Inscrie firma »

sc iar sa brasov - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sc iar sa brasov
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sc ws consult group srl

sc WS CONSULT GROUP SRL


companiei Hansa. In anul 1962 Hansa produce prima baterie monocomanda din Europa iar... Villeroy & Boch ocupa pozitia 7 iar Duravit pozitia 10. VitrA produce portelan... / 14917 / 17.09.04 ALPHA BANK ROMANIA SA - Dorobanti Branch Showroom : Str ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Afisaj electronic top european licitatii

Afisaj electronic TOP EUROPEAN LICITATII


Panoul cu leduri a fost realizat pe comanda pentru SC TOP EUROPEAN DE LICITATII... SRL, Oras BRASOV. Structura afisaj electronic: Afisajul este structurat... pe 4 randuri, iar afisarea se realizeaza cu font de 15cm. Fiecare rand afiseaza ... »
Buyer Member 18 ani
Dolj
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro nerambursabili pentru

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente


Doamna/Domnule DIRECTOR, S.C. OPEN CONSULTING S.R.L., firma specializata... derularea programului de investitii, vor fi promovate criterii de performanta, iar... si Brasov. Spre deosebire de anii anteriori, cand a fost promovat principiul: Primul ... »
Buyer Member 18 ani
Iasi
 Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie alexandra caldarusani

Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI


Caldarusani, departe de zgomot si poluare S.C. CASA BUNA CONSTRUCTII S.R.L. ca antreprenor... lacul Caldarusani. O data cu amenajarea autostrazi Bucuresti-Brasov locuintele vor... fi situate in vecinatatea acesteia, un avantaj pentru persoanele care doresc sa ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie alexandra caldarusani

Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI


Caldarusani, departe de zgomot si poluare S.C. PASSIVE HOUSE CONSTRUCT S... lina catre lacul Caldarusani. O data cu amenajarea autostrazi Bucuresti-Brasov... doresc sa ajunga fie la munte, fie in Capitala. Prin proiect se propune ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"sc iar sa brasov" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea