Inscrie firma »

stat de plata formular - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre stat de plata formular
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii de salarizare si personal

Servicii de salarizare si personal


pentru intocmire state de salarii - intocmirea statelor de plata si ordinelor... de plata conform acestora - operare in Registrul general de evidenta a salariatilor... si depunere cu semnatura digitala a formularului unic 112-Declaratia 112 - redactare ... »
Buyer Member 10 ani
Galati
 Zpersonal c/s - expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii

ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !


personalului (CAS,SOMAJ,CASS); Liste state de functii; Liste state de plata ( lichidare... si in stat de functii , pentru premieri si plata prin card.Contributiile care trebuiesc... personalului (Stat functii) ; Veniturile personalului de incadrare; Calculul concediilor ... »
Buyer Member 14 ani
Braila
 Curs inspector (referent) resurse umane

Curs INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE


- Intocmirea dosarului de pensionare - Intocmirea statului de plata pentru personalul... de stat - Oferirea informatiilor privind problemele de personal.... Formularul de inscriere il puteti descarca de aici. ... »
Oferit de:TEST FLAG SRL
Light Member 14 ani
Hunedoara
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


, ordine de plata, foi de varsamant; - intocmirea de state de plata, pontaje... de plata la bugetul de stat; - reintocmirea si depunerea declaratiei rectificative... - Intocmirea statelor de plata; - Intocmirea dosarelor de pensionare; - Depunerea ... »
Buyer Member 10 ani
Bistrita-Nasaud
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


de state de plata sau fluturasi pentru angajati; centralizatoare state de plata; export... de generare si export automat ordine de plata; genereaza din state si situatii... urmatoarele rapoarte: state de salarii, fluturasi, liste de avans, liste de banca, liste ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Obtinere viza sua

Obtinere viza SUA


au deja tiparul respectiv necesar pentru vize. - Completarea formularului... online DS-160, de pe site-ul Departamentului american de Stat. Aplicantii trebuie sa... usatraveldocs.com, dupa care sa tipareasca ordinul de plata cu codul de bare, solicitat ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor: 333304

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


de evidenta a salariatilor; 4.Intocmirea statului de plata pentru personalul....Intocmirea registrului general de evidenta a salariatiilor; 7.Intocmirea statului... de plata pentru personalul angajat; 8.Administrarea bazei de date de evidenta ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Produse creditare  micro imm

Produse creditare Micro IMM


in utilizarea fondurilor (investitii in lipsa avansului, plata datoriilor la buget de stat... (inclusiv plati facturi si plati catre trezoreria statului); Constituirea si lichidarea... de activitate; Achitarea datoriilor restante la bugetul de stat; Nu este necesara ... »
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Asigurare medicala de calatorie

Asigurare medicala de calatorie


aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana, pentru calatoriile in statele membre... formular) valoarea cheltuielilor efectuate numarul politei de asigurare de calatorie... cheltuielilor medicale din surse proprii, plata indemnizatiilor cuvenite se face de catre ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


informatiile necesare pentru plata si comunicarea ulterioara cu noi le gasiti in Formularul... companii apartinand diferitelor state membre ale UE, amendata prin Directiva 2005...;>> Modificarea termenelor de depunere a declaratiei anuale si de plata a impozitului ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


execut eu pe cheltuiala lui (ei), precum si obligarea la plata sumei de lei, daune... de constrângere sa fie obligat(a) la plata sumei de_lei, pentru fiecare zi..., creditorul poate cere obligarea pârâtului si la plata beneficiului de care ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea