Inscrie firma »

reciclare materiale neferoase - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre reciclare materiale neferoase
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Linie de reciclare a deseurilor electrice si

Linie de reciclare a deseurilor electrice si electronice DEEE


Deseurile electrice si electronice contin metale pretioase, metale neferoase... si sortarea materialelor dupa natura si valoarea lor. Aceasta activitate se poate realiza... productivitate de circa 4 tone pe ora. Pentru reciclatorii care doresc sa lucreze ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Statie de sortare deseuri

Statie de sortare deseuri


inspectate manual si reprezinta material reciclabil iar din rezidul ramas se extrage RDF..., lemn, metale feroase/ neferoase. Polimerii, hartia si folia de plastic sunt ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Hartie anticoroziva

hartie anticoroziva


asigura protectie superioara la coroziune pentru metale feroase si neferoase..., deoarece nu pot fi reciclate prin mijloace simple. Hartia VpCI -144 Cortec asigura o... este ecologica, netoxica, biodegradabila, total reciclabila si transformabila ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Echipamente pentru sortare

ECHIPAMENTE PENTRU SORTARE


SEPARATORUL DE METALE NEFEROASE Separatorul ECS este un echipament pentru... separarea unui flux de material in doua sau mai multe fractiuni. Separatorul de metale... neferoase ECS este bazat pe curentii turbionari (Foucault) generati de un camp magnetic ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Separatoare magnetice

SEPARATOARE MAGNETICE


de material in doua sau mai multe fractiuni. Separatorul de metale neferoase ECS este... aplicatii diverse din industria maselor plastice, reciclare, industria alimentara... feromagnetice nedorite din materialele procesate. SEPARATOR MAGNETIC TIP GRILA Separa ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Detectoare metale

Detectoare metale


; - industria de reciclare; - industria chimica; - industria materialelor...Sistemele de detectare si separare particule metalice (feroase si neferoase ... »
Buyer Member 11 ani
Prahova
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"reciclare materiale neferoase" in Firme Hot - 14 Rezultat(e)
Folositi cautarea