Inscrie firma »
TITLUL X - Sanctiuni
Codul de procedura fiscala

ART. 193 Dispozitii tranzitorii privind inregistrarea fiscala


(1) Persoanele prevazute la art. 63 alin. (4), care sunt deja inregistrate, au obligatia de a depune declaratia de inregistrare fiscala in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentului cod.

(2) Codurile de identificare fiscala si certificatele de inregistrare fiscala atribuite anterior intrarii in vigoare a prezentului cod ramân valabile.

(3) Persoanele inregistrate in registrul contribuabililor la data intrarii in vigoare a prezentului cod, al caror domiciliu fiscal difera de sediul social, in cazul persoanelor juridice, sau de domiciliu, in cazul persoanelor fizice, dupa caz, au obligatia de a depune declaratia de inregistrare fiscala in termen de 90 de zile de la intrarea in vigoare a prezentului cod. În caz contrar se considera valabil ca domiciliu fiscal ultimul domiciliu sau sediu declarat.



Norme metodologice

193.1. Persoanele fizice care, la intrarea in vigoare a Codului de procedura fiscala, au calitatea de angajator au obligatia sa declarare aceasta calitate prin depunerea unei declaratii de inregistrare fiscala
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z