Inscrie firma »

rapoarte indicatorilor economico financiari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre rapoarte indicatorilor economico financiari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Asisplus.tb - tablou de bord

ASiSplus.TB - Tablou de Bord


Splus. Caracteristici: - Permite analizarea indicatorilor economico-financiari si a celor... posibilitatea de a analiza indicatorii economico-financiari prestabiliti, cat... bazeaza pe reprezentarea grafica a indicatorilor economico-financiari si urmarirea ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


de finantare. Indicatori folositi de analiza financiara: - Lichiditatea... de rentabilitate; - Indicatorii de risc financiar. Elemente de analiza financiara... de oferte; - Informarea periodica a conducerii asupra situatiei economico-financiare ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Management financiar (seminar 15 martie)

MANAGEMENT FINANCIAR (seminar 15 martie)


si profitul net. 4.Diagnosticul economico-financiar pe baza de indicatori -privind... si de evaluare a rezultatelor financiare obtinute. Subiecte propuse: 1.Caracteristicile... contabilitatii financiare si ale contabilitatii manageriale -contabilitatea financiara ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


economico-financiare a societatii; - informarea permanenta si in timp util... si asistenta financiar-contabila Depunere cazier fiscal Depunere certificat constatator... si anual; - intocmirea altor situatii sau rapoarte cerute de legislatia in vigoare ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"rapoarte indicatorilor economico financiari" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea