Inscrie firma »

S**********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************************

Este o companie infiintata in anul 2008 si are ca domeniu de activitate serviciile de curatenie profesionale. Inca de la inceput deviza noastra a fost profesionalismul si de aceea tehnologiile pe care le folosim sunt Hi-Tech si in deplina armonie cu mediul inconjurator.

Impreuna cu beneficiarii nostrii facem eforturi pentru recunoasterea cerintelor prezente si viitoare, pentru dezvoltarea continua a serviciilor noastre in vederea perfectionoarii acestora in functie de nevoile existente.

Oferim servicii de asistenta tehnica de specialitate cu personal calificat tehnic , pentru implementarea corecta a normelor de igiena si a sistemlui de management al calitatii cu aplicatie in HACCP- sistem de management al calitati pentru siguranta alimentara.

In vederea perfectionarii si dezvoltarii continue aplicam modelul de control al calitati TUV ISO:9001 garantand calitatea menegmentului si eficienta serviciilor operationale , aspirand la dezvoltarea de relati bazate pe avantaje reciproce cu furnizorii, respectiv cu beneficiarii in vederea ridicari nivelului de obligatie referitor la firma si calitate.

Orice proiect de anvergura poate fi implementat in maxim 15 zile din punct de vedere tehnologic si al resurselor umane. Realizarea proiectelor este intotdeauna fundamentata in functie de domeniul de activitate, structura imobilelor si programul beneficiarului.
PREZENTARE S**********************************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************************
226 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: servicii de curatenie - tehnologii de curatare - servicii de curatenie profesionale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC VULTURUL MENTINERE CURATENIE SRL

Oferta firmei SC VULTURUL MENTINERE CURATENIE SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC VULTURUL MENTINERE CURATENIE SRL ESTE INSCRISA IN