Inscrie firma »

stimulator al celulelor stem adulte - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre stimulator al celulelor stem adulte
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Olimpiq stemxcell

OLIMPIQ STEMXCELL


: embrionare si adulte. Celulele stem embrionare (ESC) pot da nastere oricarui tip...OLIMPIQ STEMXCELL CELULE STEM ( OLIMPQ )Este o descoperire de ultima ora... pe cale naturala producerea de celule stem, ajutand in mod echilibrat organele ... »
Buyer Member 14 ani
Suceava
 Celule stem

celule stem


doua componente diferite StemX - stimulatorul de celule Stem si XCell - protectorul... de celule Stem , ajuta la inmultirea celulelor Stem adulte. Recomandari: - infarct...) . Protectorul celulelor stem adulte (XCell) Compozitie: Extracte de seminte, coji ... »
Oferit de:Flavin7
Buyer Member 14 ani
Suceava
 Afa 40cps - stimulator celule stem-

AFA 40cps - Stimulator Celule stem- Memorie,Imunitate,Cancer


ACTIUNI: stimulator de celule stem adulte antioxidant... de Celule Stem adulte din organism. Descoperirea efectelor sale de stimulare... organismului (Celulele Stem adulte). Produs notificat de Institutul National de Cercetare ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Oncology stem

Oncology Stem


stem adulte; - inhiba vascularizarea tumorilor; - ajuta la stimularea siste ......Efecte benefice ale produsului: - contribuie la stimularea productiei de celule ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Stem energy 250ml stimulent al celulelor stem

Stem Energy 250ml stimulent al celulelor STEM adulte - Herbagetica


, ale carui efecte de stimulare a formarii celulelor stem adulte este potentat de catre... substante din acest produs al stupului, este stimulata producerea de celule stem....ACTIUNI: Stimuleaza producerea de celule stem adulte, favorizeaza refacerea celulelor sistemului nervos ... »

Pret: 77.36 RON
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Hepatic stem 120 cps

Hepatic Stem 120 cps


productiei de Celule Stem adulte - stimularea productiei de Celule Stem din maduva osoasa...Hepatic Stem - drenor hepato-biliar, antiviral, tonic hepatic Contribuie la...: - s timuleaza regenerarea celulara a ficatului, stimuleaza sistemul imunitar - stimularea ... »

Pret: 88.9 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Afa stem 70 cps

Afa STEM 70 cps


: stimularea productiei de celule stem adulte -   pigmentii din compozitie stimuleaza... in stimularea productiei de celule stem in organism si regenerarea acestuia. Contribuie la... productia de celule stem si polizaharidele continute determina migrarea celulelor acolo ... »

Pret: 134.84 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Oncology stem 70 cps

Oncology STEM 70 cps


de celule stem adulte -   pigmentii albastri si verzi continuti de alga AFA... stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, iar polizaharidele stimuleaza...Oncology STEM  - Alga AFA este asociata cu extractul de Ganoderma, Spirulina ... »

Pret: 48.17 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Hepatic stem 70 cps

Hepatic Stem 70 cps


de a lupta cu virusii hepatici. Contribuie la : stimularea productiei de celule stem... adulte -     stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp...Hepatic Stem -  asociaza Alga AFA cu extractul de Armurariu si extractul ... »

Pret: 48.17 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Imunity stem 70 cps

Imunity STEM 70 cps


organismului.  Contribuie la : stimularea productiei de celule stem adulte -Â... Â  pigmentii albastri si verzi din compozitie stimuleaza productia de celule stem...Imunity STEM -  Alga AFA contine una din cele mai echilibrate, complete ... »

Pret: 48.17 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Fluxstem energy 250ml stimulent al celulelor stem

Fluxstem Energy 250ml stimulent al celulelor STEM adulte - Herbagetica


de stimulare a formarii celulelor stem adulte este potentat de catre un amestec de radacini... stem adulte, adica a unor celule ale organismului uman nediferentiate, din care se... valabil 3 luni.ACTIUNI: Stimuleaza producerea de celule stem adulte, favorizeaza ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Beauty stem 70 cps

Beauty STEM 70 cps


:  stimularea productiei de celule stem adulte -   pigmentii din compozitie stimuleaza... productia de celule stem si polizaharidele continute determina migrarea celulelor acolo... impotriva stresului oxidativ stimularea regenerarii celulelor nervoase echilibrarea ... »

Pret: 48.08 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Afa stem 60 cps

Afa STEM 60 cps


: stimularea productiei de celule stem adulte - pigmentii din compozitie stimuleaza... in stimularea productiei de celule stem in organism si regenerarea acestuia. Contribuie la... productia de celule stem si polizaharidele continute determina migrarea celulelor acolo ... »

Pret: 157.31 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Hepatic stem 60 cps

Hepatic Stem 60 cps


de a lupta cu virusii hepatici. Contribuie la : stimularea productiei de celule stem... adulte - stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp...Hepatic Stem - asociaza Alga AFA cu extractul de Armurariu si extractul ... »

Pret: 50.9 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Afa stem complex 70 cps

Afa STEM Complex 70 cps


si regenerarea acestuia. Contribuie la: stimularea productiei de celule stem adulte -Â... si Chlorella) cu efecte exceptionale in stimularea productiei de celule stem in organism... productia de celule stem adulte din maduva spinarii, precum si migrarea celulelor stem ... »

Pret: 54.41 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Afa stem complex 60 cps

Afa STEM Complex 60 cps


si regenerarea acestuia. Contribuie la: stimularea productiei de celule stem adulte... si Chlorella) cu efecte exceptionale in stimularea productiei de celule stem in organism... productia de celule stem adulte din maduva spinarii, precum si migrarea celulelor stem ... »

Pret: 79.31 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Stemulin- stem cell activator celule

STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.


Stem Adulte" Sunt celule nediferentiate care nu contin in interiorul lor molecula.... Productia de Celule Stem Adulte se micsoreaza odata cu trecerea anilor. Celulele stem...) Teoria Regenerarii cu Celule Stem afirma ca celulele stem (adulte nu embrionice) sunt ... »

Pret: 205 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Natural stem

Natural Stem


diminueaza considerabil asftel si lupta impotriva bolilor scade. Celulele stem adulte... un produs complet natural care ajuta la regenerarea celulelor stem si lupta impotriva... afectiunilor. Natural Stem intareste sistemul imunitar, fiind un stimulator natural ... »

Pret: 290 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Memory stem 30 cps

Memory STEM 30 cps


Memory STEM - Face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor... (celulele stem adulte). ACTIUNI: - sustine productia normala de celule stem adulte... stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic ... »

Pret: 33.05 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Fertility stem 70 cps

Fertility STEM 70 cps


de celule stem adulte, stimuleaza activitatea gonadelor,vasodilatator genital...,tonic psihic. Fertility STEM are la baza stimulatori 100% naturali de celule stem, intre...Fertility Stem Stimuleaza fertilitatea la barbati si femei, productia ... »

Pret: 48.17 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Prostato stem 60 cps

Prostato STEM 60 cps


la : regenerarea celulara a prostatei - stimuleaza producerea de celule stem adulte si migrarea... de celule stem, Alga AFA, extractul de Urzica si pulberea de dovleac, toate contribuind...Prostato STEM - este unicul remediu care contine 4 principii active si ofera 4 ... »

Pret: 58.16 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Prostato stem 70 cps

Prostato STEM 70 cps


de celule stem adulte si migrarea lor acolo unde este nevoie pentru refacerea... organic de celule stem, Alga AFA, extractul de Urzica si pulberea de dovleac, toate...Prostato STEM -  este unicul remediu care contine 4 principii active si ofera ... »

Pret: 48.17 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Olimpiq stemxcell

Olimpiq STEMXCELL


. StemX - Stimulatorul celulelor stem adulte Compozitie: Antrodia camphorata, Afa... dovedit clinic ca prin cresterea numarului de celule stem adulte, organele noastre..., suferind de diferite afectiuni,pot recapata functiile initiale. Celulele stem adulte ... »
Oferit de:Elefantul Alb
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Afa stem complex 70cps

AFA STEM COMPLEX 70CPS


Actiuni: Stimuleaza productia de celule stem adulte, antioxidant, stimuleaza...-un domeniu cu totul nou: stimularea celulelor stem.Celulele stem sunt cele care au... ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte). Doua substante ... »

Pret: 77.34 RON
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Afa stem 70cps

AFA STEM 70CPS


ca inestimabile, fiind legate mai ales de stimularea celulelor stem adulte din organism. Iar...: Stimuleaza productia de celule stem adulte, antioxidant, stimuleaza regenerarea celulelor... descoperirea efectelor sale de stimulare a productiei si a migrarii celulelor stem se ... »

Pret: 94.92 RON
Buyer Member 8 ani
Prahova
267 produse / 11 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea