Inscrie firma »

sisteme automate de udare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sisteme automate de udare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Irigatii rezidentiale,sisteme automate de

Irigatii rezidentiale,Sisteme automate de udare


Proiectam si realizam sisteme de udare automate si semiautomate. Irigatiile ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sisteme de udare automatizate

Sisteme de udare automatizate


SmArt Tree proiecteaza si executa sisteme de udare automatizate pentru toate... si tocmai de aceea sistemele de udare Rain Bird distribuie apa in cantitatea... suporta alte tipuri de udare. Sistemele de irigatie sunt retele complexe de tevi ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Sisteme automate de irigare

Sisteme automate de irigare


Realizam sisteme profesionale automate de irigare. Sistem automate de udare.... Senzor de ploaie. Sistem de udare cu picatura pentru plante si copaci. Garantie ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sisteme automate de irigatii

Sisteme automate de irigatii


Sisteme Automate de Irigatii. Udarea se realizeaza cu aspersoare "pop... de electrovalve. Programarea circuitelor de udare se poate face pentru o durata de pana ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Golire apa din sistemele de irigatii si pregatire

Golire apa din sistemele de irigatii si pregatire pentru iarna (pret pe zona


Lucrarile de golire sisteme automatizate de udare constau in scoaterea apei... a apei in instalatia de udare. aceasta operatiune este obligatorie, indiferent daca... sistemul de irigatii are supapa de gloire automata a instalatiei de apa, deoarece ... »

Pret: 71.4 RON
 Niplu 3/4 din plastic pentru montajul sistemelor

Niplu 3/4 din plastic pentru montajul sistemelor automate de irigat


Niplu 3/4'' este un element de imbinare a fittingurilor de compresiune care la ambele capete este disponibil cu filet exterior de dimensiuni identice. Presiune nominala: 10 (bari).... ... »

Pret: 2.3 RON
 Sisteme irigatii

Sisteme irigatii


chema oricand. O instalatie completa de irigare pentru udare automata pentru... udarea automata a gradinii dumneavoastra poate incepe foarte rapid....Instalatii automatizate de irigare - sisteme de irigatii parcuri si gradini ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 De udare

de udare


) - Durata maxima de functionare a unei "zone" de udare : 12h - Compatibil cu orice... automata la scurt-circuit - Ajustare procentuala sezoniera : de la 10% la 150% ... »

Pret: 2177.75 RON
 Programator udare 6030 classic

Programator udare 6030 Classic


serveºte la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari, de obicei sisteme.... Irigare automatã ºi cu economie de timp Cu programatorul de udare 6030 Comfort... alcãtuit din mai multe sisteme de irigare. De asemenea, in funcþie de nevoile ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Programator de udare 4030 classic

Programator de udare 4030 Classic


la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari, de obicei al sistemelor de irigare... Programatorul de udare 4030 Classic GARDENA ajutã... telescopice, cum ar fi sistemul de aspersoare GARDENA. Programatorul de udare 4030 ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Proiectare si executie sisteme de udat (irigatii)

Proiectare si executie sisteme de udat (irigatii) automate


automat de stropit! Avantajele sistemului automat de stropit: - Udare... automata si uniforma; fara efort fizic; - Gazon si plante sanatoase, apa fiind... larga de produse si servicii, pentru udarea gradinii ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sisteme de irigatii

sisteme de irigatii


in mod natural. Un sistem de udare complet automatizat asigura o distributie uniforma... a apei in gradina Dvs. Cu un sistem automat de irigatii, plantele Dvs. sunt... timpul in fiecare seara sau weekend cu treburi plictisitoare precum udarea manuala ... »
Buyer Member 16 ani
Mures
 Sisteme de irigatii

Sisteme de irigatii


este efectuat. Sistemul automat de irigare ofera o udare uniforma, variata...Realizam sisteme de irigare complet automatizate pentru gradini, parcuri..., curent cu pana la 50% si veti avea o gradina mereu udata si proaspata. Udarea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Programator de udare gardena - 4030 classic

Programator de udare Gardena - 4030 Classic


Classic ajuta la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari, de obicei...Programator de udare Gardena - 4030 Classic Programatorul de udare 4030... al sistemelor de irigare telescopice, cum ar fi sistemul de aspersoare. Este ideal ... »

Pret: 349.99 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Programatoare de irigatii hunter xc 6 zone de udare,

Programatoare de irigatii Hunter XC 6 zone de udare, amplasare in exterior.


. Electrovanele inchid si deschid in mod automat circuitele de udare cu aspersoare sau cu tuburi... de udare intre 1 si 240 minute;doua posibilitati de pornire: automata, manuala;poate fi..., constituie principalele parti componente ale sistemelor de irigatii. Rolul lor este ... »

Pret: 540 RON
 Automat pentru jardiniere gardena

automat pentru jardiniere Gardena


Cod produs: 01407-20 Producator: Gardena Complet automat, pentru udarea... de pana la 5 - 6 m in lungime. 13 programe de udare. Permite conectarea senzorului... pentru selectarea programului de udare, pompa de 14 V cu filtru, 25 picuratoare ... »

Pret: 534 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Programator hunter x-core 8 zone + senzor ploaie, de exterior, pentru

Programator Hunter X-Core 8 zone + senzor ploaie, de exterior, pentru sistemele


in spatii deschise; - transformatorul este incorporat in unitate; - opt zone de udare... - trei programe de udare A, B si C; - patru cicluri de udare cu timp de udare... variabil, intre 1 si 240 minute; - doua posibilitati de pornire: automata si manuala ... »

Pret: 1115.1 RON
 Automatizarea sistemelor de irigatii

automatizarea sistemelor de irigatii


manuala, semiautomata sau automata pentru unul sau pentru toate zonele de udare...Caracteristicile programatoarelor electronice pentru sistemele de irigatii sunt... urmatoarele: sunt dotate cu circuit de control al udarii pt valva „Master”; au ... »

Pret: 759.86 RON
 Programatoare electronice hunter xc pentru sistemele

Programatoare electronice Hunter XC pentru sistemele automatizate de irigatii


, semiautomata sau automata pentru unul sau pentru toate zonele de udare; display mare... de udare, alimentate la curent electric (priza) de 220 V. Caracteristicile... programatoarelor electronice pentru sistemele de irigatii sunt urmatoarele: sunt dotete ... »

Pret: 540 RON
 Programator de udare 4030 classic (gardena 1283)

Programator de udare 4030 Classic (Gardena 1283)


Programatorul de udare 4030 Classic GARDENA ajuta la controlul automat... al sistemelor de irigare mai mari de obicei al sistemelor de irigare telescopice cum ar fi... sistemul de aspersoare GARDENA. Programatorul de udare 4030 Classic este ideal atunci ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Programator de udare 4030 classic (gardena 1283-29)

Programator de udare 4030 Classic (Gardena 1283-29)


la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari de obicei al sistemelor de irigare... automata si cu economie de timp Cu programatorul de udare 4030 Comfort GARDENA... Programatorul de udare 4030 Classic GARDENA ajuta ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Programator udare 6030 classic (gardena 1284)

Programator udare 6030 Classic (Gardena 1284)


automat al sistemelor de irigare mai mari de obicei sisteme de irigare telescopice cum.... Irigare automata si cu economie de timp Cu programatorul de udare 6030 Comfort... sisteme de irigare. De asemenea in functie de nevoile de irigare ale diferitelor ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Programator udare 6030 classic (gardena 1284-29)

Programator udare 6030 Classic (Gardena 1284-29)


serveste la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari de obicei sisteme.... Irigare automata si cu economie de timp Cu programatorul de udare 6030 Comfort... din mai multe sisteme de irigare. De asemenea in functie de nevoile de irigare ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Programatoare de irigatii hunter x-core 6 zone de

Programatoare de irigatii Hunter X-Core 6 zone de udare + senzor ploaie


inchid si deschid in mod automat circuitele de udare cu aspersoare sau cu tuburi... cu timp de udare intre 1 si 240 minute; doua posibilitati de pornire: automata..., constituie principalele parti componente ale sistemelor de irigatii. Rolul lor este ... »

Pret: 931.02 RON
 Aspersor tip turbina rain & bird 5004, rotoare pentru sisteme

Aspersor tip turbina Rain & Bird 5004, rotoare pentru sisteme automate


sau sectorul de udare poate fi reglat de la 40 la 360º. Garnitura multifunctionala activata... a pistonului. Aspersoarele tip turbina pentru udarea gazonului au un filtru integrat ... »

Pret: 79.36 RON
64 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"sisteme automate de udare" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea