Inscrie firma »

vopsea cauciucata pt interior - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea cauciucata pt interior
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Spray vopsea cauciucata

Spray vopsea cauciucata


Acest produs de vopsire pe baza de cauciuc poate fi utilizat in vopsirea... rotilor,a interiorului sau a exteriorului caroseriilor. Poate fi utilizat de orice... doar intepand stratul de vopsea si tracand de el la urma, ramand obiectul vopsit ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Vopsea clorcauciuc emex

Vopsea Clorcauciuc EMEX


de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti si aditivi. Produsul se caracterizeaza... pentru protectia suprafetelor de otel, beton si lemn, la interior, sau la exterior ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea clorcauciuc pentru piscine emex

Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX


de emulsii de cauciuc clorurat (tip Clortex, Pergut, Alopren), pigmenti, aditivi... de interior, cat si in conditii de exterior. Recomandata in special pentru piscine... se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX. ... »

Pret: 32.47 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Adeziv placari ceramice pentru interior

Adeziv placari ceramice pentru interior


Adeziv pentru gresie si faianta - Interior Indicatii: -Ideal pentru... suprafete neregulate si incarcari mari la podele -Pentru placi ceramice de interior... -Aderenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic Domeniu de aplicare: Placari ... »
 Vopsea clorcauciuc pentru pardoseli si trafic emex

Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli si Trafic EMEX


, profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti, aditivi, plastifianti... si decorarea pardoselilor din beton, atat in conditii de interior, cat si in conditii... recomanda indepartarea oricaror urme de alte vopsele prin aplicarea unui decapant EMEX ... »

Pret: 31.81 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Duraziv cu kauciuc - adeziv faianta si gresie,

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv faianta si gresie, interior-exterior AM 11


Indicatii: * Pentru placi ceramice absorbante de interior si exterior... de aplicat, greu de desprins * Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic... conditii:- placi ceramice absorbante de interior si exterior si placi naturale poroase ... »

Pret: 24.18 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Duraziv cu kauciuc - adeziv pentru gresie si faianta,

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv pentru gresie si faianta, interior AM 9


Indicatii: * Pentru placi ceramice de interior: faianta si gresie glazurata..., usor de aplicat, greu de desprins * Aderenta sporita prin aditivare cu cauciuc... sinteticDomeniu de aplicare: Placari la interior, in strat de 4-15 mm ... »

Pret: 18.1 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Masa tenis interior sponeta profi line- s-8-37

Masa Tenis Interior Sponeta Profi Line- S-8-37


Pentru interior (nu este rezistent la raze UV si fenomene atmosferice..., acoperita cu straturi multiple de vopsea protectoare clasa A+,avizata de ITTF , profil... de cauciuc,Fileu: da .Accesorii speciale: stabilizatoare reglabile pentru echilibrarea ... »

Pret: 3447 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Lac pentru parchet pe baza de apa savana - 2.5 l

Lac pentru parchet pe baza de apa Savana - 2.5 l


situate la interior Beneficii principale: Efect anti-alunecare Rezistenta..., din cauciuc sau piele, prevenind alunecarea in timpul mersului ... »

Pret: 150.49 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lac pentru parchet pe baza de apa savana - 5 l

Lac pentru parchet pe baza de apa Savana - 5 l


situate la interior Beneficii principale: Efect anti-alunecare Rezistenta..., din cauciuc sau piele, prevenind alunecarea in timpul mersului ... »

Pret: 266.98 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Adeziv pentru faianta si gresie, interior si exterior

Adeziv pentru faianta si gresie, interior si exterior Duraziv cu Kauciuc AM 11


Adeziv pentru faianta si gresie, interior si exterior Duraziv cu Kauciuc AM 11... - 25 kg Pentru placi ceramice absorbante de interior si exterior... de aplicat, greu de desprins; Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic ... »

Pret: 21.72 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Adeziv pentru gresie si faianta, interior duraziv cu

Adeziv pentru gresie si faianta, interior Duraziv cu Kauciuc AM 9 - 25 kg


cu cauciuc sintetic; Pentru placi ceramice de interior: faianta si gresie glazurata...Adeziv pentru gresie si faianta, interior Duraziv cu Kauciuc AM 9 - 25 kg...; Placari la interior, in strat de 4-15 mm, cu urmatoarele materiale si in urmatoarele ... »

Pret: 16.27 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Adeziv semiflexibil pentru placi portelanate,

Adeziv semiflexibil pentru placi portelanate, interior si exterior Duraziv


Adeziv semiflexibil pentru placi portelanate, interior si exterior Duraziv... prin aditivare cu cauciuc sintetic; Timp de aplicare si timp de corectie optim; Placari... ceramice absorbante si placi naturale poroase (exceptand marmura alba), la interior ... »

Pret: 27.85 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Adeziv gri semiflexibil pentru granit, interior ?i

Adeziv gri semiflexibil pentru granit, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc


Adeziv gri semiflexibil pentru granit, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc... prin aditivare cu cauciuc si fibre sintetice; Permite lipirea placa peste placa si peste... colorata, la interior si exterior - placi ceramice portelanate la interior: spatii ... »

Pret: 33.98 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Adeziv alb semiflexibil pentru marmur?, interior ?i

Adeziv alb semiflexibil pentru marmur?, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc


Adeziv alb semiflexibil pentru marmur?, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc... deosebita prin aditivare cu cauciuc si fibre sintetice Permite lipirea placa peste... naturale albe sau semitransparente: marmura, onix, agat, cuartit, granit, la interior ... »

Pret: 33.98 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior ?i

Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc AM


Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc AM... prin aditivare cu cauciuc sintetic Poate fi folosit si la placi naturale, inclusiv marmura... (inclusiv marmura alba), la interior si exterior - elemente decorative din ciment alb ... »

Pret: 48.79 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Adeziv semiflexibil pentru b?i si medii umede,

Adeziv semiflexibil pentru b?i si medii umede, interior Duraziv cu Kauciuc AM


Adeziv semiflexibil pentru b?i si medii umede, interior Duraziv cu Kauciuc AM... 12 - 25 kg Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic... si portelanate, numai la interior, in bai sau alte spatii cu umiditate mare (bucatarii ... »

Pret: 24.51 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Duraziv cu kauciuc - adeziv gri semiflexibil granit, int-ext am 14

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv gri semiflexibil granit, int-ext AM 14


prin aditivare cu cauciuc si fibre sintetice    * Permite lipirea placa peste placa... naturala: granit, bazalt, ardezie, marmura colorata, la interior si exterior- placi... ceramice portelanate la interior: spatii comerciale, holuri, expozitii sau alte spatii ... »

Pret: 37.26 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Duraziv cu kauciuc - adeziv alb flexibil piscine, int-ext am 14

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv alb flexibil piscine, int-ext AM 14


pentru placari in spatii umede * Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc...)- placi ceramice absorbante si placi naturale (inclusiv marmura alba), la interior... si exterior- elemente decorative din ciment alb sau ipsos, fixate la interior sau exterior ... »

Pret: 54.31 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Duraziv cu kauciuc adeziv pentru polistiren expandat at 33

DURAZIV cu Kauciuc Adeziv pentru polistiren expandat AT 33


prin aditivare cu cauciuc si fibre sintetice    * Raport ideal intre flexibilitate... exteriori, cat si pe pereti interiori, daca accesul prin exterior este imposibil... eficienta- gleturi rezistente din ciment, vopsele vechi asperizate in prealabil ... »

Pret: 27.28 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile  catelu glx110b077

vanzare Case / Vile Catelu GLX110B077


antireflexie, vopsea lavabila cauciucata. Termoizolata interior si exterior, Toate... cu finisaje de calitate import Spania, usi interior din lemn masiv si sticla, dotata ... »

Pret: 145000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Masina porsche 928 s4

Masina Porsche 928 S4


Interior fin detaliat. Contine instructiuni. Material: plastic. Necesita... vopsire si asamblare. Necesita vopsea si adeziv (nu sunt incluse). Contine roti... cromate si anvelope din cauciuc. Sunt recomandate urmatoarele culori: Gloss Black ... »
Oferit de:Evision SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Masa tenis kettler top indoor

Masa Tenis Kettler Top Indoor


Masa de tenis de interior Kettler "TOP", cu panouri de lemn stratificat... de 19 mm , acoperite cu vopsea -albastru si cu suprafata de joc cu strat de vopsea... cu suprafata de rulare din cauciuc. - 2 frane de siguranta pe roti, dispuse pe diagonal ... »

Pret: 2264.35 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Adeziv placari ceramice pentru exterior

Adeziv placari ceramice pentru exterior


Adeziv pentru faianta si gresie - Interior si exterior Indicatii: -Pentru... placi ceramice absorbante de interior si exterior -Consistenta fina, perfect... -Rezistenta sporita prin aditivare cu cauciuc sintetic Domeniu de aplicare: Placari ... »
 Masinuta vw beetle limousine 1968

Masinuta VW Beetle Limousine 1968


.In interior, are tablou de bord, scaune individuale si bancheta.Poate fi asamblat optional... de cauciuc.Contine instructiuni de asamblare si autocolante autentice.Pachetul contine... 125 de piese.Material: plastic.Necesita vopsire si asamblare.Necesita vopsea ... »

Pret: 92 RON
Buyer Member 8 ani
Alba
76 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea cauciucata pt interior" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea