Inscrie firma »
 

Prezentare U*************

UNIFY Co. Ltd. a fost infiintata in 1992, dezvoltandu-se an dupa an si executand aplicari si protectii speciale pentru Centrala Nuclear - Electrica de la Cernavoda. Ulterior ne-am extins, si in 1994 am infiintat un birou de reprezentanta la Bucuresti. In prezent executam lucrari in domenii diverse: farmaceutic, alimentar, laboratoare, industria electronica, industria aerospatiala, depozite, spatii publice, locuinte particulare, cluburi, restaurante, sedii firme, etc.

Produse cu care lucram:

TECHNIFLOOR este specializata in productia de pardoseli epoxidice, poliuretanice si acrilice. Acestea reprezinta solutia optima pentru industria agroalimentara, industria farmaceutica si spitale, spatii publice, industria mecanica, laboratoare, cat si pentru clientii care doresc o pardoseala artistica, speciala.

CONFORTEC 1400 - Sistem NOU! - sistem poliuretanic suplu rezistent si estetic, a fost creat in special pentru urmatoarele domenii de aplicare: spatii administrative, birouri, laboratoare, magazine, spatii expozitionale, scoli, spitale, spatii dedicate productiei.

ECOMONO-sistem NOU!- sistem epoxidic alcatuit dintr-un strat cu o suprafta usor structurata. A fost special creat pentru a fi aplicat in parcari si depozite.



ZOLATONE, finisaj multicolor provenind din SUA, prezentat intr-o imensa gama coloristica, poate fi aplicat pe cele mai diverse suporturi (beton, tencuiala, zugraveala, panouri de ipsos, lemn, metal, aluminiu, plastic, sticla)fiind ideal pentru finisarea suprafetelor din cladiri cu birouri, locuinte, spatii comerciale, industriale, spitale.

ZOLATONE AIRLESS - sistem NOU!
Este un finisaj inovator, spornic, ce poate fi utilizat pentru a obtine o suprafata cu aspect texturat, fiind in acelasi timp foarte eficient din punct de vedere al costurilor.
Durabil, curatabil, reparabil si economic, acest finisaj unic pe baza de apa poate fi aplicat impecabil atat peste suprafete noi cat si peste suprafete finisate anterior cu alte materiale (vopsea sau tapet). Disponibil in 40 de nuante atractive, este ideal pentru suprafete extinse.-malluri, spitale, magazine,etc.

COUNTERPOINTE BY ZOLATONE - sistem NOU!
Acest finisaj combina aspectul matasos al perlei cu subtilitatea texturii pentru a produce o stralucire discreta pe peretii din interior. Finisajul este disponibil in textura Sandtone si Pearltone - o textura contrastanta, mai lucioasa. Ambele variante confera lucire deosebita.

WEBAC este un produs german, care ofera injectii cu rasini si spume poliuretanice, si reprezinta un adevarat sistem in calea apei.

pardoseli, pardoseli industriale, pardoseli turnate, pardoseli vopsite, pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, rasini epoxidice, finisaje interioare, finisaje decorative, finisaje interioare artistice, finisaje interioare multicolore, lucrari decorative, rasini poliuretanice, injectii in betoane, impermeabilizare, injectii impotriva infiltratiilor, stop apa, tratare deseuri medicale, management deseuri medicale, vopsitorie avioane, protectii anticorozive, protectie la foc,finisaj artistic, multicolor, finisaje pereti, finisaje speciale, deseuri medicale, management deseuri medicale, deseuri spitalicesti, eliminare deseuri medicale, tratare termica deseuri medicale, distrugere deseuri medicale, nisip de cuart, pardoseala cuart, nisip epoxidic cuartos
PREZENTARE U*************
MEMBRU
GRATUIT
U*************
9 990 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
U*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Parchet/Pardoseala

ULTIMELE PRODUSE ALE UNIFY CO. LTD.

WEBAC- INJECTII CU SPUME SI RASINI POLIURETANICE IMPOTRIVA INFILTRATIILORWEBAC- INJECTII CU SPUME SI RASINI POLIURETANICE IMPOTRIVA INFILTRATIILOR
Webac- injectii cu spume si rasini poliuretanice i...
Domeniul de utilizare: injectii in fisuri umede si uscate injectii in fisuri foarte fine etansarea fisurilor ...
Aplicari finisaje interioare artistice SUAAplicari finisaje interioare artistice SUA
Aplicari finisaje interioare artistice sua
Sistemul ZOLATONE este bazat pe o tehnologie extrem de moderna. Reprezentand estetic si practic mai mult decat o ...
Pardoseli industriale epoxidice TECHNIFLOOR ElvetiaPardoseli industriale epoxidice TECHNIFLOOR Elvetia
Pardoseli industriale epoxidice technifloor elveti...
Compania elvetiana TECHNIFLOOR, cu o experienta de 50 de ani in domeniu, este specializata in productia de pardoseli ...
Aplicare pardoseli industriale poliuretanice TECHNIFLOOR ElvetiaAplicare pardoseli industriale poliuretanice TECHNIFLOOR Elvetia
Aplicare pardoseli industriale poliuretanice techn...
TECHNIFLOOR este specializata in productia de pardoseli epoxidice, poliuretanice si acrilice. Acestea reprezinta solutia ...