Inscrie firma »
 

Prezentare P*****************

POWER ONE SECURITY asigura servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati, autorizati de organele abilitate.
Agentii sunt echipati in uniforma societatii, avand insemne distincte si dotare specifica activitatii: baston de cauciuc (tomfa), pulverizator de substante iritant-lacrimogene, statie radio emisie/receptie/ telefon mobil, lanterna.
In functie de necesitatile concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, de noapte sau non-stop, in incinta sau perimetral, in punctele care de comun acord sunt considerate vulnerabile.Conform intereselor beneficiarulului, agentii nostri de paza pot verificaincarcatura autovehiculelor si bagajele persoanelor care solicita accesul in obiective, urmand sa interzica intrarea/iesirea celor care nu isi justifica prezenta in perimetrul sau in parcarile obiectivelor, legitimeaza, imobilizeaza si preda organelor de politie persoanele care au comis fapte contraventionale sau infractionale.
In mod similar se va proceda si in cazul unor persoane susceptibile de fapte antisociale, aflate in stare de ebrietate, indezirabile etc.
Agentii de paza sunt instruiti ca, in eventualitatea producerii unor calamitati naturale sau incendii, dezastre etc. sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului pentru protectia persoanelor si bunurilor aflate in zona de responsabilitate.
PREZENTARE P*****************
MEMBRU
GRATUIT
P*****************
3 527 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: paza si protectie - angajari agenti paza - paza

ULTIMELE PRODUSE ALE POWER ONE SECURITY

Servicii PazaServicii Paza
Servicii paza
POWER ONE SECURITY desfasoara activitati de paza,paza si protectie,paza bunuri si valori,monitorizare ...
RON 7.00
Paza monitorizare obiective interventie sisteme alarma antiefractie antiincendiu sisteme gpsPaza monitorizare obiective interventie sisteme alarma antiefractie antiincendiu sisteme gps
Paza monitorizare obiective interventie sisteme al...
POWER ONE SECURITY asigura servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati ...
RON 7.00