Inscrie firma »

seminarii resurse umane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre seminarii resurse umane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Seminarii pentru revisal si noua legislatie

Seminarii pentru revisal si noua legislatie


OFERTA SEMINARII PENTRU INSPECTOR RESURSE UMANE - REVISAL SI NOUA LEGISLATIE ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Resursele umane in ecuatia profitului

Resursele umane in ecuatia profitului


de management al resurselor umane, autorul de succes si expertul in management Jeffrey... si una de tari din intreaga lume, pe langa programele de management si seminarii pe care le ... »

Pret: 39.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Resursele umane in ecuatia profitului

Resursele umane in ecuatia profitului


. In aceasta exeminare critica a practicilor de management al resurselor umane, autorul... de management si seminarii pe care le-a predat in cadrul a numeroase organizatii, asociatii ... »

Pret: 32 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane, posdru 6.1.

Consultanta Resurse Umane, POSDRU 6.1.


finantare Proiect Resurse Umane pentru Domeniul Major de Interventie 5.2. Solicitant... ce pot fi desfasurate: - Cercetari, studii si analize, seminarii, conferinte... tip "umbrela" si centrelor de resurse pentru structurile economiei sociale ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Seminar codul muncii - modificari

SEMINAR CODUL MUNCII - MODIFICARI


In atentia departamentului resurse umane Program 09 :00-13 :00 Stiati ca... de sambata, 17 iunie 2006 incepand cu ora 09 :00 la un seminar de perfectionare.... MAPA DE SEMINAR: Persoanele participante vor beneficia si de un material ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


, publicitate, marketing, consultanta, banci, asigurari, resurse umane, distributie gaze... si Seminarul TVA All Inclusive din 20-21 Noiembrie (cititi mai jos): Ateliere LEADERMARK... Reduceri de 20% si Economisiti 716 Lei! Seminarii LEADERMARK Consultati tematica ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Training la locul de munca

Training la locul de munca


activitatii specialistilor din Departamentele de Resurse Umane d. Organizarea programelor... mecanismelor proprii de invatare c. Seminarii interactive pentru eficientizarea ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii generale abc

SERVICII GENERALE ABC


, bugetul de productie, bugetul resurselor umane, bugetul administratiei generale etc.4.... TRAINING FINANCIAR: seminarii deschise, personalizate, on-line - care prezinta notiuni ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Sun tzu - strategii de marketing

Sun Tzu - Strategii de marketing


: un management bun declanseaza puterea resurselor umane;- Simplitate: chiar si cele mai...: evalueaza cu exactitate unde iti folosesti resursele;- Structura de comanda...-o serie de carti – traduse pana acum in sapte limbi. Sustine seminarii despre ... »

Pret: 43 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Drumuri spre fericire. descoperirea bucuriei in relatiile de zi cu zi

Drumuri spre fericire. Descoperirea bucuriei in relatiile de zi cu zi


din SUA. Anterior, a fost director de Resurse Umane in cadrul companiei Village... organizeaza seminarii si ofera consultatii in vederea utilizarii la maximum ... »

Pret: 11.9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Training de dezvoltare personala

Training de DEZVOLTARE PERSONALA


, managementul resurselor umane, marketing strategic, management, evaluarea intreprinderilor... posibilitatii de gasire a solutiilor posibile - descoperirea de noi resurse personale...) - gasirea si accesarea resurselor pentru realizarea scopurior - depistarea piedicilor ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale europene

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


resurselor umane: activitati de training si consiliere, formare profesionala continua... si constientizare, cercetari si studii, seminarii si conferinte. Echipa noastra In prezent ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire

Oferta elaborare, implementare, certificare, mentinere si imbunatatire sisteme de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala-siguranta alimentului


intirzieri, deficiente, etc. si deci implicit costuri suplimentare; Resursele umane... a personalului de management. In acest scop, se organizeaza un curs -seminar ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


, publicitate, marketing, consultanta, banci, asigurari, resurse umane, distributie gaze... seminarul TVA All Inclusive sau cu 5 zile inainte de data Atelierului + 4 % Reducere... participand la aceste Ateliere si Seminarii? - Informatii de ultima ora ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"seminarii resurse umane" in Firme Hot - 14 Rezultat(e)
Folositi cautarea