Inscrie firma »
Jgheaburi si burlane

Jgheaburi si burlane

Tip produs: jgheaburi
 

Prezentare Jgheaburi si burlane

Sistem de colectate a apelor pluviale

Sistemul de jgheaburi este un sistem complet pentru indepartarea apei de ploaie ideal pentru orice fel de acoperis.
Sistem de colectate a apelor pluviale este un sistem de jgheaburi unic si usor de montat care se adapteaza ideal oricarui tip de clima sau constructie, un sistem ale carui valori vizuale subliniaza subtil frumusetea oricarei cladiri.

Sistem de colectate a apelor pluviale este alcatuit din urmatoarele elemente: jgheab; burlan; coltar interior, exterior; prelungitor intermediar; carlig jgheab, carlig jgeab combi; racord la canalizare; element imbinare jgheab; racord jgheab-burlan; cot 60°; ramificatie burlan 60°; capac jgheab; colier burlan; cot evacuare 60°.
Sistemul de jgheaburi montat adecvat, garanteaza evacuarea rapida si sigura a apei de ploaie de pe intreaga suprafata a acoperisului. Jgheabul este rezistent la deformarile cauzate de greutatea apei, de zapada care cade de pe acoperis sau de gheata care ramane pe acesta. De asemenea, materialul din care este realizat este rezistent garantand un timp de functionare indelungat. Cuplajele jgheaburilor compenseaza schimbarea lungimii acestora din cauza schimbarilor de temperatura, si nu au influenta asupra etanseitatii sistemului. Elementele verticale ale sistemului, adaptate ideal, fac ca apa sa fie foarte eficient evacuata in afara zonei cladirii. Datorita acestora, pentru multi ani, in viitor, veti avea controlul total asupra ploii.
PREZENTARE R***********
MEMBRU
GRATUIT
R***********
9 810 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Acoperis/Tigla

PRODUSE ASEMANATOARE CU JGHEABURI SI BURLANE

Tabla cutata pentru fatadeTabla cutata pentru fatade
Tabla cutata pentru fatade
ROVA dispune de echipament tehnologic modern, oferind astfel calitate produselor finite si  productivitate ...
Invelitori din tabla tip tiglaInvelitori din tabla tip tigla
Invelitori din tabla tip tigla
Sisteme de invelitori din tabla tipa tigla Invelitoarea din tigla metalica Prima sau Maxima poate avea modulul tiglei ...

JGHEABURI SI BURLANE ESTE LISTAT IN: