Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
New Life Multivitamin

New Life Multivitamin

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare New Life Multivitamin

New Life Multivitamin (120 tablete)

 

 

Exista, in viata femeilor, etape cand necesarul de substante nutritive este mai mare decat in mod obisnuit. De exemplu, gravidele si mamele care alapteaza au nevoie de cantitati mai mari de vitamine si minerale. O suplimentare optima cu vitamine este indispensabila pentru mentinerea sanatatii gravidei si pentru dezvoltarea normala a fatului.

Cele mai des intalnite simptome sunt stresul, iritabilitatea, nervozitatea, durerile de cap si de spate, durerile de sani, balonarea, edeme la nivelul mainilor si al gleznelor. In astfel de situatii, este bine sa ne orientam spre suplimentarea alimentatiei cu nutrienti.

Necesarul de fier al femeilor gravide este dublu fata de cel normal si nu poate fi obtinut doar printr-o alimentatie obisnuita. De asemenea, gravidele au nevoie de cantitati mai mari de calciu, indispensabil pentru dezvoltarea sanatoasa a oaselor si dentitiei fetusului. Creste si necesarul de acid folic, care are un rol deosebit in formarea placentei si dezvoltarea zigotului, prevenind aparitia unor malformatii congenitale (spina bifida).

Este importanta si consumarea unei cantitati mai mari de vitamina C, deoarece aceasta este indispensabila pentru buna functionare a sistemului imunitar, pentru formarea oaselor, cartilagiilor si a colagenului, pentru procesele enzimatice.

Perpetuarea speciei a fost dorinta oamenilor de cand lumea. Viata sexuala ne influenteaza intr-o foarte mare masura activitatea de zi cu zi  dispozitia, starea generala, performanta, rabdarea si toleranta, dictandune, de asemenea, si simpatiile sau antipatiile. Faptul ca cea 25-30% dintre barbati au probleme de potenta si aproape jumatate dintre femei sunt frigide, constituie o problema foarte serioasa. Cererea de preparate care ajuta la cresterea libidoului si la tratarea impotentei a crescut simtitor in ultimul timp.
Exista, insa, unele produse cu extracte vegetale, ale caror ingrediente au fost alese cu mare atentie, pentru ca efectul general al acestora sa fie optim.

Ovazul salbatic este utilizat in principal in alimentatie, dar are si numeroase proprietati benefice asupra organismului. Are efecte antispastice, diuretice, emoliente si stimulente, este tonifiant al peretelui uterin. Contine betasitosteroi, un compus care combate oboseala, asigura un confort psihic, este anticancerigen. Este un usor antidepresiv, imbunatateste nivelul de energie al organismului.

Este afrodisiac, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Desi ovazul are de multa vreme reputatia de a fi bobul cel mai energizant, asanumitele sale efecte sexuale au inceput sa fie promovate doar recent. Se spune ca extractul de ovaz salbatic elibereaza testosteronul, atat la barbati, cat si la femei.

Liriozma provine din Amazonia si este o planta foarte cunoscuta pentru efectul sau afrodisiac. Bastinasii au folosit-o din cele mai vechi timpuri pentru tratarea impotentei, frigiditatii si steri litatii.
 

Radacina de ginseng este de multa vreme utilizata in medicina populara chineza si are numeroase efecte benefice asupra sanatatii. In anul 2002, un studiu efectuat la Southern Illinois University School of Medicine a demonstrat ca ginsengul imbunatateste libidoul si performantele sexuale.

Efectele ginsengului nu s-au datorat unor modificari hormonale, ci efectului direct al ginsengului sau al ginsenozidelor din compozitie asupra sistemului nervos central si al tesuturilor gonadale. La barbati, ginsenozidele pot facilita erectia.
 

Frunzele de damiana sunt un afrodiziac indian antic, folosit, In principal, pentru stimularea libidoului. Damiana este utilizata, de asemenea, cu bune rezultate, si pentru ameliorarea depresiei.
 

Radacina de unicorn are efect similar estrogenilor si contine substante care intaresc uterul. Este afrodisiacul preferat al americanilor, dar este utilizat si in sangerarile neregulate la femei,
Saw Palmetto, palmierul pitic, este o planta provenita de pe coastele Americii de Nord, care are o arie de actiune foarte larga, fiind, printre altele, un excelent diuretic si sedativ; stimuleaza functiile ovariene, uterine si ale prostatei. Este unanim recunoscut efectul sau benefic in hipertrofia de prostata (marirea de natura beniga a glandei, la varste mai inaintate).


   Recomandari New Life Multivitamin:                                    Mod de administrare New Life Multivitamin:

Alaptare
Avort (prevenire)
Fertilitate
Gravide
Secretie lactica (stimulare)
Schizofrenie
Sterilitate (tratament)

1-1-0
1-0-1
1-0-1
in primele 4 luni doza la rec. medicului
1-0-1 in ultimele 5 luni de sarcina
1-0-1
1-0-1  

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara


 O capsula contine: Betacaroten   2,5 mg Vitamina E   7,5 UI Vitamina C   60 mg Vitamina B1    0,8 mg Vitamina B2   1 mg Vitamina B3    9 mg Vitamina B6    1 mg Acid pantotenic     4 mg Vitamina B12     1 mcg Biotina    60 mcg Acid folic  200 mcg Acid para amino benzoic     1 mg Colina   10 mg Inozitol   10 mg Calciu  325 mg Magneziu   112,5 mg Potasiu      5 mg Zinc      8 mg Mangan      8 mg Fier      4 mg Cupru      1 mg Iod   75 mcg Crom 75 mcg
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 594 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU NEW LIFE MULTIVITAMIN

Produse naturiste Vital ManProduse naturiste Vital Man
Produse naturiste Vital Man
Vital Man (60 tablete)   Aveti o viata sexuala normala?   Intrebarile privind sexualitatea si perpetuarea speciei ...
Lion Kids with Vitamin DLion Kids with Vitamin D
Lion Kids with Vitamin D
  Lion Kids with Vitamin D (90 tablete)     Exista vreo comoara mai mare decat sanatatea copilului ...
Full SpectrumFull Spectrum
Full Spectrum
  Full Spectrum (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima ...
Lion Kids ChocolateLion Kids Chocolate
Lion Kids Chocolate
Lion Kids Chocolate (90 tablete)     Exista vreo comoara mai mare decat sanatatea copilului dumneavoastra?   ...
Produse naturiste Vital Woman CalivitaProduse naturiste Vital Woman Calivita
Produse naturiste Vital Woman Calivita
Vital Woman (60 tablete)     Femeia moderna se confrunta deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat ...
Pro Selenium 50Pro Selenium 50
Pro Selenium 50
Pro Selenium 50 mcg (60 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o ...
Infant Formula - multivitamine pentru nou nascuti 100 % naturaleInfant Formula - multivitamine pentru nou nascuti 100 % naturale
Infant Formula - multivitamine pentru no...
Infant Formula - multivitamine pentru nou nascuti 100 % naturale Infant Formula (60 ml)   Exista vreo comoara mai ...
Vitamine Calivita - Stress Management B-ComplexVitamine Calivita - Stress Management B-Complex
Vitamine Calivita - Stress Management B-...
  Vitamine Calivita - Stress Management B-Complex Stress Management B-Complex (100 tablete)     Vitamine ...
Super Mega 50Super Mega 50
Super Mega 50
Super Mega 50 (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima a ...

NEW LIFE MULTIVITAMIN ESTE LISTAT IN:

NEW LIFE MULTIVITAMIN - PRODUSE SIMILARE