Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Societatea noastra este o societate ce a fost infiintata in 2004, ca raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa.Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie.Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam. Societatea noastra are incheiate contracte de asigurare marfa in valoare de 30.000euro.
Camioanele noastre se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi, si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, liza, lift (care sporeste siguranta marfii dvs. in timpul transportului), si sunt acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral.
Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii. De aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii si seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei. Daca vreti ca bunurile dvs. sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta d.p.d.v. calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa ale S.C. JOKER TRANS SRL.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
511 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: transport rutier de marfa - transport rutier

ULTIMELE PRODUSE ALE SC JOKER TRANS SRL

Oferta firmei SC JOKER TRANS SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC JOKER TRANS SRL ESTE INSCRISA IN