Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Iron Plus

Iron Plus

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Iron Plus

Iron Plus (100 tablete)

 

 

Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Deoarece organismul nostru nu este capabil sa le produca singur, iar alimentele pe care le consumam nu le contin in cantitatea si calitatea necesara, trebuie sa le completam folosind suplimente alimentare. Aceste elemente au o importanta vitala, absenta lor ducand la perturbari in functionarea organismului, respectiv la aparitia bolilor.

Fierul este o substanta minerala vitala, necesara pentru sinteza hemului din globulele rosii (hematii) si a pigmentului muscular (mioglobina). De asemenea, este esential pentru enzimele celulare din grupa citocromilor, care asigura procesele de respiratie celulara.
Organismul poate sintetiza, in cantitati mici, unele vitamine, Insa sinteza oligoelementelor si, prin urmare, a fierului, este imposibila. fierul este obtinut exclusiv din alimente. Insa doar 2-10% din fie­rul continut in alimente este absorbit si intra in circulatia sanguina.


Fierul joaca un rol foarte important in organism. Cantitatea de oxigen care ajunge la creier, inima, ficat, muschi si alte tesuturi depinde in primul rand de fier. Fierul faciliteaza cresterea, sporeste rezistenta organismului la boli, impiedica aparitia oboselii. De asemenea, previne instalarea anem iei, care e consecinta deficientei de fier, si reda tonusul natural al pielii.


Pierderile lunare de fier ale femeilor sunt de doua ori mai mari decat cele ale barbatilor. Femeile gravide au nevoie de o cantitate de fier de doua ori mai mare decat in mod normal. Fierul si calciul sunt doua dintre mineralele care lipsesc cel mai adesea din alimentatia femeilor. Necesarul zilnic de fier al femeilor este, in medie, de 1,5 mg, insa gravidele si mamele care alapteaza au nevoie de aproximativ 3 - 3,5 mg.

Obtinerea acestei cantitati doar din alimentatie este aproape imposibila. O mie de calorii contin cca 6 mg de fier, deci ar trebui consumata o cantitate enorma de alimente, in jur de 5000 de calorii, pentru a se asigura necesaru de fier al organismului - 30 mg deoarece doar 10% din aceasta cantitate poate fi absorbita, adica 3-4 mg.


Aproximativ 10-15% dintre sugari, copii, adolescenti, gravide, sportivi si persoanele in varsta sufera de pe urma deficientei de fier. Printre simptomele deficientei de fier la copii se numara scaderea capacitatii de concentrare, a atentiei si a nivelului de inteligenta in general.
Consumatorii de cafea si de ceai au un necesar crescut de fier. Pe langa aceasta, fosfoproteinele din oua si faina integrala reduc asimilarea fierului

.
Fierul pate fi asimilat cel mai usor de organism in forma chelatata. Chelatarea este procesul prin care diferite minerale si oligoelemente sunt transformate in substante usor digerabile.

Din aceasta cauza, produsele care contin fier chelatat sunt absorbi te de 3-10 ori mai eficient decat preparatele standard. Pe langa aceasta, fierul chelatat este utilizat mult mai usor de organism si nu produce dereglari ale digestiei. Preparatele modeme cu fier mai contin si vitamina C si bioflavonoide, deoarece acestea ajuta la absorbtia fierului, accentuand efectele sale benefice asupra organismului.

Atentie!

Gravidele si mamele care alapteaza trebuie sa consulte medicul inainte de a incepe sa consume suplimente cu fier. Pe langa suplimentele cu fier, exista si diverse preparate multivitaminice, care contin o cantitate suficienta de fier. Barbatii care consuma alte preparate cu multivitamine si multiminerale trebuie sa consume fier doar in cazul in care sufera de deficit de fier (de ex. dupa hemoragii indelungate, cauzate de ulcerul stomacal). Fierul chelatat se poate consuma impreuna cu vitamina E si C, aceste vitamine pastrandu-si nestirbita valoarea biologica.
Absorbtia fierului este redusa in caz de reumatism, micoze si herpes, deci doza de fier trebuie marita . Intr-un articol publicat in 1988, in revista Orthomolecular Medicine, se afirma ca, in cazul unor infectii bacteriene, nu este indicat consumul de fier, deoarece acesta este un factor important care ajuta la dezvoltarea bacteriilor. Pe langa aceasta, In caz de inflamatii, cea mai importanta proteina transportoare, transferina, iese din vasele de sange si, prin urmare, fierul nu poate fi folosit, acesta depunandu-se in tesuturi (hemocrornatoza). Cantitati le ridicate de fier din tesuturi si organe accelereaza procesele de formare a radicalilor liberi, prin urmare creste necesarul de anticxidanti.

Iron Plus - Sanatate de fier.

Continut Iron Plus :Vitamina C 30 mg, Fier(fumarat) 10mg, Comlex de bioflavonoide din citrice 10 mg.

 

Recomandari Iron Plus:                               Mod de administrare Iron Plus:

Anemie
Anemie feripriva 0-0-1
0-0-1

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
37 541 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calivita - produse naturiste - suplimente alimentare

PRODUSE ASEMANATOARE CU IRON PLUS

Super Mega 50Super Mega 50
Super Mega 50
Super Mega 50 (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima a ...
Full SpectrumFull Spectrum
Full Spectrum
  Full Spectrum (90 tablete)   V-ar placea sa nu va imbolnaviti de gripa? Secretul consta in functionarea optima ...
Power MinsPower Mins
Power Mins
Power Mins (100 tablete) Mineralele si oligoelementele sunt indispensabile pentru mentinerea sanatatii. Deoarece ...
Vital 0Vital 0
Vital 0
Vital 0 (90 tablete) Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, si care contin mai mult ...
Lion Kids with Vitamin DLion Kids with Vitamin D
Lion Kids with Vitamin D
  Lion Kids with Vitamin D (90 tablete)     Exista vreo comoara mai mare decat sanatatea copilului ...
Chelated ZincChelated Zinc
Chelated Zinc
Chelated Zinc (100 tablete) Se stie ca seleniul si zincul sunt oligoelemente vitale, neexistand aproape nici o parte ...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!
Ocean 21 de la Calivita un produs naturi...
Ocean 21 de la Calivita un produs naturist pentru tratament naturist!  Ocean 21 (946 ml) Ocean 21 de la Calivita un ...
Produse naturiste Ocean 21 CalivitaProduse naturiste Ocean 21 Calivita
Produse naturiste Ocean 21 Calivita
Ocean 21 (946 ml) Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat si care se hranesc din ...
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina BVitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplim...
Vitamine Calivita - Mega B Comlex suplimentarea cu vitamina B Mega B Comlex (100 tablete)     Vitamine Calivita - ...

IRON PLUS ESTE LISTAT IN:

IRON PLUS - PRODUSE SIMILARE