Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Meal Time Digestive Enzymes

Meal Time Digestive Enzymes

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Meal Time Digestive Enzymes

Meal Time Digestive Enzymes (100 tablete)

 

Aveti o digestie buna?

 
Daca nu, atunci puteti rezolva usor problemele dumneavoastra cu ajutorul unor enzime de origine vegetala, care ajuta la digestia alimentelor. Incercati si veti vedea: se vor ameliora nu numai problemele digestive, dar si starea dumneavoastra generala.

Constituentii alimentelor - proteine, glucide, lipide - sunt descompusi prin digestie. Se poate constata ca, o data cu inaintarea in varsta, capacitatea de digestie a organismului scade.

Cauzele pot fi diverse: scaderea capacitatii de masticare, functionalitatea redusa a glandelor producatoare de enzime din tractul digestiv. Tulburarile de digestie sunt semnalate prin balonari frecvente, flatulenta, urmate uneori de diaree sau constipatie.

Absorbtia deficitara duce implicit la scaderea ponderala, slabiciune, stare generala de disconfort si slabirea sistemului imunitar.

Tulburarile de digestie pot aparea nu numai la varste inaintate, ci si din alte motive, in orice etapa a vietii. Deoarece digestia este reglata de enzime, un rol important in prevenirea sau ameliorarea unor tulburari digestive il are consumul de suplimente alimentare cu enzime.

 

In lipsa enzimelor, digestia alimentelor consumate nu s-ar putea realiza si organismul nu ar putea utiliza nutrientii. Cu ajutorul enzimelor, din alimente se elibereaza vitamine, aminoacizi si substante minerale care sunt necesare functionarii normale a organismului.


Sursele naturale de enzime sunt zarzavaturile crude, ouale, carnea si pestele proaspat. Deoarece fiecare enzima contribuie la prelucrarea unei substante nutritive, diversele enzime nu se pot substitui intre ele. In cazul in care apare o carenta enzimatica de orice tip, ea produce nu numai dereglari ale procesului digestiv (balonari , gaze intestinale, dereglarea scaunelor etc.), ci, mai devreme sau mai tarziu, declansarea unor boli.


Enzimele sunt corelate intotdeauna cu digestia. De asemenea, se poate observa ca, odata cu inaintarea in varsta, problemele digestive sunt din ce in ce mai frecvente. Aceasta nu este o noutate, deoarece imbatrani rea este insotita pe langa multe alte simptome si de o diminuare a functiilor digestive. Motivele pot fi diverse, de exemplu scaderea capacitatii de masticatie, epuizarea sau inf1amarea glandelor producatoare de enzirne.


Tulburarile digestive sunt insotite de simptome neplacute si pot duce chiar la afectiuni severe. In faza de debut, tulburarile digestive se manifesta prin balonari frecvente, adica acumularea de gaze intestinale. Aceasta poate fi urmata de diaree sau constipatie. Ulterior, ca rezultat al tulburarilor digestive si absorbtiei deficitare apar scaderea ponderala, slabiciunea, starea generala de disconfort, precum si slabirea sistemului imunitar.

Desigur, tulburarile digestive nu apar doar la varste inaintate. Ele pot surveni in orice perioada a vietii, fiind influentate de factori constitutionali.


Ajunse in tractul gastro-intestinal, proteinele sunt descompuse, sub actiunea enzimelor, in aminoacizi. Acestia sunt absorbiti si formeaza din nou proteine. Pepsina este esentiala pentru digestie, deoarece descompune proteinele alimentare in unitati mai mici, numite polipeptide. Pepsina pregateste urmatoarea faza activa a procesului de digestie: descompunerea pana la aminoacizi.

Digestia - fiind o parte integranta a metabolismului joaca un dublu rol. pe de o parte, prin descompunerea substantelor complexe care ajung in organism din alimente, genereaza molecule simple, care pot fi absorbite si sunt necesare pentru dezvoltare si producere de energie. Pe de alta parte, in cadrul sistemului de aparare, distruge agentii patogeni (cu ajutorul acidului gastric) si impiedica absorbtia moleculelor specifice regnului vegetal sau animal care au stat la baza alimentelor ingerate si care ar putea declansa anumite reactii imune.
Digestia inseamna descompunerea alimentelor ingerate si a componentelor lor nutritive (proteine, carbohidrati, grasimi). Acest proces incepe in cavitatea bucala. Aici in urma unei masticatii adecvate alimentul este amestecat cu saliva, ceea ce face posibila inghitirea bolului alimentar, inceperea digestiei amidonului (cu ajutorul amilazei salivare, cunoscuta si sub denumirea de ptialina), care are si un efect moderat dezinfectant. Continutul proteic al bolului alimentar, care ajunge in stomac, este "tratat" cu acid gastric (cu continut de acid clorhidric) si enzima pepsina (o proteaza acida, care se activeaza la pH acid).

Unii cercetatori considera aceasta faza inutila, deoarece enzimele proteoliti ce complexe (grupul tripsinic, diferite peptidaze si proteaze alcaline, active la pH alcalin) care se gasesc in intestinul subtire sunt capabile in principiu - sa efectueze toate aceste faze. In intestinul subtire continua digestia proteinelor, carbohidratilor (sub actiunea enzimelor amilaza, maltaza, lactaza, zaharaza), lipidelor (sub actiunea lipazelor), precum si absorbtia substantelor digerate. O parte dintre enzimele participante la digestie sunt secretate de pancreas si o alta de mucoasa intestinala.


Tulburarile digestive deja aparute pot fi remediate cel mai usor prin administrarea de enzime digestive. In acest scop, sunt utilizate cel mai frecvent enzimele extrase de la animale. Unii pacienti considera aceste enzime dezgustatoare, iar la altii apar efecte secundare nedorite.

Exista, totusi, o solutie: un preparat enzimatic de origine vegetala, care faciliteaza digestia unei mari varietati de alimente chiar a unor alimente pe care organismul uman nu este capabil sa le digere, desi ar fi necesar. Printre acestea se numara si celuloza, care intra in compozitia peretelui celulelor vegetale si care poate cauza flatulenta, in general cand hrana nu este bine mestecata.


Papaina este cea mai importanta enzima digestiva din papaya si, fiind asemanatoare cu pepsina umana, deseori este numita pepsina vegetala. Cu secole in urma, locuitorii din Caraibe au observat ca, acoperind carnea cu frunze late de papaya, aceasta devenea rapid moale.

Astazi, substanta de baza pentru majoritatea condimentelor alimentate pentru fragezirea carnii este extractul de papaya, deoarece papaya are ca principal efect predigestia carnii (ea inmoaie carnea inainte de digestie, care, in general, incepe in stomac). Papaya a fost cu mult timp in urma utilizata de medicina populara drept calmant gastric si pentru eliminirea parazitilor.
Papaya ar putea avea efecte favorabile in cazul administrarii de doze mari de aspirina pentru dureri articulare. Poate fi, de asemenea, utila pentru cei cu afectiuni inflamatorii tratate cu steroizi (preparate hormonale ).


Complexul enzimatic din preparatele moderne este produs de ciuperca numita Aspergillus oryzae si actioneaza atat in mediu acid, cat si alcalin (pH=3,O-8,O). In termeni tehnici: poseda activitate proteazica, amilazica, lactazica, lipazica, celulazica, pectinazica si nucleazica, de-a lungul intregului tract digestiv.

Faciliteaza atat digestia nutrientilor de origine animala, cat si a celor de origine vegetala. De fapt, orice fel de tulburari digestive pot fi remediate sau prevenite prin administrarea acestui produs.


Atentie!

 
Consumul de papaya si ananas crud nu este recomandat persoanelor care sufera de ulcer.


Meal Time - Trebuie doar sa mestecati.


NU VA CONSUMATI! 

           Recomandari Meal Time:                                           Mod de administrare Meal Time:                                               

Adult (18-50 ani) - preventiv
Aerofagii
Aparat digestiv
Balonare
Colita
Colon iritabil
Constipatie
Diabet (reglare glicemie)
Diaree, enterita, enterocolita
Digestie buna
Digestie buna copii
Dischinezie biliara
Parazitoza intestinala
Mahmureala (prevenire)

0-1-0
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1-1-1
1/2-1/2-1/2
1-1-1
1-1-1 (15 zile /30)
2 tablete inainte si dupa chef


Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

 O tableta contine: Enzime din Papaya 250 mg
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 618 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU MEAL TIME DIGESTIVE ENZYMES

Digestive EnzymesDigestive Enzymes
Digestive Enzymes
Digestive Enzymes (100 tablete) Aveti o digestie buna? Daca nu, atunci puteti rezolva usor problemele dumneavoastra ...
Digest Ease - pentru o mai buna digestie a organismuluiDigest Ease - pentru o mai buna digestie a organismului
Digest Ease - pentru o mai buna digestie...
  Digest Ease - pentru o mai buna digestie a organismului Digest Ease (100 tablete) Aveti o digestie buna? Digest ...
Strong Bones PlusStrong Bones Plus
Strong Bones Plus
Strong Bones Plus ( 100 capsule) O capsula contine:    - Calciu (carbonat, citrat) ...
Acidophilus with psylliumAcidophilus with psyllium
Acidophilus with psyllium
Acidophilus with psyllium (100 capsule)     Stiati ca antibioticele - avand proprietatea de a distruge agentii ...
Probio BalanceProbio Balance
Probio Balance
Probio Balance ( 60 tablete)     Flora intestinala este alcatuita din mai multe tipuri de bacterii care ...
Strong BonesStrong Bones
Strong Bones
Strong Bones (100 capsule) V-ati dori sa puteti evita osteoporoza? In acest caz, in scop preventiv, puteti incepe sa ...
Strong Bones (250 capsule)Strong Bones (250 capsule)
Strong Bones (250 capsule)
Strong Bones (250 capsule)   V-ati dori sa puteti evita osteoporoza? In acest caz, in scop preventiv, puteti ...
Produse naturiste Nopalin CalivitaProduse naturiste Nopalin Calivita
Produse naturiste Nopalin Calivita
Nopalin (200 tablete)     V-ar placea sa slabiti si, in acelasi timp, sa vi se imbunatateasca starea generala? ...
Green Care Calivita - un produs incomparabil, comanda acum!Green Care Calivita - un produs incomparabil, comanda acum!
Green Care Calivita - un produs incompar...
Green Care (240 tablete) Stiti cata putere de viata poate exista intr-o planta obisnuita? Green Care Calivita - un ...

MEAL TIME DIGESTIVE ENZYMES ESTE LISTAT IN:

MEAL TIME DIGESTIVE ENZYMES - PRODUSE SIMILARE