Inscrie firma »
Usi de lemn

Usi de lemn

Tip produs: usi
 

Prezentare Usi de lemn

Usi plane:
-MINIMAX - combina doua trasaturi de baza: pret minim si calitate maxima. Datorita stabilitatii dovedite precum si suprafetei estetice, productia de usi Minimax a atins sute de mii de bucati. Pentru foile de usa Minimax se recomanda tocurile MDF Minimax, tocurile Porta System si tocurile de usa metalice Porta.
-PORTA DECOR - prezinta doua avantaje: forma estetica si finisajul de calitate. Constructia foilor de usa garanteaza stabilitatea lor. Pentru foile de usa Porta Decor se recomanda utilizarea tocurilor Minimax MDF, a tocurilor reglabile Porta System sau Prestige sau tocurilor metalice Porta.
-PORTA STIL - specificitatea acestor usi este redata de valoarea decorativa universala, luand in considerare opinia individuala asupra interioarelor. Un efect interesant al decorarii se poate obtine apeland la varietatea modelelor, care respecta cerintele inalte ale clientilor. Utilizarea geamurilor mate confera intimitate incaperii precum si efecte interesante de iluminare.
-PORTA FOCUS - aceasta colectie reprezinta o propunere pentru persoanele care apreciaza un spatiu degajat si pentru care lumina indeplineste un rol important in designul de interior. In aceasta colectie sticla este elementul care subliniaza stilul modern datorita caruia se potriveste perfect in apartamentele moderne, accentuind astfel impresia de spatiu deschis a locuintei.
-LAMINATE - foile de usa acoperite cu laminat de 0,2 sau 0,7mm se caracterizeaza printr-o estetica inalta precum si printr-o rezistenta exceptionala la abraziune si solicitari mecanice. Acoperirea cu laminat CPL garanteaza ani indelungati de folosinta fara ca aspectul sa sufere modificari.
-ATIPICE - varietatea designului foilor de usa atipice face posibila implementarea ideilor originale pentru decoratii interioare. Suprafata acoperita cu laminat CPL sau cu folie Porta Decor impreuna cu miezul solid al placii aglomerate garanteaza fiabilitate si confort in folosire, pentru o perioada indelungata. Pentru foile de usa atipice se recomanda tocuri reglabile sau tocuri metalice.
-cu APLICATII - canatele de usa cu aplicatii reprezinta o propunere adresata clientilor care prefera sa-si aranjeze modern incaperile. Modelele originale deosebite individualizeaza interiorul dandu-i totodata aspect caracteristic nerepetat.
-FREZATE - usile cu canate frezate sunt disponibile intr-o gama larga de modele si culori. Pentru cei in cautarea propriului stil sunt propuse solutii atipice in baza unor comenzi speciale. Folile de usa de culori si modele atipice sunt fabricate la comanda speciala.
-PORTA NOVA - colectia cuprinde 22 modele de usi clasificate in cinci grupe. Experienta acumulata, tehnologia avansata si liniile de productie moderne au permis conturarea unei noi conceptii despre usi. Colectia Porta Nova a fost initiata in colaborare cu renumiti designeri.

Usi profilate:
-LAMINATE - acest tip de usa reprezinta o noutate in privinta finisajului realizat cu laminate PVC care imita structura lemnului. Folosirea laminatului imbunatateste atat calitatea, estetica cat si durabilitatea usii. Gama de culori sugerata face posibila potrivirea nuantei pentru interior cu preferintele individuale.
-VOPSITE - propuse in doua modele, usi cu unul sau doua canate pline sau cu geam. Caracterizate de un design clasic si de cel mai inalt standard de finisaj, aceste produse sunt foarte populare.
-pentru GARDEROBA - design-ul simplu si functional al usii pentru garderoba permite inchiderea eleganta a unor spatii, precum dulapurile inzidite sau nisele. Usile sunt oferite impreuna cu tocul si mecanismul rabatabil de inchidere.

Usi cu furnir natural:
-NOVA NATURA - cele mai recente tendinte in designul interior demonstreaza o crestere rapida a interesului pentru furnirul natural modificat. Numeroasele modele disponibile, gama vasta de culori si dispunerea uniforma a granulatiei lemnoase au facut ca finisajul cu furnir natural modificat sa domine constructia usilor moderne pe marile piete europene.
-PORTA CLASSIC - colectia de usi prezinta o structura clasica fiind formate dintr-un canat finisat cu furnir natural. Este important sa mentionam ca, in cazul furnirului Stejar, clientul are posibilitatea de a alege dintre doua tipuri de structura granulara a lemnului: tip floare si striat.
-CORDOBA, MADRID - canatele sunt modele de usi traditionale finisate cu patru tipuri de furnir. Sunt disponibile 16 nuante cu doua tipuri de furniuri exotice (sapelli, limba) si doua clasice (pin, stejar).
-SEVILLA, TOLEDO - canatele sunt modele de usi moderne finisate cu patru tipuri de furnir. Sunt disponibile 16 nuante cu doua tipuri de furniuri exotice (sapelli, limba) si clasice (pin, stejar, artar).
-NATURA STIL - aceasta linie de produse aminteste de colectia Porta Stil care se bucura de o apreciere deosebita. Tipurile de furnir natural folosit imbinate cu un design interesant ofera solutii decorative iesite din tipar si al caror prestigiu este reliefat prin materialele de finisare utilizate.
-NATURA CONCEPT - colectia de usi se adreseaza celor pentru care usile, dincolo de functionalitatea lor specifica, reprezinta si un element decorativ foarte important. Tipurile de furnir natural folosit finiseaza perfect acele interioare in care estetica detine rolul principal.
-NATURA SPACE - exprima un nou mod de gandire: evitarea unei incaperi mobilate excesiv si convingerea ca lumina este elementul de baza al spatiului locuibil. Natura Space raspunde cerintelor de proiectare a interioarelor moderne unde spatiul si lumina joaca un rol important. Aceasta linie este destinata celor care doresc sa dea locuintei lor o nota moderna, deosebit de atractiva.
-Panou lateral - oferta canatelor cu furnir natural este completata cu o colectie de panouri laterale, care dau posibilitatea de a indeplini cerintele clientului referitor la aranjarea incaperilor in care este necesar ca usa sa fie dubla. Panoul lateral asigura posibilitatea functionarii corecte a usilor duble in camere cu o suprafata mai mica, caz in care latimea tocului este mai mica.
WROCLAW - reprezinta o imbinare de clasic si modern. Calitatea superioara a materiilor prime imbinata cu tehnologia de productie verificata in practica a usilor WROCLAW garanteaza pastrarea unor valori estetice remarcabile. Geamurile si frezarile folosite subliniaza farmecul arhitecturii. Pentru o exploatare lipsita de probleme, mai ales in cazul usilor care se deschid in exterior se recomanda folosirea copertinei. Rama canatului este executata din lemn de stejar in trei straturi. In rama canatului este incastrat un panou termoizolant rezistent la apa si frezat decorativ. In partea inferioara a canatului care se deschide in interior este montat un picurator (optional). Rama exterioara este vopsita in culoarea canatului.

GDYNIA - sunt cea mai noua constructie din colectia usilor de exterior Porta. Datorita aplicarii tehnologiei avansate bazate pe asamblarea materialelor lemnoase si a lemnului masiv rezistent la conditiile atmosferice, s-a obtinut un produs cu aspect clasic de usa din lemn si un model interesant. Aplicarea finisarilor subliniaza farmecul culorii naturale a lemnului de pin si de stejar. Usile sunt destinate pentru case si vile ca usi de exterior. Rama canatului este executata din lemn de pin sau de stejar, in tehnologia elementului de rama lipit in straturi; lambriul exterior este din lemn masiv. In elementul de rama este instalata o placa frezata cu ornamente iar miezul este termoizolant. In partea de jos a usilor care se deschid in afara este montat un picurator din lemn (optional). Canatul are grosimea de 68 mm. Suprafata usii este asigurata cu lacuri ecologice.
PREZENTARE P****************
MEMBRU
GRATUIT
P****************
22 235 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: usi - tocuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU USI DE LEMN

Usi  rezistente la foc de interior si exteriorUsi  rezistente la foc de interior si exterior
Usi rezistente la foc de interior si ex...
Usi rezistente la foc METALICE EI 30 - asigurarea securitatii acolo unde este necesar reprezinta o provocare pentru ...
Usi metalice de interior si exteriorUsi metalice de interior si exterior
Usi metalice de interior si exterior
Usi de interiorA METALICE -A canatele din tabla rezistenta la acizi sunt disponibile in set impreuna cu toc ...
Usi antiefractie, blindate de interior si exteriorUsi antiefractie, blindate de interior si exterior
Usi antiefractie, blindate de interior s...
Usi de interior tehnice ENDURO -A o gama deA usiA de cea mai inalta calitate si clasa de rezistenta la ...
Usi de interior si exterior cu coeficient ridicat de izolare fonicaUsi de interior si exterior cu coeficient ridicat de izolare fonica
Usi de interior si exterior cu coeficien...
Usi de interior si exterior, cu coeficient ridicat de izolare fonica. - Usi tehnice de interior cu izolatie fonica ...

USI DE LEMN ESTE LISTAT IN: