Inscrie firma »
Usi  rezistente la foc de interior si exterior

Usi rezistente la foc de interior si exterior

Tip produs: usi
 

Prezentare Usi rezistente la foc de interior si exterior

Usi rezistente la foc METALICE EI 30 - asigurarea securitatii acolo unde este necesar reprezinta o provocare pentru proiectantii usilor de exterior cu rezistenta la foc. Usile metalice cu proprietati speciale de rezistenta la foc EI 30 reprezinta o solutie universal aplicabila oricarui gen de cladiri publice. Usile sunt o protectie perfecta impotriva extinderii focului, in garaje, pivnite, ateliere precum si hale si depozite. EI 30 este o constructie solida executata din cele mai bune materiale. Sistemul de inchidere automata permite o deplasare buna si sporeste gradul de siguranta separand zona periculoasa de celelalte incaperi. Solutiile tehnice folosite permit montarea canatului pentru orice directie de deschidere. Usile sunt livrate impreuna cu tocuri metalice.
Usi rezistente la foc EI 30A - sunt proiectate pentru folosirea in hoteluri, restaurante, banci, birouri si alte cladiri publice, precum si pentru locuinte. Datorita rezistentei ridicate la foc 30 de minute (EI 30 si F 0,5) usa trebuie sa fie montata in pereti rezistenti la foc. Clasa de rezistenta la foc a usii trebuie sa fie jumatate din clasa de rezistenta a peretelui. O caracteristica suplimentara este gradul de izolatie fonica de 32dB. Rama foi de usa este executata din lemn de esenta tare de provenienta exotica. Miezul este din trei placi de lemn aglomerat ignifugate. Fetele sunt acoperite cu placa HDF. Foaia de usa este acoperita cu laminat CPL de grosimea 0,7 mm sau cu laminat PVC pentru usi frezate.
UsiA rezistente la foc EI 60 -A sunt proiectate pentruA utilizare in hoteluri, restaurante, banci, birouri si alte cladiri publice, precum si pentru locuinte. Datorita rezistentei ridicate la foc 60 de minute (EI 60 si F 1) usa trebuie sa fie montata in pereti rezistenti la foc. Clasa de rezistenta la foc a usii trebuie sa fie jumatate din clasa de rezistenta a peretelui. Rama foii de usa este executata din lemn de esenta tare de provenienta exotica. Miezul consta dintr-o placa minerala rezistenta la foc. Fetele sunt acoperite cu placa HDF. Foaia de usa este acoperita cu laminat CPL de grosimea 0,7 mm sau cu laminat PVC pentru usi frezate.
Usi de intrare cu rezistenta la foc QUARTZ - datorita aplicarii unui strat de tabla de aluminiuA s-au obtinut usi cu o rezistenta foarte mare in ceea ce priveste conditiile specifice de exploatare, diferenta de temperatura si umiditatea aerului. Usile Quartz sunt executate in treiA modele care difera doarA in ceea ce privesteA accesoriile montate. Toate tipurile de usi Quartz executate au parametri de rezistenta la foc de 30 de minute (EI 30) si izolare fonica de 32 dB. Rama canatului este executata din cherestea din lemn exotic. Miezul canatului este din placi din PAL triplustratificat pentru rezistenta la foc. Fetele canatului sunt compuse din tabla de aluminiu si placa HDF (plana sau frezata). Canatul este acoperit cu lamiant CPL cu grosimea de 0,7 mm sau cu folie PVC.
PREZENTARE P****************
MEMBRU
GRATUIT
P****************
22 228 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: usi - tocuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU USI REZISTENTE LA FOC DE INTERIOR SI EXTERIOR

Usi antiefractie, blindate de interior si exteriorUsi antiefractie, blindate de interior si exterior
Usi antiefractie, blindate de interior s...
Usi de interior tehnice ENDURO -A o gama deA usiA de cea mai inalta calitate si clasa de rezistenta la ...
Usi metalice de interior si exteriorUsi metalice de interior si exterior
Usi metalice de interior si exterior
Usi de interiorA METALICE -A canatele din tabla rezistenta la acizi sunt disponibile in set impreuna cu toc ...
Usi de interior si exterior cu coeficient ridicat de izolare fonicaUsi de interior si exterior cu coeficient ridicat de izolare fonica
Usi de interior si exterior cu coeficien...
Usi de interior si exterior, cu coeficient ridicat de izolare fonica. - Usi tehnice de interior cu izolatie fonica ...
Usi de lemnUsi de lemn
Usi de lemn
Usi plane: -MINIMAX - combina doua trasaturi de baza: pret minim si calitate maxima. Datorita stabilitatii dovedite ...

USI REZISTENTE LA FOC DE INTERIOR SI EXTERIOR ESTE LISTAT IN: