Inscrie firma »

vopsea cauciucata pentru piscine - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea cauciucata pentru piscine
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea clorcauciuc pentru piscina

Vopsea clorcauciuc pentru piscina


utilizarea pentru acoperirea interioara a piscinelor sau a bazinelor din beton, dar..., profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat (tip Clortex, Pergut, Alopren... si vopsirea pardoselilor din beton, fie pentru protejare, fie doar pentru marcare ... »
Buyer Member 11 ani
Neamt
 Vopsea clorcauciuc pentru piscine

Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX


de interior, cat si in conditii de exterior. Recomandata in special pentru piscine... se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX.... de emulsii de cauciuc clorurat (tip Clortex, Pergut, Alopren), pigmenti, aditivi ... »

Pret: 32.47 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele clorcauciuc emex

Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX


produse carora le este destinat sunt: Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX, Grund...Diluantul pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX este un produs profesional, realizat... de cauciuc clorurat, dar si altor vopsele, la recomandarea producatorului. Acest tip ... »

Pret: 15.12 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Duraziv cu kauciuc - adeziv alb flexibil piscine,

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv alb flexibil piscine, int-ext AM 14


Indicatii: * Pentru placarea piscinelor cu ceramica si mozaic * Adaptat... pentru placari in spatii umede * Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc... conditii:- placi ceramice speciale pentru piscina sau orice placi ceramice portelanate ... »

Pret: 54.31 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vopsea clorcauciuc pentru pardoseli

Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli si Trafic EMEX


protectie la trafic, umezeala dar si un aspect superior, dar si pentru piscine.... Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX....Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este un produs monocomponent ... »

Pret: 31.81 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior ?i

Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc AM


Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc AM... alba Pentru placarea piscinelor cu ceramica si mozaic Placari in strat de 4-10 mm..., cu urmatoarele materiale si in urmatoarele conditii: - placi ceramice speciale pentru piscina ... »

Pret: 48.79 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Grund clorcauciuc de amorsare pentru pardoseli emex

Grund Clorcauciuc de Amorsare pentru Pardoseli EMEX


sau pentru piscine si hale industriale, in vederea acoperirii ulterioare cu Vopsele... sau pardoseli, pentru acoperirea cu Vopsea Clorcauciuc. Caracteristici principale... si desprafuire. Produsul este recomandat pentru piscine sau pardoseli, orice alte ... »

Pret: 33.39 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Duraziv cu kauciuc - adeziv flexibil, pentru placari

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv flexibil, pentru placari ceramice, ext AM 15


(balcoane, terase) sau in saune, piscine, bai termale etc- recomandat pentru placarea...Indicatii: * Pentru toate tipurile de placi ceramice si naturale... * Recomandat pentru medii supuse la diverse solicitari: umezeala, incalzire, inghet ... »

Pret: 43.4 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Adeziv flexibil, pentru plac?ri ceramice, exterior

Adeziv flexibil, pentru plac?ri ceramice, exterior Duraziv cu Kauciuc AM 15


(balcoane, terase) sau in saune, piscine, bai termale etc - recomandat pentru placarea...Adeziv flexibil, pentru plac?ri ceramice, exterior Duraziv cu Kauciuc AM 15... - 20 kg Recomandat pentru medii supuse la diverse solicitari: umezeala ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea cauciucata pentru piscine" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea