Inscrie firma »
Joint Renew Formula

Joint Renew Formula

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Joint Renew Formula

Se pare ca exista o crestere semnificativa a cazurilor de "uzura" a incheieturilor. In parte, acest lucru poate fi atribuit cresterii populatiei in varsta si scaderii populatiei tinere. Totusi, aceasta "boala" nu este tipica persoanelor in varsta. Cu cat oamenii devin mai constiinciosi in ceea ce priveste sanatatea lor si practica sportul in mod regulat, cu atat creste mai mult incidenta aparitiei durerilor de incheieturi.
Deteriorarea incheieturilor cauzeaza inflamatii si umflaturi, care pot transforma si cele mai simple miscari in niste experiente dureroase. Daca nu este tratata, uzura incheieturilor poate cauza si mai multe daune corpului, putand duce la aparitia atritei, care compromite mobilitatea. Nu exista tratament pentru artrita si, chiar si medicamentele antiinflamatoare care nu contin steroizi, ca de exemplu ibuprofenul, ofera in cel mai bun caz o solutie provizorie pentru stoparea durerii cauzate de deteriorarea incheieturilor. Cercetarile recente au evidentiat faptul ca interventia nutritiva poate opri aceste procese daunatoare inca din faza incipienta. Acest lucru este posibil daca suplimentarea nutritiva este instituita din timp.
Joint Renew Formula de la Ultimate Nutrition este special creat pentru a ajuta la mentinerea sanatatii incheieturilor atat pentru atletii activi, cat si pentru persoanele in varsta. Contine ingrediente care nu numai ca refac mobilitatea structurala si functionala a incheieturilor dar si tin departe procesele inflamatorii care pot agrava durerea. Este un amestec unic de vitamina C si bor combinat cu glucosamina, gelatina si MSM.
Cercetarile arata ca glucosamina reface scheletul structural din jurul oaselor incheieturilor si, mai mult decat atat, hidrateaza incheieturile pentru obtinerea de miscari mai putin dureroase. Glucosamina este un ingredient natural al cartilajelor ce inconjoara incheieturile si de aceea este necesar in redarea unei stari bune. Mai mult, Joint Renew Formula contine gelatina care, in combinatie cu vitamina C ofera sanatate incheieturilor. Vitamina C este si un antioxidant si rezolva problema radicalilor liberi, lucru necesar ca si consecinta a inflamarii incheieturilor. Este important faptul ca gelatina s-a dovedit ca imbunatateste in mod considerabil mobilitatea articulatiilor.
Eficienta Joint Renew Formula este intarita de prezenta borului. Borul s-a folosit in Germania inca de la jumatatea anilor 70 cu rezultate remarcabile. Suplimentarea cu bor a produs o ameliorare in 90% din cazurile de artrita investigate. Borul functioneaza in combinatie cu vitamina C, glucosamina, gelatina si MSM pentru a stimula articulatiile de a se proteja singure impotriva proceselor care determina deteriorarea lor.
Joint Renew Formula de la Ultimate Nutrition este o formula destinata nu numai persoanelor in varsta si atletilor care au activitati fizice intense, dar si persoanelor care sufera de dureri ocazionale a articulatiilor, fiind cel mai bun lucru pe care natura il poate oferi!

Intrebari frecvente:

1. Cat de rapid actioneaza Joint Renew Formula?
Deoarece este un supliment nutritiv, Joint Renew Formula actioneaza mai intai asupra corpului ajutand la mobilizarea sistemului defensiv. Efectele benefice apar dupa cateva zile sau saptamani. Eficacitatea maxima depinde de cat de serioasa este leziunea articulatiilor.

2. Cum ii ajuta pe atleti acest produs?
Unii dintre atleti pot sa nu aiba dureri ale articulatiilor. Datorita activitatilor intense, care includ si miscari dure repetate, incheieturile afectate incep sa se macine. In timp, aceste incordari incep sa produca efecte negative. In cazul atletilor cu incheieturi robuste si flexibile, Joint Renew Formula poate reduce considerabil timpul de refacere dintre sesiunile de antrenamente. Acest lucru le permite sa se antreneze intens mai frecvent, fara a avea dureri la incheieturi.

3. Cum lucreaza cu medicamentele anti-inflamatoare care nu contin steroizi?
Joint Renew Formula lucreaza bine cu aceste medicamente, ca de exemplu aspirina si ibuprofenul. Trebuie notat ca aceste medicamente, in general, mascheaza simptomele prin usurarea durerii si ofera numai o alinare temporara a durerilor si inflamatiilor. In contast cu aceste medicamente, Joint Renew Formula actioneaza asupra cauzelor de baza a durerii articulatiilor. De fapt, cu timpul, este posibil ca aceasta formula sa reduca nevoia de a lua aceste medicamente.

4. Se poate ca suplimentarea cu bor sa cauzeze probleme?
Nu!!! Borul este un mineral, care are nevoie de cantitati mici pentru a fi eficient, lucru reflectat si de Joint Renew Formula.

Informatii nutritionale detaliate:
Joint Renew Formula
Portie: 3 capsule
Cantitati/portie:

Vitamina C 400 mg
Glucosamina sulfat 1000 mg
Gelatina 750 mg
Metilsulfonilmetan 750 mg
Bor 1500 mcg
Alte ingrediente: celuloza, dicalciu fosfat, gelatina, magneziu stearat.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 3 capsule
- Portii/flacon: 33
Ca suplimente nutritive, serviti 2 portii de Joint Renew Formula zilnic, una dimineata si cealalta seara.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 278 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU JOINT RENEW FORMULA

Glucosamine&Chondroitin&MSMGlucosamine&Chondroitin&MSM
Glucosamine&Chondroitin&MSM
Glucosamina, sulfatul de condroitin si MSM sunt substante care se gasesc in mod normal in corp. Glucosamina este o forma ...
Artrox DrinkArtrox Drink
Artrox Drink
Artrox Drink de la Vitalmaxeste o combinatie moderna de substante eficiente, care faciliteaza recuperarea si regenerarea ...
RON 49
Glucosamine CapsGlucosamine Caps
Glucosamine Caps
Glucosamine Caps de la Vitalmax este o formula inalt calitativa, care ajuta la protejarea si regenerarea tesuturilor ...
RON 49
Joint Repair 60 capsuleJoint Repair 60 capsule
Joint Repair 60 capsule
Ce reprezinta Joint Repair cu MSM? Joint Repair este creat pentru persoanele care vor suport maxim pentru cartilaje si ...
RON 68
Joint Fuel Liquid ConcentrateJoint Fuel Liquid Concentrate
Joint Fuel Liquid Concentrate
Joint Fuel Liquid Concentrate de la Twinlab contine glucosamina, sulfat de condroitin si colagen. Este un lichid ...
RON 120
Joint FuelJoint Fuel
Joint Fuel
Conform unui studiu efectuat de Fundatia Arthritis din Statele Unite ale Americii, aproximativ a sasea parte din ...
RON 199
Artrox CapsArtrox Caps
Artrox Caps
Artrox Caps de la Vitalmaxeste o combinatie moderna de substante eficiente, care faciliteaza recuperarea si regenerarea ...
RON 39
Joint ProteXJoint ProteX
Joint ProteX
Mentinerea sanatatii articulatiilor are o importanta vitala. Cele mai frecvente cauze ale aparitiei deformarilor ...
RON 133
ZMAZMA
ZMA
Studiile arata ca 68% din dietele tinute in necunostiinta de cauza contin mai putin de doua treimi de doza zilnica ...

JOINT RENEW FORMULA ESTE LISTAT IN: