Inscrie firma »
Olimpiq

Olimpiq

Tip produs: celule stem | stemXcell | produse naturale
Producator: Cristal Institut
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Olimpiq

celule stem
Olimpiq StemXCell
Olimpiq StemXCell cu 75 % mai multe celule stem in organism.
Un numar de celule stem cu 75% mai mare

Celulele stem asigura procesul de regenerare a organismului nostru. Doar celulele stem au capacitatea de a se diferentia in oricare alt tip de celule. Un nivel crescut constant al glicemiei, precum si simptomele complicatiilor asociate diabetului demonstreaza faptul ca apar deteriorari la nivel celular si al organelor, insotite de o capacitate redusa a acestora de regenerare. In aceasta situatie organismul nostru are nevoie de o rezerva crescuta de celule stem.

Diabetul zaharat de tip I Este o forma rara a diabetului, care afecteaza cel mai frecvent copiii si adolescentii. Cauza este declansarea unui sistem autoimun la persoanele genetic predispuse, care determina distrugerea celulelor de tip beta pancreatice, responsabile de secretia insulinei. Prin urmare, pacientul poate fi mentinut in viata doar prin administrarea continua a insulinei pe cale injectabila. In Ungaria s-a inregistrat un numar de aproximativ 40-50 mii de cazuri de diabet zaharat de tip I, dintre care circa 2600 copii sub 14 ani.

Diabetul zaharat de tip II Este forma de diabet zaharat cea mai des intalnita, care apare la adulti in cea mai mare parte datorita factorilor genetici predispozanti, la care se adauga factorii de mediu, si anume stilul de viata al acestora. Principala cauza este supraalimentatia, lipsa de miscare, respectiv obezitatea, factori care in final duc la aparitia insulino-rezistentei. Dat fiind faptul ca acesti factori declansatori sunt destul de frecventi chiar si in perioada copilariei, cazurile de diabet de tip II in cercul tinerilor din categoria de varsta de 20 ani nu sunt rare. Numarul de cazuri de diabet zaharat de tip II inregistrate este de 500-600 mii in Ungaria.
Cromul este un oligoelement necesar mentinerii metabolismului glucidic, lipidic, proteic si a insulinei in limite normale, precum si in procesul de formare a tesutului muscular.
Aportul corespunzator de crom, absorbtia si patrunderea lui in circuitul metabolic sunt necesare in scopul reglarii glicemiei si cresterii sensibilitatii pentru insulina la nivel tisular. Lipsa cromului duce la aparitia insulino-rezistentei.
Zincul joaca un rol important in tratamentul diabetului, deoarece stocarea insulinei la nivel pancreatic are loc sub forma de complex de zinc, pe de alta parte zincul favorizeaza procesul de cicatrizare, avand astfel un rol covarsitor in tratamentul pacientilor diabetici. Inulina este un compus polizaharidic intalnit in compozitia a numeroase plante, cum ar fi topinamburul (Helianthus tuberosus). In pofida gustului dulce, inulina difera de zahar, deoarece atat la nivelul cavitatii bucale, cat si pe intreg parcursul tractului digestiv, organismul nu dispune de enzime care ar putea metaboliza inulina. Inulina este - pe de alta parte - o substanta de natura fibroasa hidrosolubila, nedigerabila, cu proprietati prebiotice. Prin influentarea pozitiva a florei bacteriene intestinale, are un efect de scadere a nivelului glicemiei, prin echilibrarea proceselor de absorbtie si descompunere a carbohidratilor.

Cercetari efectuate prin utilizarea steviei au pus in evidenta capacitatea acestei plante de a scadea insulino-dependenta, ameliorand astfel starea pacientilor suferinzi de diabet zaharat de tip II. S-a observat si un efect de facilitare a sintezei enzimatice la nivel pancreatic, cu rol cheie in metabolizarea carbohidratilor. Are rol in ameliorarea metabolismului glucidic la nivel pancreatic. Prin toate aceste procese are loc reglarea glicemiei.

Planta Galega officinalis (ciumarea) este cunoscuta in medicina populara pentru efectul sau de scadere a glicemiei. Principiile active sunt: alcaloide, flavonoide, saponine, principii amare. Au rol in facilitarea metabolismului glucidic. Papadia are rol in favorizarea metabolismului hepato-biliar si scaderea glicemiei. Are un rol important in prevenirea aparitiei retinopatiei diabetice si a altor complicatii ale diabetului. Principiile active ale papadiei sunt: flavonoide, triterpene, principii amare, taraxacina, inulina, vitamina D, in compozitia frunzelor vitaminele A, B si C, in radacini saponine, respectiv intreaga planta are un continut ridicat in potasiu. Frunzele de afine negre contin principii active cu efect capilaro-protector si de intarire a peretilor vaselor capilare. Acest efect este deosebit de util in retinopatia diabetica si in special in combaterea aparitiei edemului macular. Studii recente au aratat ca frunzele de afin au efect pozitiv asupra nervului optic si a portiunii maculei responsabile de vederea in detaliu, prin imbunatatirea circulatiei sanguine. Datorita efectului capilaro-protector, alaturi de capilarele de la nivel ocular, are loc si regenerarea capilarelor de la nivelul rinichiului, efect binevenit in nefropatia diabetica.

Compozitia StemX: Alga AFA, germeni din samanta de canepa, fucoidan, ganoderma lucidum, seminte de canepa, clorofila, matase de porumb, lycium barbarum, Black cohosh (Cimicifuda racemosa).

Compozitia SL XCell: iInulina, frunze de: dud, marar, afine, radacini de papadie, sulfat de zinc hetahidrat, seminte de: struguri-rosii, sorg, mur, coacaze negru, cirese-negre, soc, prune, mere, urzica-vie, coada calului, mesteacan, flori de soc, clorura de crom hexahidrat.

Mod de administrare: Cate 1 capsula din fiecare produs la 1-2 zile, iar la nevoie si la recomandarea specialistului, cate 2 capsule pe zi. Compozitia XCell se administreaza cu 30-60 de minute inainte de StemX.
PREZENTARE F******
MEMBRU
GRATUIT
F******
19 537 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Flavin 7 - Olimpiq stemXcell celule stem - Flavin7 tratamente naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU OLIMPIQ

Celule stemCelule stem
celule stem
celule stem Olimpiq StemXCell produse naturale tratamente naturiste . olimpiq stemXcell Cu ajutorul produsului ...
Flavin7Flavin7
Flavin7
FLAVIN 7 flavin 7 produse naturale flavin 7 tratament naturist FLAVIN7 Supliment nutritiv de la aparitia sa acum 8 ...
Celule stemCelule stem
celule stem
celule stem celule stem stimulator si protector Olimpiq StemXcell produse naturale produse naturale Olimpiq StemXcell ...
Flavin 7Flavin 7
Flavin 7
Flavin7 produs natural cea mai mare concentratie de flavonoide ! Flavin7 Suplimentul nutritiv , de la aparitia sa acum ...
Flavin7Flavin7
Flavin7
Flavin7 Flavin7 produse naturale tratamente naturiste . Flavin7 - capsule - concentrat liofilizat al fructelor din ...
Flavin7Flavin7
flavin7
favin7 produse naturale tratamente naturiste . flavin7 fibre Flavonoidele din componenta fibrelor Flavin7, ...
Ganoderma LucidumGanoderma Lucidum
Ganoderma Lucidum
Ganoderma Lucidum produse naturale tratamente naturriste Ganoderma Lucidum PVG Omenirea cunoaste de mai bine de 2000 ...
Flavin 7Flavin 7
flavin 7
Flavin 7 Flavin 7 produse naturale tratamente naturiste. Flavin 7 este un complex de flavonoide de origine vegetala, ...
Coenzima Q10Coenzima Q10
Coenzima Q10
Coenzima Q10 coenzima Q10 produse naturale tratament naturist . Coenzima Q10 antioxidant cardio-vascular ...