Inscrie firma »

drept penal anul 1 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre drept penal anul 1
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Caiete de drept penal  abonament 2009

Caiete de Drept Penal ABONAMENT 2009


aspecte de actualitate din teoria si practica dreptului penal roman si a celui..., de interes pentru teoreticienii si =racticienii dreptului penal.... propuna solutii in interpretarea si aplicarea legii penale. =Mentionarea celor mai ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Revista de drept penal  abonament 2009

Revista de Drept Penal ABONAMENT 2009


Conceptul de raport juridic penal de conformare Actele sexuale intre persoane... si al institutiilor de credit Activitatea normativa penala a Uniunii Europene...Numar aparitii - 4/an In revista sunt tratate: Plangerea prealabila ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Tratat de drept penal. partea speciala

Tratat de drept penal. Partea speciala


Tratat de drept penal. Partea speciala reprezinta o explicatie teoretica... si practica judiciara aparute pana la aceeasi data.Lucrarea ,,Tratat de drept penal... amanuntita a textelor din Partea speciala a Codului penal in vigoare, cu modificarile ... »

Pret: 169 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fise de drept penal. partea speciala

Fise de drept penal. Partea speciala


de Drept penal, Partea speciala sa verifice daca materia a fost bine asimilata... ale instantelor romane incepand cu anul 1969 pana in prezent. Astfel, lucrarea Fise de drept... consacrate din domeniu. In cadrul fiselor tematice, prezentarea institutiilor de Drept ... »

Pret: 46.4 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fise de drept penal. partea generala

Fise de drept penal. Partea generala


institutiilor de Drept penal - Partea generala cu o larga expunere practica sunt insotite... studiat orice curs, manual sau tratat de Drept penal - Partea generala sa verifice... consacrate din domeniu. In cadrul fiselor tematice, prezentarea institutiilor de Drept ... »

Pret: 35.2 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Drept executional penal

Drept executional penal


Drept executional penal Istoria inchisorilor romanesti . Legislatia... inchisorilor din feudalism pana in anul 1989. Executarea pedepselor privative de libertate ... »

Pret: 44 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Drept penal. partea generala - editia a 3-a

Drept penal. Partea generala - editia a 3-a


ale dreptului penal potrivit legii penale in vigoare, cat si noului Cod penal. Totodata..., studierea institutiilor proprii dreptului penal, partea generala, potrivit dispozitiilor... institutiilor fundamentale ale dreptului penal in conformitate cu cele doua legi penale ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tratat de drept penal. partea generala. volumul i

Tratat de drept penal. Partea generala. Volumul I


"Tratat de drept penal. Partea generala".Primul volum din "Tratatul de drept penal... partii generale a dreptului penal.... Juristilor din Romania, Societatii "Titu Maiorescu" si ale revistelor "Dreptul ... »

Pret: 99.9 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fise de drept penal. partea generala. editia a ii a

Fise de drept penal. Partea generala. Editia a II a


legislative din ultimul an. In cadrul fiselor tematice, prezentarea institutiilor de Drept... penal, Partea generala este realizata schematic, clar si concis, reusind sa... romane incepand cu anul 1969 pana in prezent. ... »

Pret: 46 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Drept penal roman. partea generala. editia a viii-a

Drept penal roman. Partea generala. Editia a VIII-a


) a cursului de Drept penal roman partea generala, aparuta in anul 2009 a cunoscut mai...Drept penal roman. Partea generala - Contine in extras Partea generala din Noul... legale si judiciare, ca si in materia altor institutii ale dreptului penal. Totodata ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Persoana fizica in dreptul international

Persoana fizica in dreptul international penal


dreptului, aceea a plasarii individului in cadrul legal ca subiect al dreptului... international penal. Raspunderea internationala penala a persoanei fizice a avut ca punct..., pe de o parte, si pe sustinerea data de sentintele Tribunalului Penal International ... »

Pret: 31.41 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fise de drept penal. partea generala editia a ii-a

Fise de drept penal. Partea generala Editia a II-a


institutiilor de Drept penal - Partea generala cu o larga expunere practica sunt insotite... si al deprinderii metodologiei intocmirii acestora. Astfel, lucrarea Fise de drept penal. Partea... de Drept penal - Partea generala sa verifice daca materia a fost bine asimilata ... »

Pret: 36.8 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fise de drept penal. partea speciala editia a ii-a

Fise de drept penal. Partea speciala Editia a II-a


de Drept penal, Partea speciala sa verifice daca materia a fost bine asimilata... legislative din ultimul an. In cadrul fiselor tematice, prezentarea institutiilor de Drept... ale instantelor romane incepand cu anul 1969 pana in prezent. Astfel, lucrarea Fise de drept ... »

Pret: 49.6 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Drept procesual penal. mapa de

Drept procesual penal. Mapa de seminarii


pentru promovarea disciplinei Drept procesual penal; - studentilor din ultimul...: - studentilor Facultatilor de Drept, in vederea pregatirii seminariilor si a examenelor... an al Facultatilor de Drept, in vederea pregatirii examenului de licenta; - studentilor ... »

Pret: 47.79 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Avocatura penal

Avocatura penal


Legea 27/2012 elimina prescriptia raspunderii penale in cazul infractiunii... penale romane cu cele din alte state europene. De exemplu, Parlamentul suedez... a eliminat prescriptia pentru infractiunile grave (inclusiv cele de omor) in anul 2010 ... »
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Institutii de drept penal.curs selectiv  pentru

Institutii de drept penal.Curs selectiv pentru examenul de licenta 2008-2009


Pagini: 601 Lucrarea prezinta o selectie a materiei cursurilor de drept penal... avuta in vedere legislatia penala aparuta in Monitorul Oficial pana la data de 15... infractiunii Participatia penala Unitatea de infractiune Pluralitatea ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Institutii de drept penal.curs selectiv  pentru

Institutii de drept penal.Curs selectiv pentru examenul de licenta 2008-2009


Autor: Costica Bulai,Avram FilipasEditura: TreiAnul public?rii: 2008Pagini ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Drept penal. partea generala. curs pentru studentii

Drept penal. Partea generala. Curs pentru studentii anului II. Editia a II-a


de Apel Bucuresti si conferentiar la catedra de drept penal a Facultatii de Drept..., Universitatea Bucuresti. Cursul de drept penal se adreseaza in principal studentilor... institutiilor partii generale a dreptului penal se face din perspectiva doctrinei, dar ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Manual de drept penal. partea speciala. in

Manual de drept penal. Partea speciala. In conformitate cu noul Cod penal - Vol


de drept, in care omul si proprietatea sa sunt valorile sociale carora politica penala... a practicienilor dreptului penal....Noul Cod penal reflecta in sistematizarea infractiunilor din Partea speciala ... »

Pret: 42 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Drept penal. partea generala - curs pentru studentii

Drept penal. Partea generala - Curs pentru studentii anului II Editia a III


Cursul de drept penal se adreseaza in principal studentilor din anul II... generale a dreptului penal se face din perspectiva doctrinei, dar si jurisprudentei... al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Prezentarea institutiilor partii ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Drept procesual penal. sinteze

Drept procesual penal. Sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere


in barou / avocatura din anul 2013. Totodata lucrarea se adreseaza in egala masura... si persoanelor ce se pregatesc pentru examenele de admitere in magistratura / INM in anul ... »

Pret: 130 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Persoana juridica " subiect al raspunderii penale

Persoana juridica " subiect al raspunderii penale


al raspunderii penale atat in dreptul comparat, cat si, cu precadere, in dreptul romanesc... aprofundata a dispozitiilor de drept penal si procesual penal aplicabile in aceasta... ofere un instrument util practicienilor dreptului penal si totodata sugestii ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Persoana juridica, subiect al raspunderii penale

Persoana juridica, subiect al raspunderii penale


de subiect al raspunderii penale atat in dreptul comparat, cat si, cu precadere... de la analiza aprofundata a dispozitiilor de drept penal si procesual penal aplicabile... propune sa ofere un instrument util practicienilor dreptului penal si totodata ... »

Pret: 36.9 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cooperarea judiciara internationala in materie penala

Cooperarea judiciara internationala in materie penala


Juristilor din Romania, Societatii "Titu Maiorescu" si ale revistelor "Dreptul... lucrarea "Cooperarea juridica internationala in materie penala". "Cooperarea judiciara... internationala in materie penala" prezinta, intr-o tinuta moderna, principalele forme ... »

Pret: 63 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Culegere de practica judiciara penala

Culegere de practica judiciara penala


drept, aparare, aparator - DREPT PENAL Culegere de practica judiciara penala... incalcarii dreptului de aparare - cu neasistarea inculpatului arestat de catre aparator... Tribunalul Bucuresti Anul 1991 Note de Vasile Papadopol 1991 CASA DE EDITURA SI PRESA ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
52 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"drept penal anul" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea