Inscrie firma »
Celule stem

celule stem

Tip produs: celule stem produse naturale | Olimpiq StemXcell | tratamente naturiste
Producator: Cristal Institut
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare celule stem

celule stem
celule stem stimulator si protector
Olimpiq StemXcell produse naturale produse naturale
Olimpiq StemXcell - este o noua descoperire, un produs nou pentru completarea hranei zilnice! Cea mai importanta problema de actualitate in cercetarea celulelor stem este cea a inmultirii celulelor stem mature. Daca putem sa determinam organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem, atunci putem sa remediem disfunctionalitatea organismului.Adevaratul succes il obtinem daca determinam organismul sa remedieze, sa recupereze celulele pierdute ca urmare a bolilor, accidentelor sau pur si simplu prin imbatranire.

Olimpiq StemXcell - potentiaza celula stem
Substante active: polizaharide, tripsina, aminoacizi, fucsina, clorofila, nanosiliciu, licopina, polifenoli, flavonol, antioxidanti, fenitetilamin, fitocianin care sunt extrase din urmatoarele materiale de baza: Antrodia Camphorata, AFA (Aphenizomenon flos aqua), Fucoidan, Ganoderma Lucidum, Seminte de Canepa, Cartilaj de rechin, Clorofila, Porumb, Litiu.CELL - protector al celulei stemComponenti: gelatina, sorg, struguri rosii, mure negre, seminte de coacaze negre si extract din coaja acesteia, coaja de cirese amare, soc, coaja de prune si mere uscate, urzica, coada calului, flori de soc, extract din frunze de mesteacan, concentrat de seminte ale strugurilor rosii.

Dupa cercetarea a aproape 1000 de componente ale materiei au fost selectate 20 de substante naturale care au fost cercetate cu scopul de a stimula capacitatea maduvei osoase de a produce celule. Cercetatorii maghiari au gasit 9 substante prin a caror eficacitate se poate spori cu 50% cantitatea de celule stem din sange.In mare masura acest lucru inseamna ca pe foarte multi bani, in strainatate ne-am supune unei terapii de sporire a celulelor stem. La un pret rezonabil, insa acest tratament se poate face si acasa. Grupul de cercetatori a efectuat cercetari la mai multe universitati din tara. Profesorii Ember Istvan si dr. Kiss Istvan de la Universitatea din Pecs nu au exclus posibilitatea ca materia cercetata sa ofere o terapie de viitor. Preparatul secret cuprinde extrase din plante de pe 5 continente. In patru luni mai mult de 100 de oameni au experimentat aceasta substanta. 'Unii s-au putut dispensa de ochelarii cu trei dioptrii, altii nu puteau umbla din cauza sclerozei multiple si acum merg la cumparaturi, ori unii care au fost penalizati pentru ca erau slabitii si nu puteau munci, acum revin la locul de munca.' Aceste exemple ne-au fost oferite de conducatorul grupului de cercetare, Szabo Leszlo.Pana acum numai un cercetator canadian a gasit o substanta care mareste producerea de celule stem. Am presupus ca daca exista o substanta atunci pot fi mai multe. Nu am gresit. Cu acest extract putem spori cu 50% producerea de celule stem ceea ce are o eficienta similara cu un tratament in strainatate. Fara lipsa de modestie afirm 'este o descoperire senzationala pe plan mondial'. Te intinereste si spiritual.
PREZENTARE F******
MEMBRU
GRATUIT
F******
20 854 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Flavin 7 - Olimpiq stemXcell celule stem - Flavin7 tratamente naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU CELULE STEM

Celule stemCelule stem
celule stem
celule stem Olimpiq StemXCell produse naturale tratamente naturiste . olimpiq stemXcell Cu ajutorul produsului ...
Flavin7Flavin7
Flavin7
FLAVIN 7 flavin 7 produse naturale flavin 7 tratament naturist FLAVIN7 Supliment nutritiv de la aparitia sa acum 8 ...
OlimpiqOlimpiq
Olimpiq
celule stem Olimpiq StemXCell Olimpiq StemXCell cu 75 % mai multe celule stem in organism. Un numar de celule stem ...
Flavin7Flavin7
Flavin7
Flavin7 Flavin7 produse naturale tratamente naturiste . Flavin7 - capsule - concentrat liofilizat al fructelor din ...
Coenzima Q10Coenzima Q10
Coenzima Q10
Coenzima Q10 coenzima Q10 produse naturale tratament naturist . Coenzima Q10 antioxidant cardio-vascular ...
Flavin7Flavin7
flavin7
favin7 produse naturale tratamente naturiste . flavin7 fibre Flavonoidele din componenta fibrelor Flavin7, ...
Flavin 7Flavin 7
flavin 7
Flavin 7 Flavin 7 produse naturale tratamente naturiste. Flavin 7 este un complex de flavonoide de origine vegetala, ...
Germeni bioactiviGermeni bioactivi
Germeni bioactivi
Ce sunt enzimele? * Sunt proteine care accelereaza viteza de desfasurare a proceselor biochimice din organism. ...
GERMENI DE DOVLEACGERMENI DE DOVLEAC
GERMENI DE DOVLEAC
GERMENI DE DOVLEAC Efectele sale de ameliorare a afectiunilor prostatei au fost cunoscute înca din antichitate. ...