Inscrie firma »
ZMA

ZMA

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare ZMA

Studiile arata ca 68% din dietele tinute in necunostiinta de cauza contin mai putin de doua treimi de doza zilnica recomandata de zinc, si 39% contin mai putin de doua treimi din doza zilnica recomandata de magneziu.
Nivelul deficientei poate fi chiar mai mare in cazul persoanelor active deoarece exercitiile solicitante cauzeaza pierderi semnificative de minerale. Cercetarile demonstreaza ca, chiar si o deficienta minora de zinc si magneziu, poate compromite producerea de testosteron, suprima sistemul imunitar si deterioreaza dezvoltarea musculara, functia musculara si producerea de energie.
Daca esti o persoana care se antreneaza intens, vrei sa fii sigur ca mineralele de care ai nevoie sunt in corpul tau si ca, astfel eviti o posibila deficienta. S-a aratat ca prin suplimentarea cu zinc si magneziu este posibila mentinerea la un nivel mare a cantitatilor de insulinei si testosteronului, in timpul antrenamentelor.
ZMA este o formula unica anabolica, care contine forme bioprezente de zinc si magneziu. Creata ca sa contina si vitamina B6, pentru imbunatatirea absorbtiei si ratei de utilizare a magneziului si zincului, ZMA este un produs care nu contine steroizi, 100% natural, testat clinic si care s-a dovedit ca creste cantitatea de testosteron liber, de testosteosteron total si de IGF-1 si imbunatateste puterea musculara a atletilor. ZMA este o combinatie sinergetica de zinc, magneziu si vitamina B6, creata special pentru a mari puterea si rezistenta musculara si pentru a-i ajuta pe atleti sa se vindece si sa se recupereze dupa exercitii intense.
Servit inainte de culcare, ZMA ofera un somn odihnitor, care este perfect pentru vindecarea si cresterea muschilor. ZMA contine o legatura covalenta unica de zinc, magneziu si acid aspartic, care permite magneziului si zincului sa ajunga in sange in acelasi timp, astfel incat sa fie obtinut mult doritul efect sinergetic.
Insulina, ca factor de crestere, este un hormon anabolic care scade odata cu varsta. In timpul vietii, el tinde sa scada in sinteza proteica, masa musculara slaba, si sa creasca in masa grasa. Hormonii de crestere sunt substante esentiale care sunt produse in corp si mentin tesuturile musculare si ajuta functioanrea propice a corpului. Deficienta in hormoni de crestere poate cauza oboseala, subrezirea perceperii, oboseala musculara si chiar imbalanta emotionala. La indivizii sanatosi, cei mai multi hormoni de crestere sunt secretati in timpul somnului adanc. Acelor persoane care au parte de asa ceva, pot suferi de deficiente hormonale.

Intrebari frecvente:

1. Cat ZMA ar trebui sa consum?
Doza zilnica recomandata de ZMA este de 3 capsule pentru barbati si 2 capsule pentru femei, servite pe stomacul gol, cu 30-60 de minute inainte de culcare.

2. De ce trebuie consumat inainte de culcare?
Deoarece ZMA sporeste recuperarea prin imbunatatirea eficientei somnului. Vindecarea, producerea de hormoni anabolici si cresterea musculara sunt maxime in timpul somnului.

3. De ce trebuie sa evit lactatele si suplimentele sau alimentele care contin calciu?
Deoarece calciul interfereaza cu absorbtia zincului si a magneziului, este recomandata ca ZMA sa nu fie consumat impreuna cu produse lactate sau alte alimente si suplimente nutritive care contin calciu.

4. Ce efecte secundare cauzeaza consumul de ZMA?
Din moment ce si magneziul si calciul sunt constituienti naturali a celor mai multe suplimente nutritive consumate de atleti, posibilitatea aparitiei unor efecte secundare este minima, daca chiar exista. Pana acum nu s-au raportat existenta unor efecte adverse ale consumului de ZMA.

Informatii nutritionale detaliate:
ZMA
Portie: 3 capsule
Cantitati/portie:
Vitamina B6 10.5 mg
Magneziu 450 mg
Zinc 30 mg

Alte ingrediente: celuloza, gelatina, stearat de magneziu.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 3 capsule
- Portii/flacon: 30
Ca suplimente nutritive, serviti o portie de ZMA de 3 ori de zi, de preferat pe stomacul gol, cu 30-60 de minute inainte de culcare. Pentru rezultate maxime, evitati consumul impreuna cu lactate sau alte alimente sau suplimente nutritive care contin calciu.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 412 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU ZMA

ProZMAProZMA
ProZMA
ProZMA contine ZMA, o formula anabolica unica, fabricata printr-un proces specific, continand forme bioactive ale ...
ZincZinc
Zinc
Zincul este nutrientul esential de care au nevoie atat oamenii, cat si animalele. Zincul este un mineral care este vital ...
Tribulus Terrestris 2000Tribulus Terrestris 2000
Tribulus Terrestris 2000
Tribulus Terrestris 2000 de la Vitalmax este un extract concentrat, cu un continut ridicat de saponine naturale, care ...
RON 49
CryoTestCryoTest
CryoTest
Dintre toti hormonii din corpul tau, testosteronul este cel care ajuta cel mai mult la cresterea muschilor. Fiecare ...
Tribulus Terrestris 120 capsuleTribulus Terrestris 120 capsule
Tribulus Terrestris 120 capsule
Tribulus Terrestris de la Aminostar este un extract concentrat, cu un continut ridicat de saponine naturale, care ...
Creapure CapsulesCreapure Capsules
Creapure Capsules
Pentru a performa la nivel optim, muschii au nevoie de energie. Corpul ofera energia necesara exercitiilor intense, sub ...
T-Bomb IIT-Bomb II
T-Bomb II
Deoarece T-Bomb II de la MHP este atat de bun in a creste nivelurile de testosteron pana la maxim, multe persoane numesc ...
GABAGABA
GABA
Acidul gama-aminobutiric, abreviat GABA, este un aminoacid care este produs in creier. Este format in corp din acidul ...
TestostroGrow HP2TestostroGrow HP2
TestostroGrow HP2
Testosteronul este mai mult decat un hormon sexual. Testosteronul imbunatateste asimilarea de oxigen din corp, ajuta la ...
ZMA - PRODUSE SIMILARE