Inscrie firma »

proiect tehnic pardoseli - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre proiect tehnic pardoseli
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pardoseli tehnice suprainaltate quattro

Pardoseli Tehnice Suprainaltate Quattro


Pardoselile tehnice suprainaltate sunt printre cele mai moderne si mai... retelelor de instalatii. Pardoselile tehnice suprainaltate sunt disponibile.... Fiind produse in Romania, pardoselile Quattro Pavimente Tehnice au un timp ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Proiectare de arhitectura

Proiectare de arhitectura


proiecte tehnice ingineresti intre ele si cu cele de arhitectura, verificare proiecte...a). Intocmire proiecte de arhitectura pentru obtinerea Certificatului..., supraveghere santier cu elaborare dispozitii aferente; b). Proiectare amenajari interioare ... »
Oferit de:afront.ro
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Servicii proiectare de arhitectura si conexe

servicii proiectare de arhitectura si conexe


, pentru faza DDE (Detalii de Executie), coordonare proiecte tehnice ingineresti intre...Servicii de arhitectura, specifice si conexe: a). Intocmire proiecte... ele si cu cele de arhitectura, verificare proiecte, supraveghere santier ... »
Oferit de:afront.ro
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Pardoseli industriale epoxidice technifloor elvetia

pardoseli industriale epoxidice TECHNIFLOOR Elvetia


aparea intr-un proiect de pardoseala si anume: plinte de racord ale pardoselii... specializata in productia de pardoseli epoxidice, poliuretanice si acrilice. Produsele au... produse conform ultimelor tedinte tehnice, estetice si ecologice. Datorita acestor ... »
Oferit de:UNIFY CO. LTD.
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Masina spalat pardoseli elan 60

Masina spalat pardoseli ELAN 60


la bord. Proiectata special pentru a lucra in prezenta publicului, cu o perfecta... rotunda - Functie de spalare Date tehnice Performanta teoretica de curatare ... »

Pret: 49120.91 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Masina spalat pardoseli elan 70

Masina spalat pardoseli ELAN 70


la bord. Proiectata special pentru a lucra in prezenta publicului, cu o perfecta... rotunda - Functie de spalare Date tehnice Performanta teoretica de curatare ... »

Pret: 56596.42 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Nivela laser 20 m pentru pardoseli fascicul verde 532

Nivela laser 20 m pentru pardoseli fascicul verde 532 nm FL1G NIVEL SYSTEM


laser proiectat special pentru aplicatii de bricolajproiecteaza doua raze laser...Caracteristici tehnice:tip laser: verde, 532 nm (clasa II)afisare fascicul: transversal ... »

Pret: 981.75 RON
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Nivela laser 20 m pentru pardoseli fascicul verde 635

Nivela laser 20 m pentru pardoseli fascicul verde 635 nm FL1 NIVEL SYSTEM


laser proiectat special pentru aplicatii de bricolajproiecteaza doua raze laser... reglarea pe orizontalaCaracteristici tehnice:tip laser: verde, 635 nm (clasa II ... »

Pret: 416.5 RON
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Finisaje interioare

Finisaje interioare


:rigips,zidarie din caramida ,BCA;tavane false din rigips,tavane casetate Finisari pereti,pardoseli...;montare invelitori; Servicii complete de proiectare in constructii:proiecte de arhitectura...,structuri si instalatii,,urbanism;consultanta in constructii(suport si asistenta tehnica ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Mark 451

MARK 451


Descriere scurta Mark 451 este un spalator de pardoseli destinat curateniei... in partea frontala pentru o mai buna curatenie la colturi. Mark 451 a fost proiectat... din polipropilena de mare capacitate. Dotarile tehnice fac din Mark 451 un utilaj foarte practic ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Covor pvc pentru spatii medicale

COVOR PVC PENTRU SPATII MEDICALE


colegii nostri, va prelua proiectul dumneavoastra de amenajare a pardoselii incepand... descriu cu exactitate caracteristicile pe care pardoselile din spatiile cu destinatie... trebuie sa fie concave Nu se admite mochetarea pardoselilor Analizand cerintele ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Teu apa profesional 50 cm cu suport si maner aluminiu inclus 70971

Teu apa profesional 50 cm cu suport si maner aluminiu inclus 70971 RUBI


dublaacest teu de apa este special proiectat pentru indepartarea apei de pe pardoseli... a fi utilizat pe pardoseli din beton periateCaracteristici tehnice:dimensiuni: 50... in timp in: sali de sport, service-uri auto, depozite, pardoseli din gresie, pardoseli ... »

Pret: 228.58 RON
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Teu apa profesional 75 cm cu suport si maner aluminiu inclus 70903

Teu apa profesional 75 cm cu suport si maner aluminiu inclus 70903 RUBI


dublaacest teu de apa este special proiectat pentru indepartarea apei de pe pardoseli... a fi utilizat pe pardoseli din beton periateCaracteristici tehnice:dimensiuni: 75... in timp in: sali de sport, service-uri auto, depozite, pardoseli din gresie, pardoseli ... »

Pret: 261.23 RON
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Scenografie

Scenografie


interioare in diverse tehnici (obiecte de ipsos, ciment sau rasina, pardoseli din rasina...Am creat o echipa de profesionisti pentru ca visele, ideile si proiectele Dvs ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Design & arta

Design & Arta


Am creat o echipa de profesionisti pentru ca visele, ideile si proiectele Dvs... Realizarea de decoratiuni interioare in diverse tehnici (obiecte de ipsos, ciment... sau rasina, pardoseli din rasina epoxidica decorative, standuri expozitionale, scene ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sistem incalzire prin pardoseala

Sistem Incalzire prin pardoseala


clientilor nostrii consiliere tehnica, proiect de executie, asistenta tehnica la montaj... tip FP12, FP15 separa complet circuitul pardoselii de circuitul radiatoarelor ... »
Buyer Member 16 ani
Mures
 Slefuitor beton contec elephant

Slefuitor beton Contec Elephant


sau cu curent trifazat de 400 V, utilizand prize standard. Masina ELEPHANT este proiectata... potrivita pentru prelucrarea pardoselilor domestice, comerciale si industriale.... Detalii tehnice Greutate: 80 / 87 Kg Latime de lucru: 200 mm Dimensiuni (fara maner ... »

Pret: 35048 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Vibrator beton enar avmu+tax5m+ax 40mm

Vibrator beton ENAR AVMU+TAX5M+AX 40mm


utilajelor profesionale pentru constructii si este recomandat pentru pardoseli cat.... Caracteristici: Vibrator de beton portabil si usor. Manere proiectate pentru a proteja... alimentat la o priza normala de 220V. Monofazic. Detalii tehnice Putere: 2.300 W ... »
Buyer Member 12 ani
Gorj
 Masina de taiat beton daewoo 406cc 450mm - datmf16-4

Masina de taiat beton Daewoo 406cc 450mm - DATMF16-4


puternice, lucrul in proiecte de constructie este mult mai usor. Date tehnice: Tip..., pentru pardoseli, trotuare, pasarele sau rampe. Este posibila taierea atat... pardoseli, trotuare, pasarele, rampe si alte aplicatii taiate plate. Cu aceste masini ... »

Pret: 6438 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sistem inaltime redusa 10 mm slimfit 2,4 m ²  pachet, magnum

Sistem inaltime redusa 10 mm Slimfit 2,4 m ² pachet, Magnum Heating


subtiri sisteme de acest fel. Adecvat pentru incalzirea peretilor si a pardoselii..., acest sistem este ideal pentru proiecte de renovare. ü Acest sistem consta... Slimfit actioneaza ca intarire. Date tehnice Lungime x latime 60 x 80 cm ... »

Pret: 180.54 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Kit conexiune push-fit (1 x slimfit system) (2 buc set) magnum heating

Kit conexiune Push-Fit (1 x SlimFit System) (2 buc set) Magnum Heating


peretilor si a pardoselii, acest sistem este ideal pentru proiecte de renovare. ü... fixat pe perete si MAGNUM Slimfit actioneaza ca intarire. Date tehnice Lungime x ... »

Pret: 53.8 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Kit conexiune push-fit (2 x slimfit system) (2 buc set) magnum heating

Kit conexiune Push-Fit (2 x SlimFit System) (2 buc set) Magnum Heating


peretilor si a pardoselii, acest sistem este ideal pentru proiecte de renovare. ü... fixat pe perete si MAGNUM Slimfit actioneaza ca intarire. Date tehnice Lungime x ... »

Pret: 68.75 RON
Buyer Member 7 ani
Ilfov
 Casa izabela p+mansarda;casa cu pasaport energetic

CASA IZABELA P+MANSARDA;CASA CU PASAPORT ENERGETIC


. si a proiectantului si reprezinta ansamblul documentatiilor tehnice referitoare la proiectarea... Cartea Tehnica? Fisa de date sintetice - contine numele proiectantului... - pardoseli gresie antiderapanta - pereti si vopsea lavabila / faianta - optional ... »
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Design interior apartament

Design Interior Apartament


fatdelor 3. Proiect tehnic - planul general al imobilului - planuri pentru... suspendate, scafe, scari etc; - planuri detaliate ale pardoselilor si tavanelor... furnizorilor 4. Managementul proiectului - Managementul proiectului ... »

Pret: 7 EUR
 Design interior casa

Design Interior Casa


- relevarea fatdelor 3. Proiect tehnic - planul general al imobilului...-carton - plafoane suspendate, scafe, scari etc; - planuri detaliate ale pardoselilor... in alegerea furnizorilor 4. Managementul proiectului - Managementul ... »

Pret: 7 EUR
64 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"proiect tehnic pardoseli" in Firme Hot - 26 Rezultat(e)
Folositi cautarea