Inscrie firma »
Creatie web

Creatie web

Tip produs: site web | magazin online | magazin virtual
Producator: Web Future Solutions
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Creatie web

Orice aplicatie realizata de noi se axeaza pe o interfata atractiva, o buna functionalitate si o structura usor navigabila oferind astfel, utilizatorului informatiile necesare intr-un mod placut, rapid si coerent.

Pentru indeplinirea acestor obiective se respecta o serie de parametrii cum ar fi realizarea unui design original, de calitate si care sa realizeze un impact pozitiv asupra utilizatorilor targetati.

Structurarea informatiilor cat mai consistenta si estetica in site are ca rezultate buna informare a vizitatorilor, eventuala transformare in clienti a acestora si/sau revenirea acestora pe site.

Continutul text trebuie incadrat perfect in designul site-ului (urmarind alinierile si elementele importante ale design-ului) fara sa intervina modificari de design de la pagina la pagina, obtinandu-se astfel un aspect uniform si omogen la nivelul intregului site si sustinand conceptual de design ales.

Prezentarea firmei pe internet reprezinta o carte de vizita virtuala, usurand eforturile de marketing si facilitand contactul cu clientii, existenti sau potentiali.

Informatiile despre compania, produsele si serviciile dumneavoastra sunt disponibile oricand, oricui si in orice regiune a globului, sprijinind astfel promovarea imaginii firmei si a activitatii ei.

Executam un proiect de site web in trei etape:

Consultanta. Fiecare client este unic, de aceea facem o evaluare gratuita a proiectului dumneavoastra adaptata cerintelor si bugetului pe care doriti sa îl alocati. Identificam impreuna obiectivele dumneavoastra privind prezenta, comunicarea online si modul in care site-ul web poate imbunatati imaginea online a companiei. Vom defini impreuna rolul pe care site-ul web va trebui sa il aiba fata de imaginea companiei si va vom propune o solutie concreta si un plan de implementare.

Creatia propriu-zisa. Va propunem conceptii grafice creative si solutii pentru ca site-ul sa fie usor de navigat, sa se incarce rapid si sa prezinte informatiile relevante despre companie. Imaginea este personalizata, in asa fel incat site-ul web sa va reprezinte, are impact vizual, cu rolul de a atrage atentia vizitatorului si a-i trezi interesul (detalii de design si culori alese cu grija); structurarea site-ului web pe capitole clar delimitate pentru a permite utilizatorului accesul rapid la informatiile dorite. Meniul este vizibil si dinamic. Calitatea si cantitatea informatiilor din texte vor retine vizitatorul atras in site de aspectul vizual (design). Este foarte important sa oferim vizitatorilor si potentialilor clienti informatiile cautate, de aceea textul trebuie sa fie cursiv, lizibil si la obiect.

Testarea. In momentul terminarii proiectului, site-ul impreuna cu aplicatiile aferente este testat pentru a elimina eventualele inadvertente in functionarea acestuia.
PREZENTARE W*******************
MEMBRU
GRATUIT
W*******************
15 274 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
W*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: site flash - realizare site web - gazduire site

PRODUSE ASEMANATOARE CU CREATIE WEB

Optimizare SEOOptimizare SEO
Optimizare SEO
In functie de specificul site-ului dumneavoastra vizitatorii veniti din motoarele de cautare pot fi foarte valorosi ...
Identitate vizualaIdentitate vizuala
Identitate vizuala
Portofoliu identitati Ce este Identitate vizuala ? Identitatea vizuala reprezinta un mijloc eficient de comunicare ...
Gazduire site-uriGazduire site-uri
Gazduire site-uri
Ce inseamna Gazduire web? In primul rand este un serviciu Internet care are la baza stocarea de informatii pe masini ...
Logo designLogo design
Logo design
In general, exista mai multe tipuri de logo. Amintim doar: logo grafic, o imagine abstracta, o forma geometrica(Nike, ...
CD multimediaCD multimedia
CD multimedia
Fie ca este o carte de vizita vizuala, sau o prezentare a activitatii firmei, cu ocazia expozitiilor, targurilor, orice ...
Marketing onlineMarketing online
Marketing online
Marketingul online isi are radacinile in marketingul traditional, dar se ramifica si se diferentiaza intr-o maniera ...
Site-uri FlashSite-uri Flash
Site-uri Flash
Animatii Flash Realizare prezentari multimedia animate, animatii flash pentru situl dvs. Bannere Web Creare ...
Prezentari onlinePrezentari online
Prezentari online
Animatii Flash Realizare prezentari multimedia animate, animatii flash pentru situl dvs. Bannere Web Creare ...
Web hostingWeb hosting
Web hosting
Ce inseamna web hosting? Reprezinta un pachet de servicii de gazduire a site-ului dvs. ce include, pe langa ...
CREATIE WEB - PRODUSE SIMILARE