Inscrie firma »
Glucosamine&Chondroitin&MSM

Glucosamine&Chondroitin&MSM

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Glucosamine&Chondroitin&MSM

Glucosamina, sulfatul de condroitin si MSM sunt substante care se gasesc in mod normal in corp. Glucosamina este o forma de aminozahar care se crede ca joaca un rol in formarea si repararea cartilajelor. Sulfatul de condroitin este o parte a unei molecule proteica mare (proteoglican) care da elasticitate cartilajului. MSM este o sursa de sulfura biologica, care este o componenta importanta in multe din proteinele, tesuturile, hormonii si enzimele din corp.
Activitatea intensa, leziunile corpului si bolile degenerative pot depasi rata in care MSM este produsa si utilizata, afectand astfel producerea de proteoglican. Acest lucru scade in schimb fluidul sinovial care amortizeaza si previne frecarea articulatiilor. Cartilajele pot incepe sa se deterioreze si sa se slabeasca (mai putin colagen) producand leziuni, rigiditate si durere.
Osteoartrita este asociata cu o macinare a cartilajelor din incheieturi si de obicei apare in sold, genunchi si coloana vertebrala. Osteoartrita apare atunci cand este o uzare semnificativa a cartilajelor articulare din incheieturi. Cartilajul articular este substanta amortizoare din capetele oaselor si contine glicosaminoglican. Aceasta substanta este foarte vascoelastica si se comporta ca un tampon. Atunci cand cartilajul articular este uzat, datorita inflamatiei, apar umflaturile si durerea..
Condrotinul, glucosamina si MSM, ca suplimente alimentare, sunt folosite impreuna pentru a alina simptomele osteoartritei. Glucosamina este un aminozahar produs in mod natural de corpul uman. Este necesar pentru constructia si repararea tesuturilor conjuctive si a cartilajelor sanatoase din incheieturi. Cartilajul este partea proteica a unei substante fibroase care sustine incheieturile. Este de asemenea folosita la formarea tendoanelor, membranelor, oaselor si alte tesuturi.
Glucosamina reprezinta piatra de temelie in producerea proteoglicanului si este necesar pentru a produce glicosaminoglican: proteine care leaga apa in matricea cartilajului. Consumul obisnuit de glucosamina s-a demonstrat ca inceteaza progresia osteoporozei prin ingustarea spatiului din incheieturile afectate si mentine astfel sanatatea si mobilitatea incheieturile afectate.
Sulfatul de condroitin apare de asemenea in mod natural in corp. Ca si glucosamina, condroitin este o piatra de temelie pentru proteoglican: molecule mari de proteine care dau elasticitate cartilajelor. Sulfatul de condroitin actioneaza prin atragerea fluidului in moleculele de proteoglican si stimularea producerii de colagen, un ingredient care face parte din structura de amortizare de la capatul incheieturilor. Administrarea orala de condroitin produce rapid o crestere semnificativa de acid hialuronic, o componenta majora a fluidului sinovial, adica fluidul lubrefiant din incheieturi.
MSM este o forma nutritionala de sulfura. MSM actioneaza ca o molecula de transport pentru sulfura esentiala, care este necesara pentru aminoacizi: metionina si cisteina. Aminoacizii reprezinta piatra de temelie pentru proteine. Proteinele sunt necesare pentru crestere si si reparare si sunt implicate in: formarea unor tesuturi conjuctive sanatoase, functionarea incheieturilor, activitatea proprice a enzimelor si balanta hormonala, impreuna cu functionarea propice a sistemului imunitar. MSM are roluri importante in corp datorita relatiei stranse pe care o are cu proteinele.
MSM este folositoare pentru usurarea inflamatiilor si a durerii din incheieturi, care sunt asociate cu osteoartrita, artrita reumatoida, durerea musculara, oboseala si durerea de spate. MSM usureaza inflamatiile si durerea prin faptul ca ajuta la egalizarea presiunii celulare.

Intrebari frecvente:

1. Cine ar trebui sa condume Glucosamine&Chondroitin&MSM?
Este recomandat pentru toate persoanele care au incheieturi incomode, rigide si dureroase. Poate fi benefic si pentru persoanele care participa in mod regulat la activitati fizice prin mentinerea incheieturilor sanatoase si reducerea stresului produs de miscarile repetate si istovitoare.

2. Exista restrictii pentru ca anumite persoane sa nu consume acest produs?
Daca esti alergic la scoici sau peste, consulta un medic inainte sa te decizi daca sa consumi acest produs.

3. Dupa cat timp se vad rezultatele pozitive?
Beneficiile Glucosamine&Chondroitin&MSM se vad in timp. In general, poate dura de la 2 la 8 saptamani aparitia unor rezultate notabile.

4. Ce este MSM si de ce este recomandat?
MSM este o sulfura naturala produsa in corpul uman. Desi MSM se gaseste si in alimente, chiar si prepararea moderata a acestora o distrug in cea mai mare parte. Ofera o sursa importanta de sulfuri, de care plantele, animalele si oamenii au nevoie intr-o gama larga de procese.

Informatii nutritionale detaliate:
Glucosamine&Chondroitin&MSM
Portie: 3 tablete
Cantitati/portie:

Sulfat de glucosamina 1500 mg
Sulfat de condroitin 1200 mg
MSM 1200 mg

Alte ingrediente: invelis farmaceutic, dicalciu fosfat, croscarmeloza sodica, acid stearic, magneziu stearat.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 3 tablete
- Portie/flacon: 30
Ca suplimente nutritive, serviti o doza zilnic sau conform recomandarilor unui medic.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 412 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU GLUCOSAMINE&CHONDROITIN&MSM

Glucosamine Chondroitin&MSMGlucosamine Chondroitin&MSM
Glucosamine Chondroitin&MSM
Glucosamine Chondroitin & MSM reprezinta o combinatie foarte eficace de ingrediente care mentin articulatiile si ...
Artrox DrinkArtrox Drink
Artrox Drink
Artrox Drink de la Vitalmaxeste o combinatie moderna de substante eficiente, care faciliteaza recuperarea si regenerarea ...
RON 49
Artrox CapsArtrox Caps
Artrox Caps
Artrox Caps de la Vitalmaxeste o combinatie moderna de substante eficiente, care faciliteaza recuperarea si regenerarea ...
RON 39
Joint Repair 60 capsuleJoint Repair 60 capsule
Joint Repair 60 capsule
Ce reprezinta Joint Repair cu MSM? Joint Repair este creat pentru persoanele care vor suport maxim pentru cartilaje si ...
RON 68
Joint FuelJoint Fuel
Joint Fuel
Conform unui studiu efectuat de Fundatia Arthritis din Statele Unite ale Americii, aproximativ a sasea parte din ...
RON 199
Joint Renew FormulaJoint Renew Formula
Joint Renew Formula
Se pare ca exista o crestere semnificativa a cazurilor de "uzura" a incheieturilor. In parte, acest lucru poate fi ...
Joint Fuel Liquid ConcentrateJoint Fuel Liquid Concentrate
Joint Fuel Liquid Concentrate
Joint Fuel Liquid Concentrate de la Twinlab contine glucosamina, sulfat de condroitin si colagen. Este un lichid ...
RON 120
Glucosamine CapsGlucosamine Caps
Glucosamine Caps
Glucosamine Caps de la Vitalmax este o formula inalt calitativa, care ajuta la protejarea si regenerarea tesuturilor ...
RON 49
Joint ProteXJoint ProteX
Joint ProteX
Mentinerea sanatatii articulatiilor are o importanta vitala. Cele mai frecvente cauze ale aparitiei deformarilor ...
RON 133

GLUCOSAMINE&CHONDROITIN&MSM ESTE LISTAT IN:

GLUCOSAMINE&CHONDROITIN&MSM - PRODUSE SIMILARE