Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
SEPARATOARE MAGNETICE

SEPARATOARE MAGNETICE

Tip produs: filtru magnetic | sita magnetica | deferitizare
 

Prezentare SEPARATOARE MAGNETICE

PLASTIC SYSTEMS produce si comercializeaza sisteme de separare magnetica pentru aplicatii diverse din industria maselor plastice, reciclare, industria alimentara, industria lemnului, etc.
Sunt destinate separarii (retinerii) particulelor feromagnetice nedorite din materialele procesate.
SEPARATOR MAGNETIC TIP GRILA
Separa particulele feromagnetice din materiale granulare sau pulverulente neaderente, cu grad relativ mic de contaminare. Este executat din tuburi magnetice cu magneti permanenti (feritici sau neodimiu). Se utilizeaza pentru materiale in vrac (uscate, neaderente, cu o buna curgere, fara fibre lungi).
SEPARATOR MAGNETIC PLAN
Montat deasupra benzilor transportoare, paralel cu acestea, la capat de banda, sau integrat in separatoare magnetice pentru tubulaturi. Recomandat pentru materiale granulare sau pudre uscate cu bune caracteristici de curgere.
SEPARATOR MAGNETIC TIP CARTUS
Proiectat pentru instalarea pe conducte la transportul pneumatic sau la transportul prin cadere libera, pentru materiale uscate sau cu umiditate redusa, in vrac, granulare si pulverulente.
CASETA CU GRILE MAGNETICE
Foloseste una sau mai multe grile magnetice suprapuse. Are o suprafata magnetizata mare care asigura o separare superioara a particulelor feromagnetice. Se utilizeaza pentru materiale in vrac (uscate, neaderente, cu o buna curgere, fara fibre lungi).
CASETA CU PLACI MAGNETICE
Asigura o extragere eficienta a particulelor feromagnetice din materiale in vrac, uscate sau care au usoara tendinta de aderenta sau aglomerare, in sisteme de procesare prin curgere libera . Se compune dintr-o carcasa din otel amagnetic pe care sunt montate separatoare magnetice plane.
CASETA CU TAMBUR MAGNETIC
Recomandata pentru materiale in vrac, uscate sau care au usoara tendinta de aderenta, in sisteme de procesare prin curgere libera. Este format dintr-o carcasa din otel amagnetic in care este montat un tambur magnetic antrenat de un motoreductor extern.
CASETA CU COLIVIE MAGNETICA ROTATIVA
Destinata materialelor in vrac cu tendinta de aglomerare si infundare. Se utilizeaza pentru materiale in curgere libera. Prin rotirea coliviei se preantampina aglomerarea sau blocarea materialului.
TAMBUR MAGNETIC
Montat la capatul de descarcare a benzilor de transport, permite o separare continua si automata a particulelor feromagnetice din materialul transportat. Are avantajul versatilitatii, permitand separarea atat a particulelor de mari dimensiuni cat si a celor foarte fine.
ROLA MAGNETICA
Montata la capatul de descarcare a benzilor de transport, permite o separare continua si automata a particulelor feromagnetice din materialul transportat. Indicate pentru separarea particulelor feroase de dimensiuni mici si medii.
SEPARATOR MAGNETIC PENTRU TUBULATURA
Recomandat pentru materiale uscate cu volum mare (materiale fibroase cu sau fara tendinta de aglomerare, granule sau pudre), care curg liber, gravitational.
SEPARATOR MAGNETIC PENTRU CONDUCTE
Utilizat la materialele granulare sau pulverulente neaderente cu grad relativ mic de contaminare, transportate prin conducte.
SEPARATOR MAGNETIC PENTRU LICHIDE SI PASTE
Recomandat pentru retinerea particulelor feromagnetice din materiale lichide si paste neaderente cu grad relativ mic de contaminare, pompate prin conducte.
SEPARATOR MAGNETIC CU BANDA
Utilizat pentru extragerea particulelor feromagnetice din materialele in vrac transportate pe benzi. Materialele pot fi si umede. Se pozitioneaza deasupra benzii transportoare transversal sau longitudinal.
SEPARATOR MAGNETIC PENTRU ULEIURI SI LICHIDE TEHNOLOGICE
Este construit dintr-un cilindru magnetic actionat de un motoreductor care se roteste in interiorul unui bazin. Utilizarea separatorului reduce uzura si timpii de intretinere a utilajelor, consumul de ulei, reduce uzura sculelor marind durata de utilizare si asigura o calitate buna a prelucrarilor.
MASA DE SORTARE MAGNETICA
Utilizata pentru separarea dozelor din otel si bimetalice de dozele din aluminiu prin retinerea celor de otel si bimetalice in zona cu magnet sau alte aplicatii similare.
ALIMENTATOR MOBIL CU SEPARATOR MAGNETIC
Se utilizeaza pentru separarea particulelor feroase din materiale granulare sau pulverulente, in cadere libera, pozitionandu-se deasupra containerelor, lazilor sau pentru control inainte de procesare sau ambalarea finala. Poate fi mutat usor in diverse locatii. Fiind echipate cu separatoare cu magneti permanenti nu necesita sursa de alimentare cu energie electrica.
SEPARATORUL DE METALE NEFEROASE
Separatorul ECS este un echipament pentru separarea unui flux de material in doua sau mai multe fractiuni. Separatorul de metale neferoase ECS este bazat pe curentii turbionari (Foucault) generati de un camp magnetic rotativ. Curentii indusi in metalele neferoase creaza o forta de respingere capabila sa arunce materialul din fluxul de materiale inerte.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
155 500 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: separatoare magnetice - rezistente electrice incalzire - echipamente mase plastice

PRODUSE ASEMANATOARE CU SEPARATOARE MAGNETICE

SEPARATOR MAGNETIC TIP GRILASEPARATOR MAGNETIC TIP GRILA
SEPARATOR MAGNETIC TIP GRILA
Este destinat separarii (retinerii) particulelor feromagnetice nedorite din materiale granulare sau pulverulente ...
CASETA CU PLACI MAGNETICECASETA CU PLACI MAGNETICE
CASETA CU PLACI MAGNETICE
Asigura o extragere eficienta a particulelor feromagnetice din materiale in vrac, uscate sau care au usoara tendinta de ...
SEPARATOR MAGNETIC TIP CARTUSSEPARATOR MAGNETIC TIP CARTUS
SEPARATOR MAGNETIC TIP CARTUS
Proiectat pentru instalarea pe conducte la transportul pneumatic sau la transportul prin cadere libera (gravitational). ...
CASETA CU COLIVIE MAGNETICA ROTATIVACASETA CU COLIVIE MAGNETICA ROTATIVA
CASETA CU COLIVIE MAGNETICA ROTATIVA
Destinata extragerii particulelor feromagnetice din material in vrac cu tendinta de aglomerare si infundare. Se ...
CASETA CU GRILE MAGNETICECASETA CU GRILE MAGNETICE
CASETA CU GRILE MAGNETICE
Foloseste una sau mai multe grile magnetice suprapuse, cu magneti permanenti (feritici sau la cerere neodimiu). Are o ...
CASETA CU TAMBUR MAGNETICCASETA CU TAMBUR MAGNETIC
CASETA CU TAMBUR MAGNETIC
Asigura o extragere eficienta a particulelor feromagnetice din materiale in vrac, uscate sau care au usoara tendinta de ...
TAMBUR MAGNETICTAMBUR MAGNETIC
TAMBUR MAGNETIC
Montat la capatul de descarcare a benzilor de transport sau de sortare, permite o separare continua si automata a ...
SEPARATOR MAGNETIC PLANSEPARATOR MAGNETIC PLAN
SEPARATOR MAGNETIC PLAN
Recomandat pentru montaj deasupra benzilor transportoare, paralel cu acestea sau la capat de banda in zona tamburului, ...
ECHIPAMENTE PENTRU SORTAREECHIPAMENTE PENTRU SORTARE
ECHIPAMENTE PENTRU SORTARE
SEPARATORUL DE METALE NEFEROASE Separatorul ECS este un echipament pentru separarea unui flux de material in doua sau ...