Inscrie firma »

proiectare infrastructura - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre proiectare infrastructura
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta/proiectare in

Consultanta/Proiectare in infrastructuri exterioare


in elaborarea proiectului. Datorita experientei acumulate putem servi cu date technice... necesare proiectarii in domeniul infrastructurii cu pavaje. ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Proiectare, instalare si configurare

Proiectare, instalare si configurare infrastructura IT


sai servicii IT legate de infrastructura, incepand cu proiectarea, instalarea...Procesele de lucru ale unei companii moderne sunt sustinute de infrastructura... de servicii IT de calitate. Fiabilitatea infrastructurii IT depinde de modul in care ... »
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Euro quality test - asistenta tehnica servicii topografice in

EURO QUALITY TEST - Asistenta Tehnica Servicii Topografice in Proiecte


specializate de: ASISTENTA-EXECUTIE IN PROIECTE DE INFRASTRUCTURA - Retele topografice ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Solutii de infrastructura it&c

Solutii de infrastructura IT&C


/routere/statii/calculatoare - Infrastructura de comunicatii - cablare structurata/retele de telefonie...-elor - alimentare energie, monitorizare parametri mediu - Planificare/proiectare ... »
Buyer Member 12 ani
Vaslui
 Proiectare

Proiectare


Realizare de proiecte tehnice de executie. Printre beneficiarii care au apelat... la serviciile PROEXROM se numara Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ... »
Oferit de:SC Proexrom SRL
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Proiecte de constructii sunt libia

Proiecte de constructii sunt Libia


companiile de proiect poate fi intre proiect de dolari 10 milioane dolari, cu 600milyon... poate da. da mic proiect, daca doriti. si de peste 10 milioane de dolari, dar singur ... »
Oferit de:SC Empaty SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Proiecte arhitectura peisagera

Proiecte Arhitectura Peisagera


Proiecte tehnice de Arhitectura Peisagera pentru amenajari peisagere de parcuri... de executie, liste de materiale si devize. Planuri de infrastructura: sisteme de irigatii ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea

SI DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII LEGATE DE DEZVOLTAREA SI ADAPTAREA AGRICULTURII


IMBUNATATIREA SI DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII LEGATE DE DEZVOLTAREA SI ADAPTAREA AGRICULTURII... de stat. CHELTUIELI ELIGIBILE: a) Infrastructura rutiera 1. agricola... inainte de aprobarea proiectului: - studiu de fezabilitate; - memoriu justificativ ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Proiecte informatice la cheie

Proiecte informatice la cheie


. - Infrastructurã rețea - Configurații computere - Software...;#537;i administrare - Realizare si implementare proiecte informatice AVSIS ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Capace de canal

CAPACE DE CANAL


Capace de canal Multitop Infrastructura si drenaj - mobilitate pentru... in domeniul infrastructurii la nivel global. Solutiile asigura cel mai inalt nivel... proiectate pentru greutati extreme si pentru conditii speciale de instalare. Capacele ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Proiectare constructii inalte - blocuri, cladiri

Proiectare constructii inalte - blocuri, cladiri birouri, hoteluri


100/2006 *Proiect de sprijiniri pentru infrastructura incluzand stampila exigenta...ConTrust Group ofera servicii de proiectare, avand un personal cu inalta..., pentru a produce solutii inovative, eficiente si practice pentru orice proiect ... »

Pret: 4 EUR
Oferit de:ConTrust Group
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Elaborare proiecte por - programul operational

Elaborare proiecte POR - Programul Operational Regional


Elaborare proiecte europene - Program operational regional Obiectivul... dezvoltare regionala, infrastructura,mediul de afaceri, microintreprinderi, IMM ... »
Buyer Member 10 ani
Mures
 Coordonare realizare de proiecte la cheie

Coordonare realizare de proiecte la cheie


este sa proiectam o infrastructura ce poate fi construita fizic in cadrul... Company de proiectare si realizare la cheie a unui centru de date va asigura un punct... de contact de incredere bazandu-se pe o echipa completa pentru proiectare locatie ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sistemul modular infrakit

Sistemul modular INFRAKIT


de infrastructuri cu putine componente si un efort de proiectare redus -Asamblare rapida...INFRA-KIT - SISTEMUL DE INFRASTRUCTURA MODULAR PENTRU CONSTRUCTIA DE PODURI... cu deschideri mari si a turnurilor de mare capacitate portanta pentru proiectele de renovare ... »
Light Member 5 ani
Cluj
 Proiectare constructii civile si industriale

Proiectare constructii civile si industriale


de cladiri conform normativului P100/2006 *Proiect de sprijiniri pentru infrastructura...ConTrust Group ofera servicii de proiectare, civile si industriale, avand... multumiti de rezultat, deoarece fiecare proiect este analizat cu atentie, luand ... »
Oferit de:ConTrust Group
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Proiectare centre de date

Proiectare centre de date


de servicii pentru a verifica ca este proiectata solutia ideala de infrastructura pentru...Serviciile Neosoft Company de proiectare si realizare la cheie a unui centru... necesitatilor Procesul de proiectare al Neosoft Company incepe cu o evaluare preliminara ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


Manager Proiect pentru accesare FONDURI NERAMBURSABILE curs autorizat... de afaceri in proiecte de succes care sa obtina finantari pentru dezvoltarea organizatiei... de Proiect" Motivatia participarii la curs: Exista fonduri pentru dezvoltare ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Management in constructii

Management in constructii


si proiectare, implementarea proceselor, coordonarea dotarilor si infrastructurii... Interactiunea cu arhitectii si inginerii Adaptarea rapida a modificarile de proiect ... »
Oferit de:Kent Yapi
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


Consultanta profesionista in scriere si implementare proiecte cu finantare... de proiect, psihologie, training, consiliere, asistenta sociala, comunicare si relatii... cunostinte, echipa are experienta solida in scrierea si implementarea de proiecte ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Finantari nerambursabile

FINANTARI NERAMBURSABILE


fonduri vor finanta proiecte de infrastructura de mediu, transport, resurse umane... DE AFACERI 2. CONTACTATI STORE LOGISTIC 3. ELABORAREA PROIECTULUI 4.... APROBAREA PROIECTULUI 5. IMPLEMENTAREA PROIECTULUI Finatarile Nerambursabile ... »

Pret: 2000 EUR
Gold Member 12 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Arhitectura peisagera

ARHITECTURA PEISAGERA


/ proiecte tehnice de Arhitectura Peisagera pentru amenajari peisagere de spatii publice..., parcuri, locuri de joaca pentru copii, gradini publice si private. Proiectele.... Intocmim planuri de infrastructura: sisteme de irigatii, sisteme de drenaj ape pluviale ... »
 Licente software

Licente software


a departamentului de proiectare sau a companiei. Detinem metode si parghii cu ajutorul carora..., aplicatii destinate domeniilor: infrastructura, arhitectura si design, urbanism..., proiectare industriala, topografie si geodezie. ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii adiacente

Servicii Adiacente


cu experti tehnici: Asigurarea managementului proiectelor de investitii derulate... prin finantari nerambursabile, inclusiv elaborarea acestor proiecte; Servicii... pentru lucrari de infrastructura (constructii civile, reabilitari drumuri si poduri ... »
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Server based computing

Server Based Computing


furnizeaza solutii la cheie, pornind de la proiectarea infrastructurii pana...Cea mai mare provocarea pentru o infrastructura IT o reprezinta optimizarea ... »
Oferit de:NEOBIT
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Audit de mediu

Audit de mediu


de Mediu sunt: 1) Bilant de mediu nivel 0, I, II - pentru proiecte de infrastructura... si alte proiecte 2) studiu de impact - pentru proiecte de infrastructura si alte... proiecte 3) Studiu de risc - estimarea si calculul riscului 4) Audit de mediu ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
215 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"proiectare infrastructura" in Firme Hot - 95 Rezultat(e)
Folositi cautarea