Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

S.C. HIDROMEC S.A este o societate romaneasca cu capital integral privat, care a luat fiinta in anul 1992, prin desprinderea de Trustul de Constructii Hidroenergetice Bucuresti.
Societatea are o indelungata traditie in domeniile:

confectii si structuri metalice
prelucrari prin aschiere
montaje in constructii
reparatii utilaje
fiind si in prezent o capacitate de productie importanta pentru sectorul de constructii industriale din judetul Arges.

Societatea dispune de un personal specializat de ingineri, maistri si muncitori cu o bogata experienta in domeniul de activitate al firmei, angajat sa mentina un nivel ridicat al serviciilor prestate.

Suntem un partener agreat al multor firme din tara, ca producator de suprastructuri metalice. Aceasta a fost posibila ca urmare a asigurarii si garantarii unei calitati ireprosabile a lucrarilor si serviciilor prestate. Se asigura un control strict al fabricatiei incepand cu aprovizionarea si terminand cu produsele finale, prin incercari si control cu metode nedistructive cum ar fi:

lichide penetrante
ultrasunete
raze gamma
Societatea si-a dezvoltat, an de an, capacitatea de productie prin dotarea cu
masini - unelte performante, capabile in abordarea unor tehnologii noi.
In prezent, in unitate se pot realiza piese:

Prelucrare prin asciere, strunjire, frezare, alezare, rectificare
Stantare, matritare
Turnate (in colaborare) din fonta sau aliaje neferoase
Constructii sudate
Montajele in constructii detin un loc important in activitatea societatii, realizand prin antreprenorul general ANDREAS GEORGIOU CONSTRUCTION OVERSEAS LTD, 10 statii de carburanti SHELL si 2 statii LUKOIL, in 8 orase din tara.
In prezent ponderea principala este activitatea de constructii - montaj si anume, confectii si structuri metalice pentru:

Statii de carburanti - beneficiar S.C ROMPETROL S.A Bucuresti
Hale industriale si magazine de prezentare pentru S.C ROAX S.R.L Mioveni, S.C TYP CONSTRUCTION SRL Mioveni, S.C AUTOMOBILE DACIA S.A Colibasi, S.C TESS CONEX S.A Iasi, FABIMEX S.R.L Priboieni, etc.
Echipament de lucru pentru S.C JOHNSON CONTROLS ROMANIA S.R.L Pitesti, EMMERSON APPLIANCE MOTORS EUROPE S.R.L Pitesti
Fabricatie piese schimb pentru S.C FOREST PRODUCT S.R.L Pitesti, S.C BAC S.R.L Pitesti, S.C HIDROARGES S.A Pitesti, ADP Pitesti, etc.
In prezent in cadrul societatii isi desfasoara activitatea un numar de 30 de salariati. Activitatea principala se desfasoara in spatiile de productie (atelierele) inchiriate de la S.C BIOPT S.R.L Pitesti, str. Prundu Mic nr.41A, unde se afla si sediul societatii.


Activitatea de constructii - montaj se desfasoara in diferite locatii ale beneficiarilor lucrarilor.


Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor in baza contractului nr. 3967/2005 cu SRAC Bucuresti, societatea noastra a implementat un sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001 si un sistem de management privind protejarea mediului conform standardului ISO 14001.
In perspectiva, societatea isi propune marirea numarului de salariati si achizitionarea de masini si utilaje in domeniul constructiilor metalice.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
583 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: structuri metalice - confectii metalice - reparatii utilaje

ULTIMELE PRODUSE ALE SC HIDROMEC SA

Oferta firmei SC HIDROMEC SA nu contine nici un produs sau serviciu
SC HIDROMEC SA ESTE INSCRISA IN