Inscrie firma »

program de calculator pentru comert - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre program de calculator pentru comert
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs initiere operator calculator

CURS INITIERE OPERATOR CALCULATOR


SCOALA DE STUDII COMERCIALE BACAU, fundatia Camerei de Comert si Industrie... Prezentarea generala a calculatorului Componentele calculatorului si functiile acestora..., imagini, lucrul cu documente, aranjarea in pagina, tiparirea. Programul de calcul ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Sico gestiuni

SICO Gestiuni


functiune asigurarea managementului de gestiune pentru toate resursele materiale....a.) de orice dimensiuni sau profiluri de activitati Programul se adreseaza firmelor.....), comert, consultanta, constructii-montaj, turism, alimentatie publica, transport ... »
Oferit de:SC Cibpro SRL
Buyer Member 13 ani
Valcea
 Avocat - servicii

Avocat - Servicii


program de vizitare - Avocat Firme: asistenta juridica, consultanta juridica..., consultatii juridice pentru Societati Comerciale pe termen mediu si lung, pe baza... de abonament lunar - Avocat Drepturi de Autor: protectia programelor de calculator ... »
Buyer Member 15 ani
Altele
 Gestiune comerciala (pt. en-detail)

Gestiune comerciala (pt. en-detail)


cu calculul si evidentierea discountului (pe total factura, la produs sau grupe... corectari, anulari pentru intrari/iesiri, retipariri facturi editeaza si tipareste... contabile cu exportul acestora în programul de contabilitate. Asigura evidentierea ... »

Pret: 250.93 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Seminar codul muncii - modificari

SEMINAR CODUL MUNCII - MODIFICARI


neclaritati la: - intocmirea declaratiilor pentru salarii? - calculul indemnizatiilor...In atentia departamentului resurse umane Program 09 :00-13 :00 Stiati ca... pentru plata creantelor salariale angajatorii au obligatia de a plati si declara ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


- Decembrie 2009, pentru actualizarea informatiilor dvs. fiscale si contabile... din Bucuresti, Bd. Natiunile Unite nr. 3 - 5 (harta), dupa orele de program, de la 1630 pana... la 2030 (consultati acum Programul de Dezvoltare Profesionala Continua prin Atelierele ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


flexibile. Puteti opta pentru intreg programul, doar pentru anumite tematici sau puteti... optati si pentru restul atelierelor din program, beneficiind astfel de toate.../13 Oct, OMFP2861/9 Oct, OMFP 3055/29 Oct. Program complet de instruire Cod Fiscal ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"program de calculator pentru comert" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea