Inscrie firma »
Usi metalice de interior si exterior

Usi metalice de interior si exterior

Tip produs: usi
 

Prezentare Usi metalice de interior si exterior

Usi de interiorA METALICE -A canatele din tabla rezistenta la acizi sunt disponibile in set impreuna cu toc metalic de colt executat din aceeasi tabla. Canatele suntA utilizate in cladiri care necesita conditii igienice speciale - caracteristice pentru bransa gastronomica, intreprinderi de prelucrareaA produselor alimentare. Tabla rezistenta la acizi, datorita proprietatilor ei chimice si mecanice asigura rezistenta totala fata de agentii exteriori (chiar si in mediu agresiv chimic). Ambele fete ale canatelorA sunt galvanizate si supuse unui tratament chimic special, fiindA vopsite electrostatic cu poliesteri. Usile se caracterizeaza printr-o rezistenta exceptionala la abraziune si solicitari mecanice.
La canatele metalice executate din tabla rezistenta la acizi se recomanda tocul metalic de colt de 100 mm din aceeasi tabla, iar pentru celelalte canate orice toc metalic. Intre fetele canatului miezul poate fi: spuma poliuretanica, vata minerala sau fagure de stabilizare, cu ranforsari din lemn in locurile de montaj pentru balamale si broasca.
AGAT PLUS - structura speciala folosita la acest model asigura pastrarea formei, iar diferentele de temperatura sau umiditate intre camere nu produc deformari ale usii. Este disponibila intr-o gama larga de modele si culori. Usa Agat Plus se livreaza cu toc metalic din tabla galvanizata de 1,2 mm si prag de inox. Montarea tuturor componentelor din sistemul Porta al usilor Agat Plus (usa, toc, prag) garanteaza o izolare acustica de 32 dB. Rama este facuta din lemn de rasinoase incleiat. Miezul este din placa PAL perforat. Foaia de usa este acoperita pe ambele fete cu cate o placa de aluminiu si HDF. Canturile usii, laterale si cel superior, sunt finisate cu banda laminata. Foaia de usa este fabricata in versiune cu falt si acoperita cu laminat CPL cu grosimea de 0,2 sau 0,7 mm sau laminat PVC pentru usile frezate.

OPAL PLUS - confera siguranta sporita datorita incuietorii moderne in patru puncte de inchidere si bolturilor pasive antiefractie. Constructia ei garanteaza stabilitatea dimensionala chiar si in cazul unor diferente de temperatura intre apartament si casa scarii. Usa Opal Plus se livreaza impreuna cu un toc metalic special Opal si pragul de inox. Usile pot fi echipate cu silduri si cilindri clasa B de siguranta. Usile Opal Plus asigura o izolare acustica de 32 dB. Rama este facuta din lemn de rasinoase incleiat. Miezul este din placa PAL perforat. Foaia de usa este acoperita pe ambele fete cu cate o placa de aluminiu si HDF. Canturile usii, laterale si cel superior, sunt finisate cu banda laminata. Foaia de usa este fabricata in versiune cu falt si acoperita cu laminat CPL cu grosimea de 0,2 sau 0,7mm sau laminat PVC pentru usile frezate.

GDANSK, SZCZECIN, TORUN - rama foii de usa este facuta din lemn de rasinoase incleiat, avand miez pentru izolatie termica si este acoperita pe ambele fete cu tabla zincata. Etansarea la prag se realizeaza cu o garnitura cu patru lame. Rama foii de usa este protejata cu vopsea. Foaia de usa nu are falt. Prezinta toc de colt din tabla de otel 1,5 mm, livrat complet cu un prag din aluminiu, vopsit in culoarea foii de usa, prevazut cu garnituri speciale de etansare cu magnet (lateral si partea superioara) marind eficienta de izolatie a foii de usa.
PREZENTARE P****************
MEMBRU
GRATUIT
P****************
22 241 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: usi - tocuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU USI METALICE DE INTERIOR SI EXTERIOR

Usi de interior si exterior cu coeficient ridicat de izolare fonicaUsi de interior si exterior cu coeficient ridicat de izolare fonica
Usi de interior si exterior cu coeficien...
Usi de interior si exterior, cu coeficient ridicat de izolare fonica. - Usi tehnice de interior cu izolatie fonica ...
Usi  rezistente la foc de interior si exteriorUsi  rezistente la foc de interior si exterior
Usi rezistente la foc de interior si ex...
Usi rezistente la foc METALICE EI 30 - asigurarea securitatii acolo unde este necesar reprezinta o provocare pentru ...
Usi antiefractie, blindate de interior si exteriorUsi antiefractie, blindate de interior si exterior
Usi antiefractie, blindate de interior s...
Usi de interior tehnice ENDURO -A o gama deA usiA de cea mai inalta calitate si clasa de rezistenta la ...
Usi de lemnUsi de lemn
Usi de lemn
Usi plane: -MINIMAX - combina doua trasaturi de baza: pret minim si calitate maxima. Datorita stabilitatii dovedite ...

USI METALICE DE INTERIOR SI EXTERIOR ESTE LISTAT IN: