Inscrie firma »
C************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Electricieni pentru lucrari la inaltime !

Electricieni pentru lucrari la inaltime !

Tip produs: electricieni | alpinist | utilitari
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Electricieni pentru lucrari la inaltime !

Firma atestata ANRE, executam cu electricieni calificati alpinisti utilitari, orice fel de lucrari in zone inaccesibile in conditii normale.
Montaj instalatii decorative de sarbatori, furtun luminos pe conturul casei, plasa luminoasa, diverse decoratiuni, fixare cabluri pe orice tip de locatie, montaj sisteme de paratrasnet, montaj aparate de aer conditionat pe fatade inaccesibile, montaje reclame luminoase si corpuri de iluminat pe fatade etc.
Preturi mai mici decat inchirierea unei schele ! Rapiditatea lucrarilor: timpul necesar inceperii lucrarilor si deplasarii intre zone diferite este considerabil mai mic in alpinism utilitar decat cel necesar pentru instalarea / demontarea unor schele si transportul acestora intre mai multe obiective.
Paleta larga de lucrari: alpinistii pot sa lucreze in conditii dificile din punctul de vedere al spatiului de manevra sau in perimetre in care instalarea unor schele ar fi chiar imposibila. De asemenea, datorita specificului lucrului in coarda, echipa poate sa-si ofere serviciile indiferent de inaltimea obiectivului.
Costurile totale reduse: in alpinism utilitar comparativ cu solutiile alternative bazate pe folosirea schelelor metalice sau a nacelelor autosuspendate greoaie si costisitoare ce blocheaza sau ingusteaza temporar caile de access.
Siguranta: alpinismul utilitar, folosit in mod corect urmand standardul IRATA, cu doua corzi asigurate independent, este un mijloc de acces si lucru la inaltime mai sigur decat traditionalele scari si schele de lemn sau metal, fixe sau mobile.
Solicitati o oferta.
PREZENTARE C*************************************
MEMBRU
GRATUIT
C*************************************
827 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C*************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electrician - electricieni - electric

ELECTRICIENI PENTRU LUCRARI LA INALTIME ! ESTE LISTAT IN: