Inscrie firma »
 

Prezentare R***********

ROVA ROMANIA este producator si distribuitor national de sisteme de invelitori si fatade din metal, toate sub acelasi acoperis: marca ROVA. Firma a intrat pe piata romaneasca de profil in anul 2004 in calitate de unic importator a produselor realizate de firma omonima din Slovacia, Rova Sk. Firma mama este unul dintre liderii pe piata de invelitori din Slovacia, situandu-se anul trecut pe locul trei in topul celor mai mari vanzari de sisteme de acoperis.

In cursul aceluiasi an dupa o perioada scurta de timp, au fost aduse masini si utilaje noi cu care s-a inceput productia sistemelor de acoperis si fatade. In cei trei ani care au trecut ROVA ROMANIA a cunoscut o crestere exponentiala, drept dovada la sfarsitul acestui an este estimata o cifra de afaceri de 23.000.000 RON. Firma a reusit sa impuna produsele sale de calitate la un pret atractiv pe piata invelitorilor, in particular acela al invelitorilor metalice. ROVA ROMANIA este in acest moment in primii 5 mari jucatori pe piata invelitorilor metalice.

Anul 2007 este anul consacrarii pe piata romaneasca de profil a numelui Rova ca marca asociata cu notiunea de sisteme de acoperis metalice la un raport pret-calitate imbatabil si intrarea pe podium in primii 3 jucatori din acest domeniu de activitate. Pentru anul 2007, ROVA ROMANIA are in vedere extinderea afacerii si in domeniul constructiilor halelor industriale dorind sa devina un furnizor credibil, complet si sigur pentru profilele usoare C si Z, precum si a tablei cutate cu profil inalt si a profilelor de fatada.

ROVA ROMANIA A produce tabla cutata si tabla tip tigla vandute sub marca sistemelor de acoperisuri ROVA. Compania dispune de echipament tehnologic modern, oferind astfel calitate produselor finite si productivitate ridicata, fapt care se reflecta in perioadele rapide de livrare si in costul scazut al produselor.

Deoarece calitatea produsului final depinde in primul rand de materialele folosite la realizarea lui, trebuie acordata atentie maxima alegerii acestor materiale. La sistemele de acoperis si tabla cutata cu suprafata protejata cu poliester, fabricate sub marca ROVA, se acorda 30 de ani garantia coroziunii si o garantie de 10 ani pentru pastrarea calitatilor stratului de poliester protector conformitate. In functie si de conditiile atmosferice, durata minima de viata a acestor produse este estimate la 50-60 de ani.

ROVA ROMANIA asigura gratuit asistenta la alegerea celui mai potrivit model de acoperis sau tabla cutata, la alegerea accesoriilor, rezolvarea detaliilor si a anumitor modificari necesare.
PREZENTARE R***********
MEMBRU
GRATUIT
R***********
9 808 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Acoperis/Tigla

ULTIMELE PRODUSE ALE ROVA ROMANIA

Tabla cutata pentru fatadeTabla cutata pentru fatade
Tabla cutata pentru fatade
ROVA dispune de echipament tehnologic modern, oferind astfel calitate produselor finite si  productivitate ...
Jgheaburi si burlaneJgheaburi si burlane
Jgheaburi si burlane
Sistem de colectate a apelor pluviale Sistemul de jgheaburi este un sistem complet pentru indepartarea apei de ...
Invelitori din tabla tip tiglaInvelitori din tabla tip tigla
Invelitori din tabla tip tigla
Sisteme de invelitori din tabla tipa tigla Invelitoarea din tigla metalica Prima sau Maxima poate avea modulul tiglei ...