Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Lutein

Lutein

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Lutein

Lutein (60 capsule)

 

Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti pentru a va apara de ele? Stiti ca unul din organele cele mai expuse primejdiilor este ochiul?


Ochiul este expus gradual pericolelor inerente din mediul inconjurator, respectiv actiunii distructive a radicalilor liberi si, din acest motiv, necesita o protectie deosebita.

Luteina, apartinand grupei substantelor carotenoide, impiedica eficient peroxidarea lipidica ce se desfasoara in serul sanguin si la nivelul aparatului vizual.

Joaca un rol cheie in protectia antioxidanta a ochiului. Dupa ce patrunde in organism - in urma absorbtiei - luteina se acumuleaza in doua zone oculare: in pata galbena (macula) a retinei si la nivelul cristalinului, participand la protejarea acestora.

Este recomandata pentru prevenirea cataractei si pentru contracararea efectelor nocive ale radiatiilor UV. Efectul antioxidant deosebit al luteinei se face simtit la nivelul ochilor si al altor organe, precum si in cadrul proceselor metabolice.

Fructele si legumele proaspete contin numerosi nutrienti. Acestia pot juca un rol important in prevenirea a nenumarate boli. Printre acestea se numara neoplaziile si alte boli tumorale, boli cardiovasculare si anumite afectiuni ale ochilor.


Ochii nostri sunt expusi in permanenta efectelor nocive ale mediului inconjurator (radiatii ultraviolete etc). Radicalii liberi, care se dezvolta ca rezultat al acestei expuneri si ca produse secundare ale metabolismului celular, pot afecta in mare masura ochiul. Impotriva acestora se utilizeaza cu succes produse antioxidante.

Carotenoidele din fructe si legume sunt antioxidanti eficienti. Marea familie a carotenoidelor include, printre altele, beta-carotenul, luteina, licopina, alfa-carotenul si zea-xantina.

Plantele bogate in beta­caroten (spanacul, dovleacul, rubarba etc.) contin si luteina, intr-o cantitate de 2-4 ori mai mare decat cea de beta-caroten. Acest carotenoid este un antioxidant foarte important. Cercetatorii americani in domeniul cancerului au demonstrat ca luteina este agentul care impiedica cel mai eficient peroxidarea lipidelor - proces intalnit frecvent atat la nivel serie, cat si la nivelul ochilor.

Luteina, fiind un "distrugator versatil" al radicalilor liberi, joaca un rol crucial in protectia antioxidanta.

S-a demonstrat ca dupa ce patrunde in organism si este absorbita, luteina se acumu­leaza in doua zone oculare: in pata galbena (macula), o porti­une a retinei, si la nivelul cristalinului.
In zona maculara a retinei, drept consecinta a actiu­nii radicalilor liberi, pot apa­rea modificari arteriale care cauzeaza degenerarea acesteia.

Rezultatele cercetarilor privind degenerarea maculara la varstnici au dovedit ca luteina joaca un rol foarte important in protectia maculara, Studiile efectuate la Universitatea Harvard au aratat ca administrarea a 6 mg de luteina zilnic reduce incidenta leziunilor maculare cu 43%.

Cristalinul este partea aparatului vizual cel mai frecvent afectata de boli. In compozitia sa proteinele au o pondere de 98%. Radicalii liberi afecteaza proteinele cristalinului, determinand precipitarea acestora si "pregatind terenul" pentru aparitia cataractei, boala responsabila de aproximativ 50% din cazurile de orbire la varstnici.

Aparitia cataractei este influentata de nenumarati factori. Un rol important in evolutia sa il joaca lumina solara intensa, radiatiile UV si chiar fumatul. Anumite boli cronice, cum ar fi diabetul, cresc, de asemenea, riscul de dezvoltare a cataractei.

Din fericire, exista o modalitate de a preveni aceasta afectiune: consumul de substante cu efect antioxidant. Protectia antioxidanta combinata poate reduce riscul dezvoltarii cataractei pana la o treime.

Si cele mai recente rezultate evidentiaza efectele remarcabile ale luteinei. Pe parcursul unui studiu cu o durata de opt ani, au fost examinare 50.000 de femei. Rezultatele au demonstrat ca spanacul, bogat In luteina, este cu mult mai eficient decat alte caro­tenoide. (In alimentatia per­soanelor care au luat parte la experiment au fost inclusi morcovi, cartofi dulci si fruc­te uscate deshidratate - continutul acestora in luteina fiind nesemnificativ. )


Luteina este un supliment alimentar modern, care ar putea contribui Intr-un mod decisiv la mentinerea sanatatii oculare. Importanta sa este evidenta: vazul este o functie necesara la orice varsta si pentru orice activitate.


Efectul antioxidant excelent al luteinei se manifesta, desigur, nu doar asupra ochiului, ci si asupra altor organe si procese metabolice. Prin urmare, ea poate fi utilizata cu bune rezultate de oricine, pentru excelentele sale efecte antioxidante (de exemplu, in prevenirea afectiunilor cardiovasculare si tumorale).

Consumul luteinei se recomanda tuturor persoanelor. La hipertensivi si sau diabetici poate intarzia aparitia unor complicatii tardive, de exemplu a afectiunilor oculare.


Lumina ochilor nostri.


Recomandari:                                                     Mod de administrare:

Afectiuni oftalmologice
Arterioscleroza maculara (la ochi)
Cataracta
Vedere (tulburari)

1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 594 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU LUTEIN

Lutein - Luteina de la CalivitaLutein - Luteina de la Calivita
Lutein - Luteina de la Calivita
Lutein - Luteina de la Calivita Lutein (60 capsule) Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti ...
Lutein Plus - Luteina de la Calivita minunea ochilor limpeziLutein Plus - Luteina de la Calivita minunea ochilor limpezi
Lutein Plus - Luteina de la Calivita min...
Lutein Plus - Luteina de la Calivita minunea ochilor limpezi Lutein Plus ( 60 capsule) Lutein Plus - Luteina de la ...
Lutein PlusLutein Plus
Lutein Plus
Lutein Plus ( 60 capsule)     O capsula contine: - Luteina 6 mg - Zeaxantina 0,5 mg - Extract de afine 25 mg - ...
Protect 4 LifeProtect 4 Life
Protect 4 Life
Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem ...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculareProtect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare
Protect 4 Life de la Calivita - lupta im...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa ...
Vitamina Beta Carotene de la CalivitaVitamina Beta Carotene de la Calivita
Vitamina Beta Carotene de la Calivita
Vitamina Beta Carotene de la Calivita Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)   V-ar placea sa ramaneti tineri? Va ...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creeruluiGinkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea ni...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba ...
Ginkgo XCGinkgo XC
Ginkgo XC
  Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba     Suplimentul alimentar Ginkgo XC, fabricat de CaliVita International, ...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatieiMega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei
Mega Protect 4 Life de la Calivita - sti...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei Mega Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti ...

LUTEIN ESTE LISTAT IN: