in baza...
Pentru incarcarea mai facila in utilajele de transport, recomandam silozuri metalice pentru cereale cu baza conica, ...
Silozuri metalice cu destinatie specialaSilozuri metalice cu destinatie speciala
Silozuri metalice cu destinatie speciala
Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de ...
Transportoare si alte echipamente pentru manipulat cerealeTransportoare si alte echipamente pentru manipulat cereale
Transportoare si alte echipamente pentru...
Elevatoarele cu cupe pentru cereale, transportoarele pentru cereale cu lant si racleti, snecurile pentru cereale, ...
Fabricare si constructie silozuri metalice pentru cerealeFabricare si constructie silozuri metalice pentru cereale
Fabricare si constructie silozuri metali...
Silozurile metalice pentru cereale cu podea plana sau palnie conica sunt fabricate in cea mai noua si mai moderna ...
Curatitoare si selectoare pentru cerealeCuratitoare si selectoare pentru cereale
Curatitoare si selectoare pentru cereale
Selectoarele si curatitoarele pot fi reglate in functie de preferinte astfel se poate realiza un sistem de curatire - ...

SILOZURI METALICE PENTRU CEREALE ESTE LISTAT IN: