Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Protect 4 Life

Protect 4 Life

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Protect 4 Life

Protect 4 Life (90 tablete)

V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume?


Nu va putem garanta acest lucru, dar cu siguranta ne putem proteja de efectele nocive ale mediului inconjurator si de boli la fel de bine ca arborele Ginkgo.

Si cine altcineva ne-ar putea ajuta decat arborele insusi, mai exact extractul din frunzele sale, care are nenumarate efecte benefice asupra sanatatii.

Vitaminele, oligoelementele, aminoacizii si alte extracte de plante cu proprietati antioxidante din compozitia produsului potenteaza efectul benefic al extractului din Ginkgo.

Ginkgo Biloba este cel mai vechi arbore din istoria planetei. Exista de 200 de milioane de ani, de pe vremea dinozaurilor. De atunci s-a schimbat foarte putin, astfel incat putem sa-l consideram o fosila vie. Frunzele si semintele sale erau recomandate de medicina chineza antica, in primul rand in cazurile de astm bronsic si in cazul altor afectiuni pulmonare, precum si pentru imbunatatirea circulatiei periferice si cerebrale.

Chiar si medicina moderna recunoaste multiplele efecte benefice ale Ginkgo asupra sanatatii, acesta fiind, in Europa zilelor noastre, unul din cele mai raspandite suplimente alimentare de origine naturala. Numai in Germania se prescriu anual mai mult de 5 milioane de retete cu Ginkgo. Ginkgo imbunatateste memoria, stimuleaza functiile cerebrale, are efect benefic in caz de depresie, stres si migrene.

In organismul nostru, In urma proceselor metabolice celulare rezulta si anumiti produsi secundari, numiti radicali liberi. Unii dintre acestia lezeaza membranele celulare, au actiune distructiva asupra moleculelor de ADN si constituie principala cauza a Imbatranirii.

Radicalii liberi au o contributie majora la declansarea si evolutia bolilor de plamani si inima, precum si la declansarea cancerului. Cei mai importanti antioxidanti sunt vitamina C, vitamina E, betacarotenul si seleniul. Proprietati similare cu acestia mai au co­enzima Q10 (CoQ10), zincul, manganul, cuprul, Ginkgo Biloba, ceaiul verde, acidul ga­ma-linoleic, L-cisteina, L-glutationul, superoxid-dismutaza (SOD) etc.


Organismul sanatos produce antioxidanti in cantitati suficiente pentru neutralizarea efectelor distructive ale radicalilor liberi formati in organism sau a celor care patrund din mediul inconjurator.

Capacitatea celu­lelor de a produce antioxidanti este strans legata de predispozitia genetica, varsta si starea de nutritie. Astfel, boala, varsta inaintata sau alimentatia nediversificata nu permit producerea de antioxidanti In can­titati suficiente pentru a neutraliza efectele distructive ale radicalilor liberi.

De asemenea, o serie de factori ai civilizatiei moderne, cum ar fi poluarea mediului (filmul de tigara, gazele de esapament etc.), alimentele si apa poluate chimic, stresul, radiatiile emise de ecranele TV si monitoarele de calculator, telefoane mobile etc. exercita influente nocive, reducand sinteza antioxidantilor. Avand In vedere toate acestea, completarea sistemului antioxidant intern prin administrarea: de antioxidanti pe cale orala reprezinta, pentru organism, un ajutor enorm in lupta cu radicalii liberi.


Antioxidantii cei mai importanti - vitaminele C, E, beta-carotenul si seleniul - au o actiune benefica asupra sanatatii, indiferent daca sunt administrati separat sau impreuna. S-a constatat Insa ca efectul lor este maxim In consum asociat.


Vitamina C fortifica sistemul imunitar, mareste productia de interferon, protejeaza impotriva stresului si a substantelor cancerigene si scade nivelul de colesterol din sange. In urma unor teste efectuate in Canada pe un lot de pacienti care au luat vitamina C si E In doze mari, s-a constatat o reducere cu 50% a imbolnavi­rilor de cataracta.

Cercetatorii americani afirma ca jumatate din operatiile de cataracta nu si-ar mai avea rostul daca ne­am proteja ochii consumand sistematic si In doze mari vita­minele mai sus amintite.

Vitamina E nu permite oxidarea vitaminei A, care Isi va exercita astfel actiunea un timp mai indelungat. Avand proprietati vasodilatatoare si antiagregante, vitamina E protejeaza inima si, dupa operatiile pe cord, accelereaza vindecarea. Impreuna cu vitamina A, protejeaza plamanii impotriva depunerilor de toxine.

Prin efectul sau diuretic, scade tensiunea arteriala. Mareste potenta sexuala, intareste sistemul imunitar, nu permite oxidarea lipidelor si lezarea membranelor celulare si amelioreaza boala Parkinson, intarziind aparitia simptomelor (tremuraturi, akinezie, pierderea echilibrului).


Beta-Carotenul, adica provitamina A, se transforma in vitamina A in ficat si in aparatul digestiv, in functie de necesitatile organismului. Vitamina A are efecte favorabi le in cazul bolilor de ochi, protejeaza caile respiratorii de infectii, mentine troficitatea pielii, parului, danturii si a gingiilor.

Numeroase studii efectuate de cercetatorii americani au demonstrat ca, in cazul barbatilor care au consumat beta­caroten, riscul aparitiei tulburarilor cardiace si a cancerului de prostata s-a redus la jumatate.

Norvegienii si japonezii, consumatori de beta-caroten in cantitati insemnate, prezinta un risc foarte scazut de aparitie a cancerului pulmonar, esofagian, al intestinelor, de prostata, col uterin si mamar.

Seleniul, la fel ca vitamina E, impiedica sau incetineste imbatranirea celulelor. Administrate impreuna actioneaza mai eficient decat separat (sinergism). Seleniul neutralizeaza unele substante cancerigene. Amelioreaza bufeurile femeilor ajunse la menopauza. Barbatii necesita cantitati mai mari de seleniu, intrucat o mare parte se acumuleaza in testicule si se elimina odata cu sperma.

Extractul de ceai verde este un antioxidant puternic. Polifenolii din compozitie impiedica actiunea noci­va a radicalilor liberi asupra celulelor. Consumul de ceai verde regleaza tensiunea arteriala crescuta, scade nivelul glicemiei. Actioneaza eficient impotriva anumitor bacterii si virusuri; de asemenea, poate preveni unele afectiuni ale cavitatii bucale sau ale danturii.

Pentru varstnici, locuitorii marilor orase sau sportivi, consumul de antioxidanti reprezinta o adevarata binecuvantare, protejandule organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi. Dar antioxidantii sunt indicati tuturor persoanelor, de orice varsta, deoarece apara organismul de razele UV tot mai nocive, de aerul poluat, de conservantii si colorantii din alimente si de stresul tot mai accentuat.


Aparatorul vietii.


      Recomandari:                                            Mod de administrare:

Accident vascular - preventiv
Accident vasc - trat de la a 21-a zi
Acufene
Adolescent (14-18 ani) - preventiv
Adult (18-50 ani) - preventiv
Afectiuni cardiace
Alergie
Antioxidant
Antiseptic pulmonar
Aparat cardiovascular
Aparat respirator
Apetit sexual (crestere)
Ateriopatie obliterana
Atentie
Ateroscleroza maculara (la ochi)
Avort - prevenire
Boala Alzheimer
Boala Bilebrand
Calmant pentru dureri
Cardiopatie ischemica
Cataracta
Carcei
Circulatie sanguina (imbunatatire)
Comotie cerebrala (prevenire)
Degeraturi
Exoftalmie
Fertilitate
Guta
Hemoroizi
Hipertensiune arteriala
Hipertiroidie
Hipotiroidie
Impotenta
Infarct miocardic (prevenire)
Insuficienta cardiaca
Inteligenta (ridicare coeficient)
Intoxicatie cu gaze esap. si fum
Memorie (imbunatatire)
Menstrautii neregulate
Migrene
Oboseala
Persoana in varsta - preventiv
Picioare reci
Plagi (vindecare)
Polineuropatii
Pre si postoperator
Rinita alergica
Spondiloza
Senilitate (tratament)
Trombofeblita
Ulcer varicos
Varice
Vasodilatator
Vedere (tulburari)
Zona Zoster 1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
(2-1-0) 10 zile, apoi (1-1-0)->
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-0-0
1-1-0
2 tablete la nevoie
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
2-1-0
2-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0

Legenda:

1-0-0 = o tableta dimineata

1-1-0 = o tableta dimineata si una dupa-amiaza

2-1-0 = doua tablete dimineata si una dupa-amiaza

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 541 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROTECT 4 LIFE

Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculareProtect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare
Protect 4 Life de la Calivita - lupta im...
Protect 4 Life de la Calivita - lupta impotriva accidentelor vasculare Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa ...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatieiMega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei
Mega Protect 4 Life de la Calivita - sti...
Mega Protect 4 Life de la Calivita - stimulator al circulatiei Mega Protect 4 Life (90 tablete) V-ar placea sa traiti ...
Mega Protect 4 LifeMega Protect 4 Life
Mega Protect 4 Life
  Mega Protect 4 Life (90 tablete)   V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu ...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creeruluiGinkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea ni...
Ginkgo XC de la Calivita - stimularea nivelului de oxigen al creerului Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba ...
Ginkgo XCGinkgo XC
Ginkgo XC
  Ginkgo XC - extract de ginkgo biloba     Suplimentul alimentar Ginkgo XC, fabricat de CaliVita International, ...
Vitamina Beta Carotene de la CalivitaVitamina Beta Carotene de la Calivita
Vitamina Beta Carotene de la Calivita
Vitamina Beta Carotene de la Calivita Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)   V-ar placea sa ramaneti tineri? Va ...
Vitamine Calivita - Vitamina E antioxidant puternicVitamine Calivita - Vitamina E antioxidant puternic
Vitamine Calivita - Vitamina E antioxida...
Vitamine Calivita - Vitamina E antioxidant puternic Vitamina E (100 capsule-gel) Vitamine Calivita - Vitamina E ...
LuteinLutein
Lutein
Lutein (60 capsule)   Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti pentru a va apara de ele? Stiti ...
Lutein - Luteina de la CalivitaLutein - Luteina de la Calivita
Lutein - Luteina de la Calivita
Lutein - Luteina de la Calivita Lutein (60 capsule) Stiti cate primejdii va pandesc zilnic sanatatea? Ce faceti ...

PROTECT 4 LIFE ESTE LISTAT IN:

PROTECT 4 LIFE - PRODUSE SIMILARE