Inscrie firma »

site web aplicatii web - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre site web aplicatii web
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Site web

Site web


Cream site-uri web precum pagine de prezentare, bloguri, cataloage, portaluri..., magazine, site-uri business la cele mai inalte standarde. Suntem mandri ca avem echipe ... »

Pret: 90 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Website si cms (content management system - sistem de administrare a

Website si CMS (Content Management System - Sistem de administrare a continulului)


Realizam site-uri Web de prezentare a firmelor, a produselor, de portofoliu..., la preturi incepand de la 600,00 lei. Site-urile sunt realizate de la zero, nefiind... create pe template-uri. Pentru site-urile de prezentare a produselor putem implementa ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 9 ani
Arges
 Site web

Site web


Site web - Pikant Media realizeaza site-uri web. Site-urile si aplicatiile... web dezvoltate sunt conforme cu standardele in vigoare. Lucram cu echipa proprie ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Aplicatii web, implementari solutii

Aplicatii web, implementari solutii web


Ajutam clientul sa identifice nevoile sale, facand o analiza a activitatii sale. Impreuna gasim solutia cea mai buna pentru a ii usura munca. Identificam laturile activitatii la care calculatorul ar putea aduce eficientizare. Sintetizam, interpreta... ... »
Light Member 17 ani
Bacau
 Servicii internet si aplicatii web

Servicii Internet si aplicatii web


Opensoft ofera Servicii Internet si aplicatii web.De asemenea oferim ... »
Oferit de:SC OPENSOFT SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Aplicatii web

Aplicatii web


web-based: - site-uri web (design si implementare), - servicii web, - sisteme... crearea de aplicatii Flash, creand astfel posibilitatea dezvoltarii de aplicatii RIA... pe care o aveti, sau de upgrad-area la noile trend-uri RIA a unor produse/sisteme web ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Website gold

WebSite Gold


- motor de cautare in interiorul site-ului - aplicatii web interactive...Pachetul Gold WEB vi se potriveste in cazul in care vreti sa va extindeti... si productive tehnologii web. - design grafic original, editare logo - prelucrare ... »
Light Member 19 ani
Timis
 Web server

Web Server


sa serveasca aplicatii web, accesibile oricand in orice locatie unde exista...Ce este un Web Server? Este o masina de calcul(computer) care prezinta... masina prin intermediul unei conexiuni Internet. Un Server web poate deservi simultan ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Servicii web

SERVICII WEB


- Gazduire site - 50 euro/an + asistenta în achizitionarea unui domeniu... (.ro, .com etc.) - Administrare si întretinere site - î... si customizare aplicatii intranet - în functie de complexitatea si marimea proiectului ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Aplicatii web, programare web,

Aplicatii web, programare web, dezvoltare web


: - Realizare aplicatii online - Realizare produse software custom - Dezvoltare web... - Realizare site-uri si portaluri web complexe...DANCOVISION este o firma de web design si programare web ce ofera solutii ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Web design

Web design


Dezvoltarea site-urilor sau aplicatiilor web cu nivele diferite de complexitate...: aplicatii eCommerce, comunitati virtuale online, aplicatii web pentru dealeri auto..., de la pagini simple de prezentare pana la solutii complexe de web design, cum ar fi ... »
Buyer Member 15 ani
Arges
 Realizare pagini web - web design

Realizare pagini web - web design


de prezentare, magazine online, aplicatii web. Discutam pretul in functie de complexitate...Realizam pagini web profesioniste, de orice complexitate. Facem siteuri ... »
Oferit de:SC Bitstar SRL
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Gazduire web

Gazduire web


- ideal pentru site-uri web de prezentare 2).Standard - 8.68 euro/luna (cu TVA...Preturi abonamente gazduire web Pentru fiecare abonament de web hosting... aduce dumneavoastra penalizari.Serverele noastre de gazduire web au fost special ... »

Pret: 4.96 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aplicatii web personalizate

Aplicatii web personalizate


stabilite. Scopul unei aplicatii web este de a standardiza fluxul de lucru, evitand... unei aplicatii web: -scade riscul aparitiei erorilor umane prin automatizarea... mai creativa si sarcini mai variate! -executia aplicatiei web nu necesita ... »
Oferit de:IT Experience
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Web design

Web design


sau portal pana la crearea de aplicatii web, animatii flash si optimizarea site... pe Internet. Serviciile noastre se intind de la design-ul unui site firma, magazin virtual...-urilor pentru motoarele de cautare. Totodata va oferim servicii de web hosting ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Dezvoltare web

Dezvoltare Web


are integrat un modul de administrare a continutului/paginilor web. 2. Site interactiv... prin servicii de vanzare online. II. DESIGN WEB Layout-ul unui site este construit... site-ului in peste 250 de directoare web: 100 Euro - Inscrierea site-ului in 1000 ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Servicii web design

Servicii web design


experimentati ce va ofera servicii de web design si aplicatii web (site-uri de prezentare... ca rezultatul nu va fii un simplu site, ci un mijloc eficient de a va promova afacerea. ... »
Oferit de:SC Hendra SRL
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Site prezentare

Site prezentare


-urile si aplicatiile web dezvoltate sunt conforme cu standardele in vigoare. Lucram cu echipa...Site prezentare - Pikant Media realizeaza site-uri de prezentare. Site ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Solutii complete pentru site-uri web

Solutii complete pentru site-uri WEB (Internet)


- Dezvoltare de aplicatii WEB - Gazduirea de site-uri - Mentenanta serverelor WEB... pentru site-uri WEB (Internet). - Dezvoltare si mentenanta site-uri WEB... - Solutii de management de continut (interfata WEB de editare a continutului ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Aplicatii web pentru site-uri si

Aplicatii web pentru site-uri si magazine online


Oferim aplicatii web (magazine online, site-uri d eprezentare, agentie ... »
Oferit de:Codelines
Light Member 19 ani
Hunedoara
 Web design

Web design


. Site-urile si aplicatiile web dezvoltate sunt conforme cu standardele in vigoare...Web Design - Pikant Media ofera serviciul de web design si re-design de site ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Creatie web

Creatie web


si a activitatii ei. Executam un proiect de site web in trei etape: Consultanta... si modul in care site-ul web poate imbunatati imaginea online a companiei. Vom defini... impreuna rolul pe care site-ul web va trebui sa il aiba fata de imaginea companiei ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Web design

Web Design


web (html, css, xhtml, ...), magazine virtuale (e-commerce), aplicatii web (java..., php, ruby), optimizare web site (servicii seo), reclame virtuale (bannere, pop...KNOCKOUT ADVERTISING ofera servicii profesionale de web desing. Creare pagini ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Gazduire web

Gazduire web


unui volum mare de fisiere, poze, filme sau aplicatii web, etc, care in cea mai... mare parte stau la baza unui WEB SITE. Totalitatea fisierelor stocate pe Servere... foarte puternice cunoscute sub denumirea de SERVERe WEB, legate prin linii foarte ... »
Buyer Member 15 ani
Arges
 Dezvoltare web

Dezvoltare web


aplicatii web consta in optimizarea aplicatiei in functie de cerintele fiecarui client...Angee Prime va ofera mai mult decat un site de prezentare, Angee Prime va ofera... solutia web pentru compania dumneavoastra, solutia ca nu numai ca aduce vizitatori ... »
Buyer Member 15 ani
Suceava
570 produse / 23 pagini
25 produse pe pagina.

"site web aplicatii web" in Firme Hot - 116 Rezultat(e)
Folositi cautarea