Inscrie firma »
Servicii Paza

Servicii Paza

Tip produs: paza | Agenti paza | Paza si protectie
Producator: Romania
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Servicii Paza

POWER ONE SECURITY desfasoara activitati de paza,paza si protectie,paza bunuri si valori,monitorizare interventie,transport valori,garda de corp,solutii integrate de securitate,la cele mai avantajoase preturi cu agenti de paza,securitate atestati.
POWER ONE SECURITY asigurã servicii de pazã pentru toate categoriile de obiective, cu agenþi instruiþi, specializaþi pentru astfel de activitãþi, autorizaþi de organele abilitate.
Agenþii sunt echipaþi în uniforma societãþii, având însemne distincte ºi dotare specificã activitãþii: baston de cauciuc (tomfã), pulverizator de substanþe iritant-lacrimogene, staþie radio emisie/recepþie/ telefon mobil, lanterna.
În funcþie de necesitãþile concrete, agenþii pot executa serviciul pe timp de zi, de noapte sau non-stop, în incintã sau perimetral, în punctele care de comun acord sunt considerate vulnerabile.Conform intereselor beneficiarulului, agenþii noºtri de pazã pot verificaîncãrcãtura autovehiculelor ºi bagajele persoanelor care solicitã accesul în obiective, urmând sã interzicã intrarea/ieºirea celor care nu îºi justificã prezenþa în perimetrul sau în parcãrile obiectivelor, legitimeaza, imobilizeaza ºi preda organelor de poliþie persoanele care au comis fapte contravenþionale sau infracþionale.
În mod similar se va proceda ºi în cazul unor persoane susceptibile de fapte antisociale, aflate în stare de ebrietate, indezirabile etc.
Agenþii de pazã sunt instruiþi ca, în eventualitatea producerii unor calamitãþi naturale sau incendii, dezastre etc. sã acþioneze alãturi de personalul beneficiarului pentru protecþia persoanelor ºi bunurilor aflate în zona de responsabilitate.
PREZENTARE P*****************
MEMBRU
GRATUIT
P*****************
3 533 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: paza si protectie - angajari agenti paza - paza

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICII PAZA

Paza monitorizare obiective interventie sisteme alarma antiefractie antiincendiu sisteme gpsPaza monitorizare obiective interventie sisteme alarma antiefractie antiincendiu sisteme gps
paza monitorizare obiective interventie ...
POWER ONE SECURITY asigura servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati ...
RON 7