Inscrie firma »

schela montaj rapid - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre schela montaj rapid
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Schela fatada

SCHELA FATADA


schela Germania si Italia transport, montaj Atestare schela Plettac Garantie... montaj schela Plettac...SCHELA FATADA, marca PLETTAC-Germania Vanzare schela Germania inchiriere ... »

Pret: 1 EUR
Oferit de:TEHNITECH COM
Buyer Member 21 ani
Ilfov
 Schele turn, scari schela

Schele turn, scari schela


cu balustrade de protectie, montajul si demontajul fiind rapid...., asigurata de un turn de scari preinstalat. Asigura accesul rapid si in conditii... de siguranta pentru personal, echipamente si materiale. Schela turn este prevazuta ... »

Pret: 30 EUR
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Schela zincata renovari fatade

Schela zincata renovari fatade


, reabilitare si termoizolare fatade. Schele complet dotate, montaj rapid fara scule...Oferim la inchiriere schele zincate de fatada, pentru lucrari de renovare.... La cerere asiguram transportul si asistenta tehnica la montaj. Pentru o oferta ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Schela aluminiu, mobila

Schela aluminiu, mobila


lucrul la interior si exterior. Schela este prevazuta cu sprijine laterale. Montaj... rapid fara suruburi sau unelte de montaj. Compusa din 2 pachete: - pachet 1...Schela mobila din aluminiu, inaltime maxima de lucru 7,0m, dimensiuni podest ... »

Pret: 999 EUR
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Inchiriere schela zincata

Inchiriere schela zincata


, montaj pana la 100m inaltime. Montaj rapid fara scule. Asiguram asistenta la montaj...Inchiriere schela fatada deschidere 2,5m. Schela zincata, complet dotata... si transport schela fatada. Preturi in functie de cantitate si perioada de inchiriere. ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Platforma /schela autoridicatoare

PLATFORMA /SCHELA AUTORIDICATOARE


,6m/min. Sistem modular atat pe verticala cat si pe orizontala. Montaj rapid... adaptare la forma exterioara a oricarei cladiri. Asiguram primul montaj, autorizarea ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Schela mobila de lucru protec

SCHELA MOBILA DE LUCRU PROTEC


au sistem de blocare . Montajul schelei se face simplu si rapid, iar prinderea...Schela mobila PROTEC ,are inaltimea de lucru maxima de 14 m.Este vorba de o... schela de aluminiu, usor de manevrat, cu multiple utilizari :Curatirea ... »
Oferit de:Dr Kocher SRL
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Schela mobila de lucru climtec

SCHELA MOBILA DE LUCRU CLIMTEC


de 3 m) incape pe o usa .Montajul schelei se face simplu si rapid, iar prinderea...Schela mobila,cu trei etaje CLIMTEC,are inaltimi de lucru de 3m, 5m si 7m....Este vorba de o schela de aluminiu, usor de manevrat, cu multiple utilizari :Curatirea ... »
Oferit de:Dr Kocher SRL
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Nacele pe cablu

Nacele pe cablu


Instalare si demontare rapida pe o gama larga de cladiri. Cost redus... de intretinere. Componentele modulare ale platformei permit montaje cu latimi variabile ... »
Oferit de:Total Tools srl
Buyer Member 11 ani
Hunedoara
 Confectii metalice

Confectii metalice


constructiilor metalice, o modalitate mai rapida, mai ieftina si mai simpla de abordare...; reducerea costurilor de achizitie, transport, montare - demontare a schelelor...; operativitate maxima, executie mai rapida a lucrarilor in locuri si conditii dificile, unde ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Platforma de lucru rabatabila kab

Platforma de lucru rabatabila KAB


eficient dar si un montaj rapid la fata locului. KAB 190 este o platforma de lucru...Platforma de lucru rabatabila KAB Siguranta si rapiditate Siguranta... si de protectie adaptata situatiei de pe santier, cu podina schela integrata si parapet ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Platforma de lucru la inaltime kab

Platforma de lucru la inaltime KAB


si un montaj rapid la fata locului. KAB 190 este o platforma de lucru si de protectie...Platforma de lucru KAB Siguranta si rapiditate Siguranta constituie... adaptata situatiei de pe santier, cu podina schela integrata si parapet rabatabil ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Electricieni pentru lucrari la inaltime !

Electricieni pentru lucrari la inaltime !


, orice fel de lucrari in zone inaccesibile in conditii normale. Montaj instalatii... decoratiuni, fixare cabluri pe orice tip de locatie, montaj sisteme de paratrasnet, montaj... aparate de aer conditionat pe fatade inaccesibile, montaje reclame luminoase ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"schela montaj rapid" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea