Inscrie firma »
Grup silozuri metalice pentru depozitare cereale

Grup silozuri metalice pentru depozitare cereale

Tip produs: siloz metalic pentru cereale | siloz cereale | grup silozuri metalice pentru cereale
Telefon: click aici0724674768
Producator: european
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Burnich Sergiu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Grup silozuri metalice pentru depozitare cereale

Silozurile metalice pentru cereale utilizate de noi pentru grupaje de silozuri sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de silozuri metalice pentru depozitare cereale.

Silozurile pentru cereale pot fi cu baza conica sau silozuri pentru cereale cu podea plana. Silozurile pentru cereale sunt dotate cu sisteme de ventialtie a cerealelor comandate de sisteme electronice de urmarire a temperaturii din interiorul silozului pentru cereale.

In functie de spatiul disponibil sau de preferinta clientului nostru, silozurile pentru cereale pot fi montate pe unul sau mai multe randuri, dar pot fi si depozite de cereale cu silozuri pentru cereale montate in grupaj.

Silozurile pentru cereale sunt construite din piese cilindrice, fabricate din tabla de otel laminat cu profil sinusoidal, apoi zincat la cald. Aceste piese componente ale silozurilor pentru cereale sunt asamblate cu suruburi.

Zincarea tuturor componentelor silozurilor pentru cereale cu fund plan este de 450g/mp.

Silozul metalic pentru cereale cu palnie conica este un siloz obisnuit realizat din tabla ondulata sau normala care este montat pe o structura fabricata integral din otel zincat la cald, constituita dintr-un inel circular, avand la baza o palnie metalica si are o serie de intarituri si un numar adecvat de dispozitive de sustinere si protectie.

Palnia metalica de descarcare, a silozului pentru cereale metalic cu fund conic poate avea inclinatie la 45 grade sau 60 grade si este realizata din elemente modulare produse din tabla zincata la cald, insurubate intre ele.

La silozurile cu palnie metalica poate fi introdus un con de ventilatie in interiorul palniei.

In silozurile metalice pentru stocare cereale poate pot fi depozitate diferite cereale ( grau, porumb, floarea - soarelui, rapita, orz, orez,etc).

Diametrele silozurilor metalice cu fund plan pentru cereale sunt cuprinse intre 4.600 mm si 32.080 mm, iar inaltimile acestor silozuri metalice pentru depozitare cereale sunt cuprinse intre 5.870 mm si 27.340 mm.

Silozurile pentru cereale au cadru din otel cu stabilitate ridicata, intarituri laterale, scari de acces, sistem de aerisire si acoperis etansat impotriva umiditatii.

Silozurile metalice pentru depozitare cereale cu fund drept (autoportant) avand cadru din otel/beton au capacitati in functie de cerinte incepand de la 80 mc pana la 17.081 mc, ceea ce inseamna o capacitate de la 60 tone la 12.810 tone pentru stocarea cerealelor cultivate in Romania, plantelor tehnice (uleioase), produse granulate (ex. zahar).

Silozurile pentru cereale sunt prevazute cu canal de golire conic sau sisteme de autogolire speciale cu snecuri sau elevatoare.

Dupa necesitate, sistemele de aerisire ale silozurilor pentru cereale pot fi combinate si cu agreagte de racire, ventilatoare de aerisire comandate electronic sau chiar cu racirea ulterioara a cerealelor.

Pentru incarcarea mai facila in utilajele de transport, recomandam silozuri pentru cereale cu baza conica, asezate pe o structura metalica avand o inaltime care permite intrarea camioanelor sub siloz.
Acest tip de siloz l-am denumit siloz sau rezervor de tranzit si permite incarcarea unui camion in cateva clipe.
Silozul de tranzit este dotat la partea inferioara cu un inchizator culisant care permite controlul incarcarii utilajului de transport.

Oricare ar fi modalitatea de instalare a silozurilor pentru cereale, dispozitivele auxiliare si cele pentru transport fabricate de un cunoscut producator european, contribuie la o depozitare automatizata care necesita foarte putina forta de munca si pierderi minime.

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca silozurile noastre pentru cereale sunt cea mai buna alegere.

Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii - selectarii - depozitarii cerealelor.
PREZENTARE SC USEPREST SRL
LIGHT
MEMBER
SC USEPREST SRL
45 273 accesari
Persoana de contact: Burnich Sergiu
Adresa postala: Str. Tiglariei Nr. 17, Covasna
Localitate: Covasna, Covasna
Telefon: click aici 0724674768
Fax: -
Website:

Activitate firma: uscatoare cereale - silozuri cereale - hedere porumb si floarea soarelui

PRODUSE ASEMANATOARE CU GRUP SILOZURI METALICE PENTRU DEPOZITARE CEREALE

Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau, floarea -soarelui, etc)Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau, floarea -soarelui, etc)
Silozuri metalice cu fund conic pentru d...
Silozurile metalice cu fund conic pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, specializat ...
Silozuri cereale cu fund conic din betonSilozuri cereale cu fund conic din beton
Silozuri cereale cu fund conic din beton
Silozurile metalice cu fund conic din beton pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, ...
Silozuri metalice pentru cerealeSilozuri metalice pentru cereale
Silozuri metalice pentru cereale
Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de ...
Silozuri metalice cu fund plan pentru cerealeSilozuri metalice cu fund plan pentru cereale
Silozuri metalice cu fund plan pentru ce...
Silozurile metalice cu fund plan pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, specializat in ...
Silozuri pentru incarcare rapida in baza de cerealeSilozuri pentru incarcare rapida in baza de cereale
Silozuri pentru incarcare rapida in baza...
Pentru incarcarea mai facila in utilajele de transport, recomandam silozuri metalice pentru cereale cu baza conica, ...
Silozuri metalice cu destinatie specialaSilozuri metalice cu destinatie speciala
Silozuri metalice cu destinatie speciala
Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de ...
Transportoare si alte echipamente pentru manipulat cerealeTransportoare si alte echipamente pentru manipulat cereale
Transportoare si alte echipamente pentru...
Elevatoarele cu cupe pentru cereale, transportoarele pentru cereale cu lant si racleti, snecurile pentru cereale, ...
Fabricare si constructie silozuri metalice pentru cerealeFabricare si constructie silozuri metalice pentru cereale
Fabricare si constructie silozuri metali...
Silozurile metalice pentru cereale cu podea plana sau palnie conica sunt fabricate in cea mai noua si mai moderna ...
Uscatoare stationare Stela – AgroDry – pentru cerealeUscatoare stationare Stela – AgroDry – pentru cereale
Uscatoare stationare Stela – AgroD...
Uscatoarele noastre pentru cereale sunt fabricate in Germania de catre compania STELA. Sunt fabricate la standarde de ...
EUR 40000