Inscrie firma »

S*******************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*******************************************

Societatea CEPU SRL (Centru de Elaborare Proiecte Unionale )este o firma specializata in accesarea fondurilor nerambursabile europene si nationale (guvernamentale) cu peste 8 ani vechime si experienta in domeniu. In momentul de fata firma CEPU este una dintre firmele cu cele mai mari succese obtinute in domeniul de consultanta si elaborare proiecte pentru accesarea fondurilor nerambursabile.
Obtinerea finantarii pentru Clientii nostri este o componenta cheie a activitatii de consultanta practicata de noi.

Clientii nostri sunt persoane fizice, IMM-uri, Intreprinderi Mari si Micro-intreprinderi de pe tot teritoriul tarii. Dupa 8 ani calendaristici, incheiati cu succes, suntem cunoscuti pe piata romaneasca, clientii sunt multumiti si revin solicitand intocmirea de noi proiecte. In ultimii 8 ani de activitate am obtinut sprijin financiar nerambursabil pentru proiecte in valoare totala de cca. 40.000.000 euro, realizand peste 360 de proiecte de finantare.
Din experientele acumulate pe parcursul ultimilor 8 ani, am concluzionat, ca multe societati, intreprinzatori nu au luat in considerare posibilitatea participarii la proiectele europene datorita lipsei de informare concrete si de orientare in domeniu. Informatia potrivita, la momentul potrivit, accederea la oportunitatile existente pot fi vitale si utilizabile, oferind succesul sigur pentru societatile care doresc sa beneficieze de ele.
Noua perioada de finantare 2014-2020 aduce noi oportunitati de finantare pentru Romania si nu in ultimul rand o alocare totala mai mare fata de perioada 2007-2013. Aceste fonduri nerambursabile in valoare de aproximativ 43 miliarde de euro vor reprezenta principala si cea mai avantajoasa sursa de finantare pentru IMM-uri, microintreprinderi, agricultori, persoane fizice, antreprenori, institutii publice, administratie etc.
Ideile bune de afaceri merita si trebuie finantate, dar ele primesc finantare numai daca sunt incluse in proiecte bine si corect intocmite, elaborate si selectate pentru finantare. Pregatirea din timp a cererilor de finantare este importanta, deoarece in multe cazuri sistemul primul venit, primul servit poate sa excluda de la finantare proiectele depuse in ultimul moment.
In intampinarea acestor nevoi societatea noastra va ofera un pachet de servicii complexe si eficiente, oferind siguranta societatii Dumneavoastra ancorandu-se la posibilitatile actuale, ca firma sau o noua afacere a Dumneavoastra sa isi mentina stabilitatea intr-un mediu concurential.

Tipurile de proiecte intocmite si castigate pana acum de CEPU SRL:

Sprijinirea introducerii standardelor internationale (ISO), sprijinirea micro-intreprinderilor, agricultura, achizitionare de aparatura medicala pentru cabinete medicale, turism, comert, dezvoltarea sistemelor IT, dezvoltare regionala, industria prelucratoare, productie, stimularea infiintarii de noi microintreprinderi de catre tineri, energie regenerabial, constructii, sprijin pentru START-UP-uri etc.

Speram ca in curand sa Va putem saluta si pe Dvs. si societatea Dvs. in randul clientilor nostri!

VA DORIM MULT SUCCES IN DEZVOLTAREA AFACERII DVS. CU AJUTORUL FONDURILOR EUROPENE SI NATIONALE!
PREZENTARE S*******************************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************************
2 718 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fonduri nerambursabile - elaborare proiecte - fonduri europene

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CENTRU DE ELABORARE PROIECTE UNIONALE SRL

Elaborare proiecte fonduri nationaleElaborare proiecte fonduri nationale
Elaborare proiecte fonduri nationale
Elaborare proiecte pe fonduri nationale (guvernamentale) pentru dezvoltarea afacerii tale sau pentru a porni o noua ...
Elaborare proiecte  fonduri europeneElaborare proiecte  fonduri europene
Elaborare proiecte fonduri europene
Elaborare proiecte cu fonduri europene in diferite domenii de activitate, pentru dezvoltarea afacerii tale sau pentru a ...
Elaborare proiecte PNDRElaborare proiecte PNDR
Elaborare proiecte pndr
Elaborare proiecte - PNDR Obiectiv general: Cresterea competivitatii sectoarelor agro-alimentar si forestier, ...
Elaborare proiecte POR - Programul Operational RegionalElaborare proiecte POR - Programul Operational Regional
Elaborare proiecte por - programul operational reg...
Elaborare proiecte europene - Program operational regional Obiectivul general: Sprijinirea unei dezvoltari economice, ...
Elaborare proiecte POCElaborare proiecte POC
Elaborare proiecte poc
Elaborare Proiecte - Programul Operational Competivitate Obiectiv general: Cresterea productivitatii intreprinderilor ...