Inscrie firma »

taburet cafenea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre taburet cafenea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Taburet cafenea

TABURET CAFENEA


de cafenea ,bar cu un spatiu mai redus. Dimensiuni taburet: 350x350x430...Taburet CUBE este realizat pentru a satisface cerintele oricarui client ... »
Oferit de:Anteco S.A.
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Taburet cafenea club cubic tapitat alexis

Taburet cafenea club cubic tapitat ALEXIS


Tabureti cubici tapitati cafenea club ALEXISVa oferim taburet pentru cafenea..., club ALEXIS. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn... pentru o rezistenta ridicata.Acest taburet este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tabureti

TABURETI


DIFERITE MODELE DE TABURETI EXECUTATI PE DIMENSIUNI SI CULORI DE TAPITERII ... »
Oferit de:Anteco S.A.
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Taburet tapitat cafenea club kidni

Taburet tapitat cafenea club KIDNI


Tabureti tapitati cafenea club KIDNI Va oferim taburetul pentru cafenea, club... KIDNI. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn pentru o... rezistenta ridicata.Taburetul KIDNI este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tabureti bar cafenea club turk

Tabureti bar cafenea club TURK


Taburet bar cafenea club Turk tapitat Se preteaza la baruri, cafenele... sau cluburi. Acest taburet este modern,tapitat complet.Taburetul Turk este fabricat cu o.... Tapiteria taburetului Turk este disponibila intr-o gama variata de materiale si culori, iar datorita ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tabureti bar cafenea club ginger

Tabureti bar cafenea club GINGER


Taburet bar cafenea club Ginger tapitatSe preteaza la baruri, cafenele... sau cluburi.Acest taburet este modern,tapitat complet, cu o forma cubica. Taburetul Ginger..., nature, cires,havana si colonial.Tapiteria taburetului Ginger este disponibila intr ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tabureti bar cafenea club choco

Tabureti bar cafenea club CHOCO


Taburet CHOCOSe preteaza la baruri, cafenele sau cluburi.Acest taburet este... modern, tapitat complet, cu o forma de cub.Taburetul Choco are patru picioare de lemn...,havana si colonial. Tapiteria taburetului Choco este disponibila intr-o gama variata de materiale ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tabureti bar cafenea club rosy

Tabureti bar cafenea club ROSY


Taburet Rosy tapitat - se preteaza la baruri, cafenele sau cluburi. Acest... taburet este modern,tapitat complet, cu o forma cubica. Taburetul Rosy are patru..., cires,havana si colonial. Tapiteria taburetului Rosy este disponibila intr-o gama ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tabureti bar cafenea club lady

Tabureti bar cafenea club LADY


Taburet Lady tapitat - se preteaza la baruri, cafenele sau cluburi. Acest... taburet cilindric cu forma eliptica este modern,tapitat complet. Pouful Lady... si intr-un living decorat modern. Tapiteria taburetului Lady este disponibila intr ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tabureti bar cafenea club mary

Tabureti bar cafenea club MARY


Taburet Mary tapitat - se preteaza la baruri, cafenele sau cluburi. Acest... taburet este modern,tapitat complet, cu o forma cubica, usor rotunjit la colturi.... Taburetul Mary are patru picioare de lemn, care pot fi baituite in diferite culori cum ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Taburet cafenea bar lemn masiv fag evo_384

Taburet cafenea bar lemn masiv fag EVO_384


Tabureti cafenea bar lemn masiv fag curbat EVO_384Va oferim taburet pentru bar..., cafenea EVO_384. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn... masiv de fag curbat- model prezentat: 1 loc- taburet de bar, cafenea, tapitat- stil ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet dreptunghiular cafenea club

Taburet dreptunghiular cafenea club tapitat AMSTERDAM


Tabureti dreptunghiulari tapitati cafenea club AMSTERDAMVa oferim un taburet... de cafenea, club AMSTERDAM. Acest taburet cu design special are scheletul realizat....Detalii tehnice:- structura (schelet) rezistent din lemn- model prezentat: 1 loc- taburet ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tabureti bar cafenea club italy cub

Tabureti bar cafenea club ITALY cub


Taburet Italy cub tapitat - se preteaza la baruri, cafenele sau cluburi. Acest... taburet este modern,tapitat complet, cu o forma cubica. Taburetul Italy-cub este... superioara. Tapiteria taburetului Italy-cub este disponibila intr-o gama variata ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tabureti bar cafenea club italy

Tabureti bar cafenea club Italy round


Taburet Italy - round tapitat - se preteaza la baruri, cafenele sau cluburi.... Acest taburet este modern,tapitat complet, cu o forma cilindrica. Taburetul Italy... un produs de calitate superioara. Tapiteria taburetului Italy-round este disponibila intr-o gama ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Taburet bar

TABURET BAR


Taburet de bar Nyk este potrivit pentru baruri, cafenele care doresc o linie... moderna .Este realizat in combinatie de doua culori, la alegere . Dimensiuni taburet ... »
Oferit de:Anteco S.A.
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Taburet cubic tapitat cafenea club

Taburet cubic tapitat cafenea club ADELE


Tabureti cubici tapitati cafenea club ADELEVa oferim taburet pentru cafenea..., club ADELE. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn pentru... o rezistenta ridicata.Acest taburet este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet cilindric tapitat cafenea

Taburet cilindric tapitat cafenea club BILL


Tabureti cilindrici tapitati cafenea club BILLVa oferim taburet pentru cafenea..., club BILL. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn pentru... o rezistenta ridicata.Acest taburet este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet dreptunghiular tapitat

Taburet dreptunghiular tapitat cafenea club CECILE


Tabureti dreptunghiulari tapitati cafenea club CECILEVa oferim taburet pentru... cafenea, club CECILE. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn... pentru o rezistenta ridicata.Acest taburet este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet dreptunghiular tapitat

Taburet dreptunghiular tapitat cafenea club DUNDEE


Tabureti dreptunghiulari tapitatati cafenea club DUNDEEVa oferim taburet pentru... cafenea, club DUNDEE. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn... pentru o rezistenta ridicata.Acest taburet este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet rotund tapitat cafenea club

Taburet rotund tapitat cafenea club MAGIC


Tabureti rotunzi tapitati cafenea club MAGICVa oferim taburet pentru cafenea..., club MAX. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn pentru o... rezistenta ridicata.Acest taburet este tapitat cu o husa executata din stofa, microfibra ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet dreptunghiular tapitat

Taburet dreptunghiular tapitat cafenea club MAX


Tabureti dreptunghiulari tapitati cafenea club MAXVa oferim taburet pentru... cafenea, club MAX. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn... pentru o rezistenta ridicata.Acest taburet este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet dreptunghiular tapitat

Taburet dreptunghiular tapitat cafenea club CADIZ


Tabureti dreptunghiulari tapitati cafenea club CADIZVa oferim taburet pentru... cafenea, club CADIZ. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn... pentru o rezistenta ridicata.Acest taburet este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet dreptunghiular tapitat

Taburet dreptunghiular tapitat cafenea club CARTAGENA


Tabureti dreptunghiulari tapitati cafenea club CARTAGENAVa oferim taburet... pentru cafenea, club CARTARGENA. Acesti tabureti cu design special au scheletul... prezentat: 1 loc- taburet de cafenea, club, tapitat- stil si design clasic ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet cubic tapitat cafenea club

Taburet cubic tapitat cafenea club ABERDEEN


Tabureti cubici tapitati cafenea club ABERDEENVa oferim taburet pentru cafenea..., club ABERDEEN. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn... pentru o rezistenta ridicata.Acest taburet este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Taburet patrat tapitat cafenea club

Taburet patrat tapitat cafenea club ACEL


Tabureti patrati tapitati cafenea club ACEL Va oferim taburetul pentru cafenea..., club ACEL. Acesti tabureti cu design special au scheletul realizat din lemn pentru... o rezistenta ridicata.Taburetul ACEL este tapitat cu o husa executata din stofa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
111 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"taburet cafenea" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea