Inscrie firma »
S***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI

Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI

Tip produs: prima casa | programul prima casa | case ieftine
Producator: S.C. PASSIVE HOUSE CONSTRUCT S.R.L.
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI

Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI


Intr-un cadru deosebit, in apropierea padurii, a lacului si a Manastirii Caldarusani, departe de zgomot si poluare S.C. PASSIVE HOUSE CONSTRUCT S.R.L. ca antreprenor si constructor va propune spre dzvoltare un proiect de ansamblu residential pe un teren de 38.500mp.

Situat in zona comunei Gruiu la numai 40 de kilometri de Bucuresti terenul este amplasat la est de DJ 101 C si are o asezare plana cu o panta lina catre lacul Caldarusani. O data cu amenajarea autostrazi Bucuresti-Brasov locuintele vor fi situate in vecinatatea acesteia, un avantaj pentru persoanele care doresc sa ajunga fie la munte, fie in Capitala.

Prin proiect se propune amplasarea pe loturi separate a 19 locuinte individuale si 20 locuinte cuplate, avand rgim de inaltime P+1E si o suprafata construita desfasurata a fiecarei locuinte de circa 200 mp.

Arhitectura cladirilor este inspirata de stilurile romanesti cu influente din zona Alpilor. In plus, cladirile vor fi pasive si antiseismice prin abordare sistemului Folex (produs 100% romanbesc) inventat si brevetat de un Roman.
Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata prin placare cu Fibrocarbon sau orice alt material: inox, fibra de sticla, etc.) este agrementat pentru a putea fi folosit in realizarea unor constructii tip P+2+M in Romania.
1. Izolatia termica a zidului echivalenta ( pentru un boltar de 30 cm PUR) cu un zid de grosimea: 6 metri de beton sau 1,20 metri de lemn coeficientul termic de transmisie al spumei poliuretanice fiind de 0,022 W/m.k, adica un necesar termic al imobilului echivalent cu 5W/mc.
2. Structura interna de armare cu beton si fier-beton cu avantajul realizari unui sistem de stalpisori din 60 in 60 cm, similar unei structuri tip cadru cu bare ofera structurii de rezistenta toate motivele sustineri unor constructii inalte. Faptul ca betonul umple structura atat vertical cat oblic asigura structurii rezistenta seismica sporita, casa realizata din materialul nostru fiind o casa cu pierderi mici de energie si cu un coeficient mare de durabilitate/rezistenta la factori externi ( seism, vibratii., etc.)
3. Boltari fiind disponibili in mai multe module (zid, zid mic, colt scurt, colt lung, t, zid despartitor, planseu, grinda planseu, centura mica, centura mare) acestea fiind prevazute cu un sistem de centrare tip knut si feder ajuta la realizarea unei structuri modulare tip lego ce face posibila ridicarea unui nivel in cca. 8 ore lucratoare cu un efectiv de 2-4 muncitori.
4. Structura este usoara in montajul zidariei, iar ulterior dupa turnare betonului si asamblarea planseului acesta va avea o greutate de 220- 250 kg/mp zidit.
5. Dupa zidire se obtine un zid drept ce nu mai necesita consum de manopera si materiale suplimentare (tencuieli, gleturi) pentru a fi adus la stadiul de finisare.
Executia casei pasive la rosu (prefinisata) dureaza 5 zile. Acoperisuri cu pante mici, invelitori din tigla nisip-polimeri (termo si fonoizolanta), terasele generase-gen prispa traditionala, acoperita de asemenea cu tigla. Locuintele vor fi racordate la o retea proprie de clablu TV, internet si telefonie.
Ansamblul residential va cuprinde ca dotari o gradinita si un motel cu punct commercial si punct bancar, club cu sala de sport si fitness, terenuri de tennis de camp, spatii comerciale si de alimentatie publica, cabinet medical, administratie. In partea de sud a ansamblului residential pe malul lacului Caldarusani, va fi amenajata o zona de agrement cu plaje si ponton pentru ambarcatiuni de agrement, relaxare si odihna. Ca utilitati locuitori vor avea alimentatre cu energie electrica de la reteaua publica de inalta tensiune - printr-un post de transformare (optional cu panouri fotovoltaice pentru producerea curentului electric, panouri solare pentru incalzirea apei menajere, captator solar paroboloid ce detecteaza si urmareste soarele, incalzire in pardoseala, pompa de caldura cu recuperare de caldura), o statie de epurare a apelor menajere, alimentarea cu gaz metan, cu apa potabila prin puturi forate si o gospodarie de apa cu rezervor semiingropat.
Accesul in incinta ansamblului se va face prin parte a de Vest a acestuia, adica din DJ 101 C. In interior, strazile dintre locuinte vor avea 12 m pentru a pastra intimitatea celor ce vor locui in zona, vor fi prevazute cu spatii verzi, plante cu arbusti si arbori ornamentali. Si carosabilul va fi larg, de 7 m, pentru a permite autovehiculelor sa circule in voie. Drumurile inerioare vor avea spatii verzi, plante cu arbori si arbusti ornamentali.
Zona formata din lac si padurea Caldarusani reprezinta un obiectiv turistic apreciat in special de amatorii de pescuit si vanatoare.
Un alt punct de atractie il constituie manastirea Caldarusani loc unde pot fi vizitate expozitii de icoane vechi si picturi din tineretea lui Nicolae Grigorescu.
Zona superba, plina de verdeata si dar de istorie, nu trebuie ratata de oricine isi doreste o casa pentru mai multe generatii, o casa cei va creste valoarea in timp..

VIZUALIZATI O PREZENTARE GENERALA A PRODUSELOR FOLEX. CONVINGETI-VA DE EFICIENTA SI FIABILITATEA LOR VERIFICAND DETALIILE TEHNICE. DATI FOLEX PE UN MOTOR DE CAUTARE
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
274 909 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CONSTRUCTII CASE PASIVE - TEREN - DISTRIBUTIE MATERIALE DE CONSTRUCTII

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANSAMBLUL REZIDENTIAL INTR-O ZONA DE EXCEPTIE ALEXANDRA CALDARUSANI

Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANIAnsamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI
Ansamblul rezidential intr-o zona de exc...
Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie ALEXANDRA CALDARUSANI Intr-un cadru deosebit, in apropierea ...
Casa antiseismica FOLEXCasa antiseismica FOLEX
casa antiseismica FOLEX
CONSTRUIM CASA ANTISEISMICA LA ROSU (prefinisata) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica ...
Boltari spuma poliretanicaBoltari spuma poliretanica
Boltari spuma poliretanica
Boltari spuma poliretanica. Pentru oferta transmiteti proiectul casei pe email CONSTRUIM CASA PASIVA LA ...
Placa planseu pentru casa pasiva FolexPlaca planseu pentru casa pasiva Folex
Placa planseu pentru casa pasiva Folex
Placa planseu casa Folex CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma ...
Plan parter casa pasiva FolexPlan parter casa pasiva Folex
Plan parter casa pasiva Folex
CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata ...
Plan mansarda casa pasiva FolexPlan mansarda casa pasiva Folex
Plan mansarda casa pasiva Folex
CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata ...
Coltar pentru casa pasiva FolexColtar pentru casa pasiva Folex
Coltar pentru casa pasiva Folex
CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata ...
Teu pentru casa pasiva FolexTeu pentru casa pasiva Folex
Teu pentru casa pasiva Folex
CONSTRUIM CASA PASIVA LA ROSU(PREFINISATA) IN 5 ZILE Materialul FOLEX BSF (Boltar din Spuma Poliuretanica prefinisata ...
CASA MARCELACASA MARCELA
CASA MARCELA
CASA MARCELA CASA CU PASAPORT ENERGETIC Suprafata construita desfasurata 334 mp Invelitoare tabla Lindab Ferestre ...