Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Smokerade

Smokerade

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Smokerade

Smokerade (90 tablete)

 

Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea?

Ce faceti pentru a va apara de ele? 


Unul din factorii cei mai nocivi la adresa sanatatii il constituie fumatul. Daca nu suntem in stare sa renuntam la fumat, atunci putem reduce efectele sale nocive cu ajutorul urmatoarelor substante active: extractul de ardei rosu Cayenne - care amelioreaza simptomele tipice ale aparatului respirator si protejeaza celulele in vederea producerii de energie; acidul elagic din fructe - care se gaseste in concentratia cea mai mare in zmeura si are efect detoxifiant si protector celular; antioxidantii - vitaminele C si E, microelementele zinc, seleniu si polifenolii din ceaiul verde - care actioneaza sinergic, protejand vasele sanguine, plamanii, inima, stomacul, vezica urinara si hemoglobina fata de substantele nocive.

 

Sunteti fumator? Daca da. probabil stiti ca cel mai bine ar fi sa renuntati la acest viciu, pentru a va mentine sanatatea.

In cazul in care nu vreti sa faceti un asemenea "saclificiu", ar trebui macar sa intreprindeti ceva pentru a va proteja organismul de efectele negative ale fumatului.


Atat fumatorilor activi, cat si celor pasivi, le oferim un supliment alimentar special. Smokeradefumator inrait, care aprinde tigara dupa tigara, trebuie sa stiti ca acest produs diminueaza dependenta de nicotina si efectele nocive ale fumatului in general. este un preparat complex, cu efect antioxidant remarcabil.


Daca sunteti fumator moderat sau traiti si munciti langa un fumator, adica faceti parte din categoria fumatorilor pasivi, aparitia pe piata a acestui produs este si mai imbucuratoare, deoarece Smokerade neutralizeaza aproape in intregime efectele negative ale fumatului moderat sau pasiv.


Dupa cum se stie, fumatul unei tigari genereaza formarea in organism de radicali liberi si compusi aromatici policiclici (ca, de exemplu, benzpirenul), cu actiune cancerigena. Pe langa acestea, prin fumat ajung in organism mari cantitati de monoxid de carbon (o adevarata otrava pentru sange si tesuturi) si cadmiu (nefro toxic).


Vitarninele C, E, coenzima Q 10, zincul (activator al superoxid-dismutazei) si seleniul (stimulator al glutationperoxidazei) sunt antioxidanti extrem de eficienti, care protejeaza organismul, prin actiunea lor sinergica.

Impreuna, aceste substante reduc efectele nocive ale fumatului asupra vaselor sanguine, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii urinare si asupra schimburilor de oxigen din sange.

Extractul de ardei rosu ajuta la desfasurarea normala a proceselor sistemului respirator; acidul elagic (care se afla in anumite fructe, dar mai ales in zmeura) are un efect detoxifiant si protector asupra celulelor, stirnuland activitatea anticarcinogena a celulelor hepatice, in timp ce seleniul si zincul protejeaza rinichii de efectul nefrotoxic al cadrniului.


Toate aceste substante bioactive sunt benefice atat in afectiunile acute, cat si in afectiunile cronice ale cailor respiratorii superioare.

Suplimentul alimentar cu continut de acid elagic accelereaza vindecarea, atat in cazul unei raceli banale, cat si in cazurile mai grave, insotite de tuse, deoarece Impiedica iritarea mucoasei cailor respiratorii. Din toamna pana primavara, constituie o parte importanta a "farmaciei" familiei.


Datorita actiunilor benefice ale produsului Smokerade, recomandam consumarea sa pe parcursul intregului an, nu numai furnatorilor activi, ci, in egala masura, si fumatorilor pasivi.

 

Sa nu ne afumam sanatatea

 O tableta contine: Ardei rosu                 300,0 mg Acid elagic                   5,0 mg Vitamina C                  60,0 mg Vitamina E                  10,0 mg Zinc                         5,0 mg Seleniu                       20 mcg CoenzimaQIO            2,5 mg  Extract de ceai verde  (cu 20% polifenoli)     5,0 mg
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
21 419 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU SMOKERADE

Smokerade de la Calivita - te ajuta sa te lasi de fumatSmokerade de la Calivita - te ajuta sa te lasi de fumat
Smokerade de la Calivita - te ajuta sa t...
Smokerade (90 tablete) Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti pentru a va apara de ele?  ...
Vitamina Beta Carotene de la CalivitaVitamina Beta Carotene de la Calivita
Vitamina Beta Carotene de la Calivita
Vitamina Beta Carotene de la Calivita Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)   V-ar placea sa ramaneti tineri? Va ...
Super Mega 50Super Mega 50
Super Mega 50
Super Mega 50 (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima a ...
Vitamine Calivita - Liquid C plus Bioflavonoid with Rose HipsVitamine Calivita - Liquid C plus Bioflavonoid with Rose Hips
Vitamine Calivita - Liquid C plus Biofla...
Vitamine Calivita - Liquid C plus Bioflavonoid with Rose Hips Liquid C plus Bioflavonoid with Rose Hips ( 240 ml) ...
Full SpectrumFull Spectrum
Full Spectrum
  Full Spectrum (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima ...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculareProtect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare
Protect 4 Life de la Calivita - lupta im...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa ...
Protect 4 LifeProtect 4 Life
Protect 4 Life
Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem ...
Lutein - Luteina de la CalivitaLutein - Luteina de la Calivita
Lutein - Luteina de la Calivita
Lutein - Luteina de la Calivita Lutein (60 capsule) Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti ...
LuteinLutein
Lutein
Lutein (60 capsule)   Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti pentru a va apara de ele? Stiti ...

SMOKERADE ESTE LISTAT IN: