Inscrie firma »

traduceri alternative - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre traduceri alternative
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Opere vol. i: sonete, furtuna

OPERE VOL. I: SONETE, FURTUNA


, cu traduceri noi, intr-o limba romana moderna, accesibila cititorilor si spectatorilor... de azi. Noile traduceri propun unele distantari interpretative fata de solutiile... (versul alb, pantametrul iambic si cupletul rimat alternate cu proza) si a functiei ... »

Pret: 26.1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Tozgrec

Tozgrec


Editie ingrijita si traduceri de Tereza Culianu-Petrescu Romanul inedit Tozgrec...;cealalta stiinta”, stiinta alternativa, implicind o conceptie articulata asupra lumii ... »

Pret: 36.95 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pachetul juridic - all exclusive

Pachetul Juridic - All Exclusive


rezumat al spetei, a stadiului dosarului precum si caile ori alternativele ce se...; apostilari; traduceri legalizate din orice limba; -CRJA va ofera serviciile Curtii ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Pachetul juridic - business exclusive

Pachetul Juridic - Business Exclusive


, a stadiului dosarului precum si caile ori alternativele ce se impun a fi intreprinse...; apostilari; traduceri legalizate din orice limba; -CRJA va ofera serviciile Curtii ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Sistem navigatie gps garmin nuvi 660

Sistem Navigatie Gps Garmin NUVI 660


si multe altele. Un software optional pentru traduceri lingvistice, ghidul dataliat.... - Foloseste date pentru sugerarea traseelor alternative inainte de aparitia unor probleme ... »
Buyer Member 17 ani
Galati
 Model de cerere de chemare in judecata

MODEL DE CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA


alternativ, sunt doua concepte diferite, care nu sunt intersan-jabile. Cererea de chemare... in limba straina sau cu litere vechi, se vor depune traduceri sau copii cu litere... teritoriala alternativa se stabileste potrivit dispozitiilor art. 6-12 C. proc. civ ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea