Inscrie firma »

consultanta business - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta business
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta de business

Consultanta de Business


Principalul nostru obiectiv este excelenta business-ului pe care il conduceti... de business pe care le urmariti. Dezvoltam strategii operationale si de business.... Dezvoltam si aliniem obiectivele de business specifice fiecarei operatiuni in parte ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta afaceri - business start

Consultanta afaceri - business start


Oferta Consultanta - Business Start - Analiza formei de functionare... (12 luni)* - Business Plan, targete, obiective lunare (12 luni)* - Baze de date... maxim 10 ore/lunar) - Reducere Business Start aplicata: 10%, atat pe oferta curenta ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Consultanta

CONSULTANTA


consiliem. In functie de necesitatile in continua schimbare ale business-ului pe care ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Consultanta it

Consultanta IT


Consultanta IT este un serviciu necesar in mediul business din Romania, iar.... Consultanta pentru achizitionare de sisteme de calcul , imprimante, copiatoare, faxuri... si multifunctionale in functie de necesitatile dumneavoastra si de buget. Consultanta ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica, asistenta si reprezentare

Consultanta juridica, asistenta si reprezentare persoane fizice si juridice


ne permite sa oferim servicii de consultanta, negociere, redactare acte... oferi consultanta, asistenta si reprezentare in oricare dintre urmatoarele ramuri ... »
 Consultanta comerciala

Consultanta comerciala


din consultanti pregatiti sa ofere cea mai buna solutie pentru business-ul acestuia. Oferim...ODAS GLOBAL COSULTING S.R.L. ofera consultanta comerciala pentru a acoperi... in domeniul sau de activitate. Activitatile de consultanta comerciala constau in ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Cdp - consultanta legala

CDP - Consultanta legala


de consultanta juridica in orice aspecte de business....Servicii de consultanta legala - prin intermediul avocatilor nostri. Intr... de top, ne propunem sa oferim consultanta in redactarea si revizuirea clauzelor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta fonduri europene

Consultanta fonduri europene


Oferim consultanta pentru Strategia Firmelor, Business Process Management... Structurale si de Investitii Europene Aria de consultanta: Intocmirea cererii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta hr hr insider

Consultanta HR HR Insider


este de a oferii consultanta generala pentru solutii HR, recrutare, HR Branding... parteneriat pe concept de HR Business partener, prin acordarea unui suport continuu... in colaborare cu managementul companiei in general inHouse, cu consultanti Studio ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Consultanta in it service management

Consultanta in IT Service Management


si consultanta in practici IT de succes, astfel incat sa te putem ajuta sa alegi o strategie... aduca beneficii reale organizatiei tale. Serviciile noastre de consultanta in ITSM... de perfectionare a serviciilor - Construirea unui business case solid pentru ITSM ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica cluj

Consultanta juridica Cluj


EvoTrend Business Solutions va ofera solutia pentru a fi in permanent contact... pe care le incheiati si un consultant permanent care sa va indrume in activitatea... punem la dispozitie doua variante de consultanta juridica: 1.Contractul ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Consultanta fonduri europene

Consultanta fonduri europene


de consultanta specializata în elaborarea si implementarea proiectelor de finantare...? Echipa SaraLu Business Solutions va sta la dispozitie cu servicii complete... de consultanta în elaborarea si implementarea proiectelor de finantare prin fonduri ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Consultanta proprietate intelectuala

Consultanta proprietate intelectuala


si de business ai clientilor nostri, pe durata intregului proces de publicare.... Consultanta proprietate intelectuala Lucram cu o retea foarte puternica de agenti... si consultanta pe contractul de publicare. Reprezentare legala: - Pregatim ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta in afaceri cluj

Consultanta in afaceri Cluj


Evotrend Business Solutions va pune la dispozitie oportunitati de afaceri... amortizarea investitiei si rata de profit. Infiintata in 2010, EvoTrend Business... prin intermediul colaboratorilor companiei noastre servicii de consultanta juridica, financiara ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Consultanta in asigurari

Consultanta in asigurari


Consultanta in asigurari Desi tanara, compania noastra isi propune sa... urmareasca modelele reprezentative din piata globala de consultanta in asigurari si sa... fizice sau juridice. Consultanta pentru persoanele jurice. Piata in care ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta managementul financiar al afacerii

Consultanta Managementul financiar al afacerii


) de consultanta in domeniul managementului financiar al firmei. Subiecte abordate... si cash-ului, elaborarea bugetelor pentru diverse scenarii de business: supravietuire ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Consultanta in domeniul jocurilor de noroc

Consultanta in domeniul jocurilor de noroc


business-ului din punct de vedere legal si administrativ. Experienta noastra... documente specifice; -consultanta specifica personalizata pentru fiecare client. ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Consultanta financiara

Consultanta financiara


a operatiunilor financiare consultantii nostri pot fi de ajutor echipei dumneavoastra si pot... de strategii durabile de business, sau daca structura activelor necesita restructurare.... Putem oferi consultanta si planuri financiare pe termen scurt, mediu si lung ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta iso

CONSULTANTA ISO


SC DOT RO SRL ofera servicii integrate de consultanta, implementare si suport.... Programele noastre de consultanta sunt proiectate sa raspunda cerintelor si obiectivelor..., Clientii nostri! DOT - Restart your business! ... »
Oferit de:SC DOT RO SRL-D
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Consultanta sisteme si solutii de securitate

Consultanta sisteme si solutii de securitate


o faca. Consultantii Grey Business vin cu o perspectiva noua intr-o problema... prin serviciile de consultanta pe care le oferim. Grey Business, in calitate.... In cadrul activitatilor de consultanta Grey Business desfasoara urmatoarele activitati ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Activitati de inginerie si consultanta tehnica

Activitati de inginerie si consultanta tehnica privind sistemele de securizare


Grey Business se adreseaza societatilor licentiate care activeaza in domeniul ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Web business

web business


. Consultanta design si structura site. Instalare pagina web pe server si administrare. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta in managementul proceselor afacerii

Consultanta in managementul proceselor afacerii


Business Process Management concept care sta la baza cresterii performantelor ... »
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Infiintari firme, acte firme, consultanta juridica

Infiintari firme, Acte firme, Consultanta juridica


Infiintari firme, SRL, SA - consultanta si asistenta juridica pentru alegerea... Start Up business realizam logo, carti de vizita, site web! ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Business process reengineering

Business process reengineering


. Procesele de business nu sunt clar definite, sunt complicate, lipseste sinergia... deja catre aceeasi directie specialistii BAteam ofera consultanta si servicii... si a obiectivelor proceselor de business, la identificarea proceselor ce urmeaza sa intre ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
249 produse / 10 pagini
25 produse pe pagina.

"consultanta business" in Firme Hot - 267 Rezultat(e)
Folositi cautarea