Inscrie firma »

risc operational - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre risc operational
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Evaluare si analiza comparativa riscuri datorate prezentei faunei

Evaluare si analiza comparativa riscuri datorate prezentei faunei salbatice in perimetru de referinta


de vedere al gradului de risc pe care il prezinta in caz de interferenta cu operatiunile..., ingreunare de procese operationale, incalcarea normelor legale, accidentari si pierderi ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Situatii de urgenta

SITUATII DE URGENTA


si instructiuni operationale de aplicare a legislatiei specifice de p.s.i.; - normativ ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Workshop hazop, hazid, fmea, lopa - managementul

WORKSHOP HAZOP, HAZID, FMEA, LOPA - Managementul riscului 17-18 SEPTEMBRIE 2014


- MANAGEMENTUL RISCULUI Evenimentul va avea loc in 17-18 Septembrie 2014 ora 09... ca procedurile operationale sunt implementate si sigure, iar punerea in functiune, pornirea...Point - mapa in care sunt incluse diferite formulare si informatii - cartea "Riscul Rutier ... »

Pret: 440 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Produse creditare  micro imm

Produse creditare Micro IMM


creditului OFERTA PRODUSE OPERATIONALE SI DE ECONOMISIRE Pachet de cont curent..., in conditiile asumarii unui nivel de risc redus si a mentinerii unui grad crescut... randamentul fondului exprimat in procente anuale a depasit 18%; -Risc scazut: fondul ... »
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Ka¼hler reiniger - aditiv curatare radiator

Ka¼hler Reiniger - Aditiv curatare radiator


prea inalte determina functionarea neconomica a motorului, cu risc mare de uzura... operationala. Utilizare Indicat pentru toate sistemele de racire si incalzire. Nu contine ... »

Pret: 26 RON
Buyer Member 14 ani
Suceava
 Managementul riscurilor

Managementul riscurilor


In scopul de a mentine calitatea si echilibrul in contingentele de risc... asociate cu cerintele contractuale, financiare sau operationale, identificarea adecvata... a riscurilor este vitala. Procesul nostru de management al riscului presupune identificarea ... »
Oferit de:Kent Yapi
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Consultanta contracte comerciale

Consultanta contracte comerciale


si operational, asigurari si reasigurari (despagubiri în asigurari, aspecte referitoare... la asigurarea si managementul riscului), contracte de credit bancar, contracte de asociere... , elaborarea de opinii juridice referitoare la riscul contractual, termene si modalitati ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Externalizare it (outsourcing)

Externalizare IT (outsourcing)


IT, de catre un specialist reducerea costurilor operationale si controlul mai... si reducerea riscului diponibilitate permanenta a serviciilor investitii financiare... in IT, controlate si planificate Transfer de risc in cazul externalizarii IT ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii profesionale de capturare, indepartare si control pasari

Servicii profesionale de CAPTURARE, INDEPARTARE SI CONTROL PASARI


- servicii de capturare, indepartare si control a pasarilor din zone de risc... si de know-how implementat, atat din punct de vedere profesional, operational cat ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Luptatorul din umbra: un agent cia si bataliile sale secrete

Luptatorul din umbra: Un agent CIA si bataliile sale secrete


comunism criminal. Impotriva caruia e moral si drept sa lupti, cu orice risc... comunitatii cubaneze din Miami si gafele operationale americane in America Centrala ... »

Pret: 32.95 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Strategii de evitare a esecului

Strategii de evitare a esecului


in mod adecvat. Pentru aceasta este nevoie de o intelegere clara a surselor riscului... teoretic cu ajutorul caruia problemele legate de managementul riscului pot fi abordate... cu succes. Acest model ia in considerare trei tipuri de risc: riscul ca cererea ... »

Pret: 28 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Strategii de evitare a esecului

Strategii de evitare a esecului


si evaluarea riscului." James a. Karman, director operational, RPM Inc. "... in mod adecvat. Pentru aceasta este nevoie de o intelegere clara a surselor riscului... un model teoretic cu ajutorul caruia problemele legate de managementul riscului pot fi ... »

Pret: 34.9 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Strategii de evitare a esecului

Strategii de evitare a esecului


intelegere clara a surselor riscului si de o identificare a tuturor posibilitatilor de a... de managementul riscului pot fi abordate cu succes. Acest model ia in considerare trei tipuri... de risc: riscul ca cererea previzionata pentru un anumit produs sa fie mai mica ... »

Pret: 27.92 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Analiza cost-beneficiu

Analiza Cost-Beneficiu


de risc; - Formularea unei recomandaru pe baza VNA si a analizei de senzitivitate... / Programul Operational Regiona sau, dupa caz, Ordinul MAN nr. M 18 din feb. 2009 ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 15 ani
Bacau
 Certificare ohsas 18001:2007

Certificare OHSAS 18001:2007


si al AENOR (http://www.aenor.es/) este operational ca Organism de Certificare in Romania.... Implementare OHSAS 18001 - Teluri: -Planificarea riscului, managementul riscului... si controlul riscului -Programul de management OHSAS -Structura si responsabilitate ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Certificare iso 14001

CERTIFICARE ISO 14001


si al AENOR (http://www.aenor.es/) este operational ca Organism de Certificare in Romania...: - Companii mici pana la multi-nationale - Organizatii cu activitate de mare risc pana... la companii de servicii cu risc scazut pentru mediu - Industrii de servicii, productie ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


- Analiza riscului proiectului - Implementarea proiectului - Proceduri de achizitii... de management integrat al proiectului (Stabileste obiectivele operationale ale proiectului... aparute); 4. Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Accesare fonduri structurale

Accesare Fonduri Structurale


Operationale Sectoriale (POS): Competitivitate, Dezvoltarea Resurselor Umane, Mediu... Operational Regional. Principalele servicii de accesare a fondurilor structurale... ; analiza scenariilor, analiza cost-beneficiu, analiza de risc si senzitivitate ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 15 ani
Bacau
 Consulting in lean office & re-engineering

Consulting in Lean office & Re-engineering


; -O pierdere a recunoasterii pentru operational; -Rezistente la schimbari; -O...; -O scadere a motivarii; -Un risc de a pleca personalul cheie. Doriti sa..., a fluidifica comunicarea intre functiile suport si cele operationale; -A face functiile ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Curs evaluator proiecte

CURS EVALUATOR PROIECTE


si in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale cca. 800 de proiecte... evaluarii. B. Evaluarea operationala (management, structura de lucru, resurse... formulari a designului proiectului. III. EVALUAREA OPERATIONALA ASPECTE TEHNICE ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Servicii - implementare it

Servicii - implementare IT


existente. Pentru a evita orice risc, ca urmare a parteneriatului strategic cu Frontal... verifica daca sistemul operational functioneaza corespunzator, valideaza operatiile ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Calarasi
 Program de formare idividuala manager de proiect

Program de formare idividuala Manager de proiect


-o organizatie proiecte la nivel operational. Managerii de proiect sunt... elimine factorii de risc -Sa asigure rezerve si eliberarea fondurilor -Sa ... »
Buyer Member 14 ani
Arad
 Sistem de crestare pentru aluatul de paine

Sistem de crestare pentru aluatul de paine


operationale in multe fabrici de paine din Romania. De asemenea, sistemul beneficiaza... produselor - toate crestaturile sunt egale ca distanta si adancime; - Reducerea riscului ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Tun de caldura electric 30 kw calore c31

Tun de caldura electric 30 kW Calore C31


cu protectie la supraincalzire. Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc... Curent absorbit 43.9 A Caracteristici operationale Putere calorica treapta 1 15 k ... »

Pret: 3087 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Serviciu privat de pompieri

Serviciu privat de pompieri


tehnice cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor, evaluatori de risc... atat din punct de vedere preventiv, cat si operational; b) executarea oportuna... - asigurarea unor controale periodice ale factorilor de risc si aplicarea unor masuri ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
39 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"risc operational" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea